Sex kao osnovno ljudsko pravo?!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Officer Crabtree

#76 Re: Sex kao osnovno ljudsko pravo?!

Post by Officer Crabtree »

Čuj, dušice, možemo ovako nadaleko, al ti si ovo lupila:
Samo što ti država ne plaća ni jelo ni piće. Moraš biti u stanju doći do jela i pića sama. Ako si glup i nesposoban da zaradiš za hranu, umreš od gladi. Ako si glup i nesposoban i ne možeš naći nekoga za seks, krepaj.
Sad ja mogu bit ovdje kavalir pa udarati priču kako ljubav i u siromaštvu je isto kao i ljubav u bogastvu, kako djeovjke a naročito muškarci, i najbolji primjerak ljudskog roda unazad 100 godina, dakle ja, ne gledaju u materijalno prilikom odabira životnog partnera. Mogu dalje i naširoko, al ako ga nisam bacio sinoć zbog tebe, biće da neću i večeras i onda ću ja uć u problem dvije noći za redom...

Dakle, ta gore rečenica meni ne znači da ti misliš da "neki ovdje misle da ih djevojke neće bez para".

Dalje od toga ne može, fina si, kulturna, časna i poštena, ja u novčaniku trenutno imam 50tak u kešu i nešto krupnije na kratici, pa eto, javi mi se da prošetamo i pročamo o državnim uređenjima...

Ako pola od novaca bacim možda se i zaljubiš u mene, jer u svemu ostalom "klikamo".
MajcinaDusica

#77 Re: Sex kao osnovno ljudsko pravo?!

Post by MajcinaDusica »

1. Šta si se ti na mene natakario?
2. To kad ga ti bacaš, a kad ne, bi nekako trebala biti tvoja intimna privatna stvar i ne zanimati široku javnost...
3. ...kao i to koliko imaš u kešu a koliko u kartici.
4. Ako je ovo tebi "klikanje", imaš ti još dosta toga da naučiš, a ja učiteljica nisam.

5. A nisam ni zdravstveni ni socijalni radnik ;)
PalaSa Marsa

#78 Re: Sex kao osnovno ljudsko pravo?!

Post by PalaSa Marsa »

Hehehe Oficira. :D
Officer Crabtree

#79 Re: Sex kao osnovno ljudsko pravo?!

Post by Officer Crabtree »

A nisam ni zdravstveni ni socijalni radnik
Ma nisam ti se natakario, al pun mi kofer takvih koji na nesposobne i neimućne gledaju s visine... Čuj nek umre. :x

Što se tiče zaposlenja, najbolje bi bilo da si patolog, da oni s kojima imaš poslovne kontakte ne zavise od tvog viđenja socijalne pravde.
Hehehe Oficira.

:kiss:
PalaSa Marsa

#80 Re: Sex kao osnovno ljudsko pravo?!

Post by PalaSa Marsa »

Officer Crabtree wrote:
A nisam ni zdravstveni ni socijalni radnik
Ma nisam ti se natakario, al pun mi kofer takvih koji na nesposobne i neimućne gledaju s visine... Čuj nek umre. :x

Što se tiče zaposlenja, najbolje bi bilo da si patolog, da oni s kojima imaš poslovne kontakte ne zavise od tvog viđenja socijalne pravde.
Hehehe Oficira.

:kiss:
:-) :-D :D
suspect_zero

#81 Re: Sex kao osnovno ljudsko pravo?!

Post by suspect_zero »

Image
EdoFmjam

#82 Re: Sex kao osnovno ljudsko pravo?!

Post by EdoFmjam »

Officer Crabtree wrote:Čuj, dušice, možemo ovako nadaleko, al ti si ovo lupila:
Samo što ti država ne plaća ni jelo ni piće. Moraš biti u stanju doći do jela i pića sama. Ako si glup i nesposoban da zaradiš za hranu, umreš od gladi. Ako si glup i nesposoban i ne možeš naći nekoga za seks, krepaj.
Sad ja mogu bit ovdje kavalir pa udarati priču kako ljubav i u siromaštvu je isto kao i ljubav u bogastvu, kako djeovjke a naročito muškarci, i najbolji primjerak ljudskog roda unazad 100 godina, dakle ja, ne gledaju u materijalno prilikom odabira životnog partnera. Mogu dalje i naširoko, al ako ga nisam bacio sinoć zbog tebe, biće da neću i večeras i onda ću ja uć u problem dvije noći za redom...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Keksich

#83 Re: Sex kao osnovno ljudsko pravo?!

Post by Keksich »

Kad mogu svinje možemo i mi!!!!

:D
Post Reply