Sto joj je propao brak,Oticon wrote: Za šta postoji "griža savjesti"...ja sad ne kontam, ali fakat, za šta? Što ima djecu? Što joj je propao brak? što ta djeca imaju i oca? što je sa tobom a ima djecu?...hajde malo jednostavnije probaj objasniti.
Single Mom,Jedan problem vise,Ne budimo licemjerni
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- DoZeN
#151 Re: Single Mom,Jedan problem vise,Ne budimo licemjerni
-
krater
#152 Re: Single Mom,Jedan problem vise,Ne budimo licemjerni
A sto je propao ?DoZeN wrote:Sto joj je propao brak,Oticon wrote: Za šta postoji "griža savjesti"...ja sad ne kontam, ali fakat, za šta? Što ima djecu? Što joj je propao brak? što ta djeca imaju i oca? što je sa tobom a ima djecu?...hajde malo jednostavnije probaj objasniti.
-
Oticon
#153 Re: Single Mom,Jedan problem vise,Ne budimo licemjerni
Da ima grižnju savjesti zbog tog, onda ne bi do tog ni došlo. Nego, reci mi koliko je vremena prošlo od njenog razvoda? Je li se ti bojiš da ona i dalje voli svog bivšeg supruga ili šta?DoZeN wrote:Sto joj je propao brak,Oticon wrote: Za šta postoji "griža savjesti"...ja sad ne kontam, ali fakat, za šta? Što ima djecu? Što joj je propao brak? što ta djeca imaju i oca? što je sa tobom a ima djecu?...hajde malo jednostavnije probaj objasniti.
- DoZeN
#154 Re: Single Mom,Jedan problem vise,Ne budimo licemjerni
Ja bolan toga se najvise bojimLjakan wrote:.Isto tako smatraj da on sutra prema njoj moze zauzet "zastitnicki stav" ako je budes smaro bez obzira sto nisu u braku,tako da ti ja opet kazem vidi sta ces,razmisli dobro.
Odkad ti nisi na "marketu" ima jel da mnogo? Buraz promjenilo se mnogo toga
- Ljakan
#155 Re: Single Mom,Jedan problem vise,Ne budimo licemjerni
Pusti se ti marketa,supermarketa...DoZeN wrote:Ja bolan toga se najvise bojimLjakan wrote:.Isto tako smatraj da on sutra prema njoj moze zauzet "zastitnicki stav" ako je budes smaro bez obzira sto nisu u braku,tako da ti ja opet kazem vidi sta ces,razmisli dobro.,a sta ako sam fizicki jaci? da zove policiju onda?
Odkad ti nisi na "marketu" ima jel da mnogo? Buraz promjenilo se mnogo toga
To sto si fizicki jaci ne znaci nista danas,nego ti ja kazem da dobro o svemu razmislis,citam te između redova jako dobro
Ne samo ja ovde te vecina nesto pita ti zaobiđes,kako ocekujes onda neku pomoc?
- DoZeN
#156 Re: Single Mom,Jedan problem vise,Ne budimo licemjerni
Ne znam koliko je proslo od razvoda,samo znam da se nisu razisli u prijateljskim odnosima,on vidja djecu,ali ona ga je odmakla od sebe i od doma gdje ziviOticon wrote: Da ima grižnju savjesti zbog tog, onda ne bi do tog ni došlo. Nego, reci mi koliko je vremena prošlo od njenog razvoda? Je li se ti bojiš da ona i dalje voli svog bivšeg supruga ili šta?
Mislim da ona zeli da dokaze i sebi i drugima da moze biti boji roditelj od bivseg, to je moja procjena.
-
Oticon
#157 Re: Single Mom,Jedan problem vise,Ne budimo licemjerni
Iskreno imala sam osjećaj da si ozbiljniji ako ni zbog čeg drugogo onda zbog godina, ali ne shvatama da neko uopšte može i razmišljati o braku a da drugu stranu uopšte ne poznaje, ne zna čak ni koliko je prošlo od razvoda, vjerovatno ni koliko joj godina imaju djeca, niti koliko je trajao taj brak...Oprosti ali ovo me sad navodi da se zapitam koji bi bili tvoji ciljevi takvog braka?DoZeN wrote: Ne znam koliko je proslo od razvoda,samo znam da se nisu razisli u prijateljskim odnosima,on vidja djecu,ali ona ga je odmakla od sebe i od doma gdje zivi
Mislim da ona zeli da dokaze i sebi i drugima da moze biti boji roditelj od bivseg, to je moja procjena.
