meni jedan probao tako podvalitifantom slobode wrote:Poznavao sam dvojicu blizanaca koji su to godinama radili, kada se jednom ne svidi djevojka koju je pokupio, prebaci je bratu.Jednom sam prisustvovao kada su se zamjenili u po izlaska:-)Samo promjena jakni majica i idemo dalje(farmerke su svakako bile iste boje).
Seksao se umjesto brata
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
- jaba
- Location: grad izmedju dvije rijeke na ravnici u zemlji oblika srca
Imam ali je ozenjen a licimo i imamo skoro isti glaszena21 wrote:Imas li ti bratajaba wrote:To se zove bratska ljubav jedan placa izlaske a drugi umochi![]()
![]()
![]()
![]()
mislim, cisto zbog tvoje situacije![]()
nek brat placa a ti zna se![]()
![]()
![]()
![]()
- Amazonka27
-
kujundzija
#33 Re: Seksao se umjesto brata
bosmen wrote:Nezadovoljan veličinom svog penisa zaljubljeni mladić ni pod koju cijenu nije htio razočarati svoju dragu u krevetu, pa je kao zamjenu u zamračenu sobu uvijek slao starijeg brata. Jedan Nijemac, kojemu je neugodno ...
...zbog veličine penisa, mogao bi upravo zbog toga i u zatvor. Naime, on je zamolio svoju djevojku da vode ljubav u mraku i onda je pozvao svog brata da ga zamjeni.
Manfred Schuh (26) se bojao da će izgubiti svoju 24-godišnju djevojku ako se ne pokaže dobrim u krevetu, pa je inzistirao na mraku svaki put tijekom seksa te bi uvijek prije strastvenog klinča otišao na WC.
Tada bi u sobu uletio njegov 28-godišnji brat i obavio bi posao. Djevojka je za ovu bolesnu igru dvojice braće saznala tek nakon dva mjeseca kada je prvi put upalila svjetlo.
"Očito nije imala pojma. Njih dvojica su braća i uistinu sliče, a stariji brat uvijek tijekom seksa šuti, pa nije ni mogla naslutiti", kaže policajac.
Ima li ko sličnih iskustava![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Njoj ga je razbu sukno pa bilo kako da bilo,a sad nek ona pali svijetlo kako hoce znate onu staru izreku posle jebanja nema kajanja
-
FFK as Lucy01
Treba probat' i drugog pa odlucit'Minnela wrote:mene zanima hoce li raskinuti sa obojicom ili ce ipak jednog zadrzati![]()
![]()