Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
da ne bi napravili od teme raspravu o stanju na nasim planinama, evo alternative i ozbiljno se mislim da ovo nabavim (imaju i verzije koje su manje nordic a vise skijaski dizajnirane - dublje "pancerice" veci razmak izmedju tockova itd itd) jer danas je osvanuo lijep suncan i topao dan...
Zna li iko situaciju i visinu snjeznog pokrivaca na planinama Jahorina, Bjelasnica, Vlasic? Jesu staze spremne za ovaj vikend? Gledam ovaj webcam s Jahorine ali mi nejasno izgleda. Cini se kao da ga je fino napadalo.
Otidjite na http://www.bhski.ba,imate reklame za neke skole skijanja.
(konkretno Lucic,na Jahorini).
Svaki ski-centar ima svoje skole skijanja.
Ako vas interesuje informacija o ski-skolama smjesetnim u Sarajevu (odakle organizuju izlete na skijalista),nebih vam znao reci,ali mozete tamo provjeriti na forumu,siguran sam da ce neko odgovoriti.
ČETVRTAK, 04. JANUAR 2007. godine
Bjelašnica
Staze su radjene, snijega ima 45 cm, staze prepeglane.
U pogonu su od jutros biti trosjed, K1 i X ,
Sunčano, -4 C
Jahorina
Rade Poljice lift, Poljice baby lift i Skočine. U 10,30 će biti uključene Ogorjelica 1 i 2, te dvosjed Poljice
Visina snijega dostiže i 80 cm. U odredjenim dijelovima ima nanosa i veće visine.
ČETVRTAK, 04. JANUAR 2007. godine
Bjelašnica
Staze su radjene, snijega ima 45 cm, staze prepeglane.
U pogonu su od jutros biti trosjed, K1 i X ,
Sunčano, -4 C
Jahorina
Rade Poljice lift, Poljice baby lift i Skočine. U 10,30 će biti uključene Ogorjelica 1 i 2, te dvosjed Poljice
Visina snijega dostiže i 80 cm. U odredjenim dijelovima ima nanosa i veće visine.
sto se tice jahorine kompletan pregled ski skola i smjestaja je na sajtu Jahorina
Vlasic jest lijep, ali su staze kratke (pa i blage), bjelasnica jest top sto se tice "crnih" staza, ali je losa sa vremenski nepogodama. provod je ok, ali je mali izbor mjesta gdje se moze ludovati....