- Aurelia Bronski
#158 Re: Single Mom,Jedan problem vise,Ne budimo licemjerni
DoZeN wrote: Ne znam koliko je proslo od razvoda,samo znam da se nisu razisli u prijateljskim odnosima,on vidja djecu,ali ona ga je odmakla od sebe i od doma gdje zivi
Zasto mislis to sto si napisao u zadnjoj recenici? Kroz njenu pricu ili to ti samo nagadjas??
Pa iskreno, rijetki su ti koji se prijateljski razidju. To su holivudski scenariji najprije, malo manje stvarnost. Uvijek jedna strana vuce osjecanja a samim tim i nezadovoljstvo i neki vid "mrznje". Problemi s bivsim nisu rijetka pojava, vazno je znati kako se postaviti, sto osobi koja je izasla iz te bracne zajednice sto njenom novom partneru.
- Aurelia Bronski
#159 Re: Single Mom,Jedan problem vise,Ne budimo licemjerni
Kao prvo, to sto su te njena djeca nakon par susreta pocela zvati tata je trebao biti indikator potencijalnog problema. Mozda grijesim ali meni je to prebrzo.DoZeN wrote: Ja nemam problem da budem u vezi sa majkama sa djecom,ja sam vec bio u vezi prije nekoliko godina sa zenom koja je imala vise djece nego ova sada,posle dva vidjenja sa tom djecom ona su me pocela zvati:Tata, kada sam pitao tu zenu onako kroz salu kako me neko moze zvati Tata posle dva vidjenja, i kakav sam ja Tata ako sam dvaput bio sa njihovom mamom,ona mi je rekla:Pa znas mojoj djeci nedostaje muska prisutnost
Bivsi nije bio ni u bozicnoj plecki,jer nije imao ni za kifle,a ne da se mjesa u vezu svoje bivse zene....,rastali smo se jer ona je veoma bila sutljiva, da bi mi posle dvije godine priznala da ona uopste 100% nije bila prisutna u toj vezi,nego je to bilo razdobje kada joj je bivsi bio u glavi, djeca gdje god me vide pozdrave,cak mi njezina kcerka prije nekoliko sedmica kaze:Mama je promjenila adresu,zasto ne navratis itd.
Kada se zavrsila ta veza,neki moji prijatelji su rekli:Budalo njoj je samo trebao zagondzija i da joj neko pomaze djecu-koliko takva izjava bila mnogo sexsizma i licemjera,jer ako je njoj trebao "zagondzija" ,onda je meni ono malo mesa izmedju nogu- ima li u takvim izjavama i tacnosti?
Boga mi i ima, mislim da je @Ljakan najbolje skontao sta zelim reci, ja znam sta cu, ali problem samohranih majki je veci od moga primjera jer ono sto pise Aurelia ima i neku drugu dimenziju biti "single mom"
Moj tata je umro kad smi mi bili mali, 8 & 12 godina, mama se nije udala do prije 12 godina (znaci tek, 19 godina kasnije) ali je imala par ozbiljnih veza. I nas dvoje su ti ljudi gledali kao svoju djecu ali nas dvoje, ja pogotovo, nikad nisam nikoga prihvatala kao zamjenu za oca. Mozda je situacija drugacija kad se djeca osjecaju odbaceno, kao u primjeru koji navodis, ali meni npr. nikad nije bilo ni na kraj pameti nekoga drugog zvati tata. Ni ocuha ne zovem tako vec cika S., mada smo jako bliski i s njim mogu sjesti i popricati kao sa ocem.
Ne ocekujem ni da moje dijete, pored zivog oca i mame, nekoga drugog zove tim imenima. Naravno ako to pozeli - bujrum, ja nametati nista necu.
A ovih "drugih dimenzija" sto se tice - sve je to individualno. Ja ponekad pomislim da sam imala srecu da sve prodje bez nekih vecih trzavica jer sam se nagledala svega i svacega, jos od djetinjstva. Od onog kad muz ubije boga u zeni jer je krenula iz kuce, ostavila ga, do zena koje bivsima krv na slamku piju preko djece. Kad sve sagledam - meni dobro jos, podijelili sve, meni moje dijete, on dodje po njega kad god pozeli, civilizovan odnos (poneka trzavica ali hajde).
