SFF

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Bandierra Rossa

#476 Re: SFF

Post by Bandierra Rossa »

seshat wrote:čula sam da je ove godine pomjereno otvaranje sff-a. navodno otvaranje neće biti trećeg petka u avgustu nego ranije? dezinformacija ili...?
Kako je kod nas sve naopako,nebi me čudilo da su pomjerili Ramazan zbog SSF-a.
vnm

#477 Re: SFF

Post by vnm »

seshat wrote:Ne kontam kakve veze ima filmski festival sa vjerskim praznicima, al' šta da se radi. Zato ide alkohol u potocima za Bajram uz razne Cece, Mece, Ace ...........
pretpostavljam da je heineken jedan od glavnih sponzora.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#478 Re: SFF

Post by -LIBERO- »

SFF Serif Mubarek Olsun... :skoljka:
measles

#479 Re: SFF

Post by measles »

To ce biti fantasticna slika,svi se maksimalno alkoholiziraju za vrijeme festivala,luduju nocima i dan poslije zavrsetka festivala svi cuclaju sokove i uzivaju u mubarek danima. :-)
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#480 Re: SFF

Post by Chmoljo »

measles wrote:To ce biti fantasticna slika,svi se maksimalno alkoholiziraju za vrijeme festivala,luduju nocima i dan poslije zavrsetka festivala svi cuclaju sokove i uzivaju u mubarek danima. :-)
da... a na kraju krajeva, fula se sama bit Ramazana. treba se "žrtvovati" pa ne cugati za Ramazan. šta god da pada u taj mjesec.

brate i Nove Godine su se dočekivale bez alkohola... uh koje licemjerstvo jebem ti...
Erzsebet

#481 Re: SFF

Post by Erzsebet »

Nije Ramazan vjerski praznik, nego mubarek mjesec u godini, jedan od dvanaest.

SFF je odavno postao privatna prčija nekoliko ljudi, tako da je ovo samo jedan od njihovih naopakih poteza. Sve dok drže likove poput Prleta i sličnih, SFF će biti zatvoren za raju.
Post Reply