Pozdrav, želim podijeliti sa vama iskustvo u liječenju kroničnog sinusitisa. Imala sam kronični sinusitis do prije godinu dana. Dobila sam ga kad mi je mali krenuo u vrtić i donosio kojekakve infekcije kući. Te godine popila sam šest doza antibiotika. Probala sam sve i svašta... Evo što mi je pomoglo:
1. Lactobacillus sakei – čisti sinuse i liječi rane u nosu od rinitisa,
2. Bromelain u kombinaciji sa quercetinom – smanjuje upalu u nosu i sinusima,
3. Amino kiselina NAC (n-acetil l-cistein ili acetil cistein) - razrijeđuje sluz, pomaže lakšem disanju.
Na prvom mjestu je L.sakei. Pročitajte više na američkoj stranici Lanto health ili Lanto sinusi. Tamo ćete naći recenzije ljudi koji su izliječili kronični sinusitis pomoću L. sakei. S obzirom da im je proizvod sa porezom i poštarinom jako skupi, možete naručiti poljski proizvod Laktopin putem neke od poljskih apoteka googlajući na google.pl. Poljska Solinea je čini se jedini proizvođač probiotika L. sakei-a u EU.
Bromelain, quercetin i NAC naručite putem Iherba jer su tri puta jeftiniji nego u našim apotekama. (samo pazite na maksimalni iznos narudžbe u vašoj zemlji kako ne bi platili porez i poštarinu).
Više o dobrobiti navedenih dodataka pročitajte na američkim stranicama. Moje iskustvo u liječenju, gdje i kako naručiti proizvode naći ćete ako uguglate „kronični sinusitis blog” na google.hr.
Inače nisam medicinske strukle i ovo nisu liječničćki savjeti nego samo dodaci prehrani koji su mi pomogli kod sinusa.
Ako su navedeni dodaci prehrani meni pomogli vjerujem da će i vama.
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sinusi
Sve o zdravlju...
Moderator: anex
Jump to
- Corona virus 2019 -Coronavirus (COVID-19)
- Forum
- ↳ Forum
- Opšte/opće diskusije
- ↳ Razne diskusije
- ↳ In memoriam
- ↳ Politika
- ↳ Lokalni izbori 2020
- ↳ Opći izbori 2018
- ↳ Bosna i Hercegovina
- ↳ Svijet
- ↳ Opći izbori 2022
- ↳ Lokalni izbori 2024