Moj savjet, pa ti prihvati ili ne: ako ti se zena svidja do te mjere da mislis ulaziti u vezu s njom (sa svim komplikacijama koje ta veza moze donijeti) prvo sjedi s njom pa dobro popricajte o svemu. Jer ulaziti u vezu, koja sa sobom vec nosi odredjeni broj prtljaga, a ne znati.hoces li se moci nositi sa odgovorima i situacijama nije fer ni prema ijednom faktoru te jednacine. Razmisli, pa razmisli opet, pa onda jos jednom. Mozda jos par puta. Eh onda donesi odluku.
- Bloody
#160 Re: Single Mom,Jedan problem vise,Ne budimo licemjerni
Bilo bi mi drago da grijesim ali mislim da Dozen suvise kalkulira i oscilira u misljenju,previse je tu onog "sta ako",premalo spontanosti koja bi pokazala emociju koju gaji,sto mi govori da je u biti i nema.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#161 Re: Single Mom,Jedan problem vise,Ne budimo licemjerni
paša buraz
priznaj o kojoj je forumašici riječ
-
nightvision
#162 Re: Single Mom,Jedan problem vise,Ne budimo licemjerni
Black swan wrote:paša buraz
jedna od onih sto se satrase dokazujuci se na "zene poslije 25".
- Ljakan
#163 Re: Single Mom,Jedan problem vise,Ne budimo licemjerni
Garant neka forumska domacica cim je ovako tajnovit 
-
razonoda
#164 Re: Single Mom,Jedan problem vise,Ne budimo licemjerni
Promasena je srz problema, ako je uopste problemHemera wrote:razonoda wrote:Mislim da momak nije sebican , raconalno razmislja. Sta vise --ona je ocigledno ---posesivna--- . To sto je rekla je nepotrebno---vise mi lici da --sebi dize cijenu . Nije potrebno naglasavati gdje su djeca na njenoj listi. Posto je napisano da je razvedena-----namece se pitanje i razloga njenog razvoda.
ostavi je, nemoj se dzaba zamajavati.
mislim da jeste,ne mozes za nju reci kako je posesivna,kad je on zapravo takav kakav jeste,hoce da mu se posveti sva paznja,a dijete nije obicna stvar,a nije njoj ni 20 godina,i to sto je rekla je racionalno i ozbiljno,nemas djece pa i ne shvatas novi koncept zivota i oblik kad imas te obaveze
ako se razvela i to je njeno pravo i ona nije nista manje vrijedna sto se razvela
samo je druga stvar što novokomponovane zatucanice vole uvijek potencirati te "idealne" bracne momente u javnosti dok se ne zatvore u svoja 4 zida,shodno tome isto tako mozemo postaviti pitanje autoru teme sto se on sa svojim godinama vec nije ozenio dosad,znaci ima i druga strana
jednostavno on se ocito sa svojim potrebama ne uklapa,a cak je dovoljno i ne poznaje dugo,a vec razmislja o nekim bracnim semama sa njom i kako bi to sve izgledalo,radije neka je pusti na miru da zivi svoj zivo jer se u njen koncept ocito ne uklapa,a mi necemo pljuvati i drvlje i kamenje bacati po njoj samo zato sto je razvedena
Nije uopste problem sto je razvedena, a jos manje --sto se on nije do sada ozenio
Da je u pocetku veze, bilo koje veze, muskarac NAGLASAVA , znas.... JEDNA JE MAJKAAAA......
-
razonoda
#165 Re: Single Mom,Jedan problem vise,Ne budimo licemjerni
Aurelia Bronski wrote:Kao prvo, to sto su te njena djeca nakon par susreta pocela zvati tata je trebao biti indikator potencijalnog problema. Mozda grijesim ali meni je to prebrzo.DoZeN wrote: Ja nemam problem da budem u vezi sa majkama sa djecom,ja sam vec bio u vezi prije nekoliko godina sa zenom koja je imala vise djece nego ova sada,posle dva vidjenja sa tom djecom ona su me pocela zvati:Tata, kada sam pitao tu zenu onako kroz salu kako me neko moze zvati Tata posle dva vidjenja, i kakav sam ja Tata ako sam dvaput bio sa njihovom mamom,ona mi je rekla:Pa znas mojoj djeci nedostaje muska prisutnost
Bivsi nije bio ni u bozicnoj plecki,jer nije imao ni za kifle,a ne da se mjesa u vezu svoje bivse zene....,rastali smo se jer ona je veoma bila sutljiva, da bi mi posle dvije godine priznala da ona uopste 100% nije bila prisutna u toj vezi,nego je to bilo razdobje kada joj je bivsi bio u glavi, djeca gdje god me vide pozdrave,cak mi njezina kcerka prije nekoliko sedmica kaze:Mama je promjenila adresu,zasto ne navratis itd.
Kada se zavrsila ta veza,neki moji prijatelji su rekli:Budalo njoj je samo trebao zagondzija i da joj neko pomaze djecu-koliko takva izjava bila mnogo sexsizma i licemjera,jer ako je njoj trebao "zagondzija" ,onda je meni ono malo mesa izmedju nogu- ima li u takvim izjavama i tacnosti?
Boga mi i ima, mislim da je @Ljakan najbolje skontao sta zelim reci, ja znam sta cu, ali problem samohranih majki je veci od moga primjera jer ono sto pise Aurelia ima i neku drugu dimenziju biti "single mom"
Moj tata je umro kad smi mi bili mali, 8 & 12 godina, mama se nije udala do prije 12 godina (znaci tek, 19 godina kasnije) ali je imala par ozbiljnih veza. I nas dvoje su ti ljudi gledali kao svoju djecu ali nas dvoje, ja pogotovo, nikad nisam nikoga prihvatala kao zamjenu za oca. Mozda je situacija drugacija kad se djeca osjecaju odbaceno, kao u primjeru koji navodis, ali meni npr. nikad nije bilo ni na kraj pameti nekoga drugog zvati tata. Ni ocuha ne zovem tako vec cika S., mada smo jako bliski i s njim mogu sjesti i popricati kao sa ocem.
Ne ocekujem ni da moje dijete, pored zivog oca i mame, nekoga drugog zove tim imenima. Naravno ako to pozeli - bujrum, ja nametati nista necu.
A ovih "drugih dimenzija" sto se tice - sve je to individualno. Ja ponekad pomislim da sam imala srecu da sve prodje bez nekih vecih trzavica jer sam se nagledala svega i svacega, jos od djetinjstva. Od onog kad muz ubije boga u zeni jer je krenula iz kuce, ostavila ga, do zena koje bivsima krv na slamku piju preko djece. Kad sve sagledam - meni dobro jos, podijelili sve, meni moje dijete, on dodje po njega kad god pozeli, civilizovan odnos (poneka trzavica ali hajde).
Moj savjet, pa ti prihvati ili ne: ako ti se zena svidja do te mjere da mislis ulaziti u vezu s njom (sa svim komplikacijama koje ta veza moze donijeti) prvo sjedi s njom pa dobro popricajte o svemu. Jer ulaziti u vezu, koja sa sobom vec nosi odredjeni broj prtljaga, a ne znati.hoces li se moci nositi sa odgovorima i situacijama nije fer ni prema ijednom faktoru te jednacine. Razmisli, pa razmisli opet, pa onda jos jednom. Mozda jos par puta. Eh onda donesi odluku.
meni MOJE dijete---posesivnost------to je vase dijete
on dodje po NJEGA kad pozeli------valjda ,sto je vise moguce
- Aurelia Bronski
#166 Re: Single Mom,Jedan problem vise,Ne budimo licemjerni
Velika je razlika izmedju muskarca u poznim godinama koji se jos nije odbio od materine sise i onog muskarca koji svoju mamu pazi i cijeni. Ogromna razlika.razonoda wrote: Nije uopste problem sto je razvedena, a jos manje --sto se on nije do sada ozenio, NEGO, sto ona po meni, daje listu prioriteta.
Da je u pocetku veze, bilo koje veze, muskarac NAGLASAVA , znas.... JEDNA JE MAJKAAAA......mislim da takvog treba ostaviti istog momenta. Moje misljnje.
Takodjer, ogromna je razlika izmedju ovog prvog koji ce doci i reci "znas, moja mama ovako, onako" i zene koja pri upoznavanju muskarcu da do znanja da mu je dijeliti njenu paznju (necu reci ljubav jer de radi o razlicitim oblicima iste).
Mislim da je bilo skroz fer s njene strane da iznese to sto je imala iznijeti. Ili bi pokretac teme vise volio da su izlazili neko vrijeme, zatelebao se, a ona mu, onda kad vidi da ga ima u saci (ovo je formula koju oba spola nerijetko koriste), kaze "znas sta, ja imam djecu i ne mislim nista mijenjati a ti sad vidi kako ces se prilagoditi" a on zaljubljen onda kao dobri cuko mase repom na svaku njenu komandu. De ba
- Aurelia Bronski
#167 Re: Single Mom,Jedan problem vise,Ne budimo licemjerni
Nije posesivno vec je tako. I njemu je to NJEGOVO dijete, "nase" je onda kada se treba donijeti neka odluka koja podrazumijeva obostrani dogovor. Mi nemamo nista zajednicko mimo tih nuznih sporazuma za djeciju dobrobit. Ako nisi razveden, sa djecom, neces me skontati sta pricam tako da ne vidim zasto bih dalje objasnjavala.razonoda wrote:Evo i Ti
meni MOJE dijete---posesivnost------to je vase dijete
on dodje po NJEGA kad pozeli------valjda ,sto je vise moguce
Ne - to drugo nije tacno. Dodje po njega kad njemu odgovara i kad nema drugih obaveza. Mogao bi da ga vidja mnogo vesce ali dolazi kako njemu odgovara. Malcu je svejedno tj. navikao je da je tata neodgovoran po tom pitanju i da obecanja cesto ostanu neispunjena. Ne zato sto mu je to iko rekao (nikad niko nijednu ruznu rijec nije rekao protiv oca mu mada se otac sluzio i tim metodama, neuspjesno) vec zato sto malac nije glup. Na ja....
-
razonoda
#168 Re: Single Mom,Jedan problem vise,Ne budimo licemjerni
Nije problem sto ona ima djecu-------NEGO , sto ona naglasava, da su djeca na prvom mjestu.Aurelia Bronski wrote:Velika je razlika izmedju muskarca u poznim godinama koji se jos nije odbio od materine sise i onog muskarca koji svoju mamu pazi i cijeni. Ogromna razlika.razonoda wrote: Nije uopste problem sto je razvedena, a jos manje --sto se on nije do sada ozenio, NEGO, sto ona po meni, daje listu prioriteta.
Da je u pocetku veze, bilo koje veze, muskarac NAGLASAVA , znas.... JEDNA JE MAJKAAAA......mislim da takvog treba ostaviti istog momenta. Moje misljnje.
Takodjer, ogromna je razlika izmedju ovog prvog koji ce doci i reci "znas, moja mama ovako, onako" i zene koja pri upoznavanju muskarcu da do znanja da mu je dijeliti njenu paznju (necu reci ljubav jer de radi o razlicitim oblicima iste).
Mislim da je bilo skroz fer s njene strane da iznese to sto je imala iznijeti. Ili bi pokretac teme vise volio da su izlazili neko vrijeme, zatelebao se, a ona mu, onda kad vidi da ga ima u saci (ovo je formula koju oba spola nerijetko koriste), kaze "znas sta, ja imam djecu i ne mislim nista mijenjati a ti sad vidi kako ces se prilagoditi" a on zaljubljen onda kao dobri cuko mase repom na svaku njenu komandu. De ba
Nego gdje ce biti--na zadnjem.
Kao sto znas iz licnog iskustva-----brak je zajednica , dvije osobe koje su samovoljno odlucile biti zajedno. Mora postojati -kompromis medju njima . Nekome nije tesko -mahati repom--ako isti to odluci, a neke zene to smatraju ''bacanje pod noge''', takav stav slabijeg pola ne podrzavam.
- Aurelia Bronski
#169 Re: Single Mom,Jedan problem vise,Ne budimo licemjerni
A Boze moj, nije svaki roditelj isti. Nekome su djeca na prvom mjestu, nekom karijera, nekom pak novi partner. Licno ne vidim nista lose u njenoj izjavi ali bice da je to jednostavno previse subjektivno da bi o tome trebali razglabati.razonoda wrote:Nije problem sto ona ima djecu-------NEGO , sto ona naglasava, da su djeca na prvom mjestu.
Nego gdje ce biti--na zadnjem.![]()
Kao sto znas iz licnog iskustva-----brak je zajednica , dvije osobe koje su samovoljno odlucile biti zajedno. Mora postojati -kompromis medju njima . Nekome nije tesko -mahati repom--ako isti to odluci, a neke zene to smatraju ''bacanje pod noge''', takav stav slabijeg pola ne podrzavam.
Meni se ipak, iz uvodnog posta, ucinilo da pokretac teme ima blagi problem s tim jer on misli da se ta zena nece u vezu ulagati koliko i on. Znaci, on mozda i ne prihvata njen stav da djeca budu na prvom mjestu vec bi volio mozda da dijeli prvo mjesto s njima. Neka me ispravi ako grijesim.
I da, kompromis je jedno ali manipulisanje nesto sasvim drugo. Kazem da je mogla (kao i mnogi) prije nje manipulisati njegovim osjecanjima ali mi se cini, iz njegovog uvoda, da ro nije tako vec je zena pristupila svemu otvorenih karata. YMMV.
-
krater
#170 Re: Single Mom,Jedan problem vise,Ne budimo licemjerni
razonoda wrote:
Nego gdje ce biti--na zadnjem.![]()
- zateznistub
#171 Re: Single Mom,Jedan problem vise,Ne budimo licemjerni
Nisam se mislio javljati na ovu temu al'...
prvo mislim da je fake,
drugo, zar ikome normalnom bilo šta na svijetu (i ovom i onom) može biti ispred njegove djece?
Meni su moje na prvom, pa prazno....pa ...
prvo mislim da je fake,
drugo, zar ikome normalnom bilo šta na svijetu (i ovom i onom) može biti ispred njegove djece?
-
razonoda
#172 Re: Single Mom,Jedan problem vise,Ne budimo licemjerni
zateznistub wrote:Nisam se mislio javljati na ovu temu al'...
prvo mislim da je fake,
znas kad letis avionom----u slucaju (nedaj boze)..... kaze : prvo prikljuci kisik SEBI , pa onda djetetu itd.Samo nako
- ho oponopono
#173 Re: Single Mom,Jedan problem vise,Ne budimo licemjerni
...mnogi prazne crijeva zaboravljajuci na stid ...
- DoZeN
#174 Re: Single Mom,Jedan problem vise,Ne budimo licemjerni
Imam jedno pitanje,mozes da odgovoris i u svoje ime,a i ne moras (kako bi ti postupila) Da li bi tvoje djete moglo tebi reci:Mama ne zelim da imas novog muskarca u svom zivotu? ili ovaj mi se svidja ili ne? Da li bi dopustila takvu komunikaciju sa djetetom? Da li bi tvoje djete moglo da bude "grana na putu" tvome bivsem muzu koji se eto kazes vjerio prosle godine?Aurelia Bronski wrote:
Ps:Nemam ja sta sa njom da sjedam i popricam,ja ne mogu njoj reci:Ti meni rece ono: Djeca na prvom mjestu,hajde stavi mene na prvo,ili promjeni misljenje....imala bi potpuno pravo da me posalje u PM, i zalupi vrata zauvjek za mnom
Niti je to bila tema ove emisije
Vrijeme ce dati odgovor,to sam znao i kada sam otvarao temu ovu, ali pitanje je da li djeca mogu da budu "vazan factor" u vezama svojih majki ili oceva, dokle im treba dopustiti?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#175 Re: Single Mom,Jedan problem vise,Ne budimo licemjerni
DoZeN, naravno da su djeca vazan faktor u tom slucaju. Naravno da je bitno da te prihvate, ako se eventualno odlucite na zivot pod istim krovom. U protivnom moze da bude kosmar za sve ucesnike.
Hipotetski, ona moze, tebi za ljubav, reci svojoj djeci da se ne mijesaju i da je to stvar njenog izbora. No, ovo sto sam prvobitno naveo svakako ostaje. Dakle, veoma je bitan njihov stav.
To ne mozes znati dok ne dodje do susreta, bilo to da ste na nekom rucku, u parku ili gdje vec. Tu ce se vidjeti kako stvari stoje.
Hipotetski, ona moze, tebi za ljubav, reci svojoj djeci da se ne mijesaju i da je to stvar njenog izbora. No, ovo sto sam prvobitno naveo svakako ostaje. Dakle, veoma je bitan njihov stav.
To ne mozes znati dok ne dodje do susreta, bilo to da ste na nekom rucku, u parku ili gdje vec. Tu ce se vidjeti kako stvari stoje.