ja glupace, sto upali svijetlo??
mora da ni stariji brat nije bio dorastao zadatku
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
anais_nin wrote:![]()
![]()
![]()
ja glupace, sto upali svijetlo??![]()
![]()
![]()
mora da ni stariji brat nije bio dorastao zadatku![]()
![]()
to sve zavisi od kvalitete akcije koja je prethodila paljenju svijetlabosmen wrote:Mozda je prdnuo i po prdezu ga prepoznalaanais_nin wrote:![]()
![]()
![]()
ja glupace, sto upali svijetlo??![]()
![]()
![]()
mora da ni stariji brat nije bio dorastao zadatku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mene bas zanima kakva joj je faca bila kad ga je ugledala![]()
![]()
![]()
![]()
Jesu li mu ovo godine ili nesto drugo?bosmen wrote:
Manfred Schuh (26) se bojao da će izgubiti svoju 24-godišnju djevojku ako se ne pokaže dobrim u krevetu, pa je inzistirao na mraku svaki put tijekom seksa te bi uvijek prije strastvenog klinča otišao na WC.
:
bosmen wrote:Da li mu joj je faca bila ovakva ili gora![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Faktor iznenadjenja![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=JlevdGvGcJM
Hehehe to su reci slozna braca kad jedan drugom u nevolji pomazu samo tako braco naprijed hahaha,mogu misliti kako joj ga je razbu suknuo da je od neznanja i svijetlo upalila haahahbosmen wrote:Nezadovoljan veličinom svog penisa zaljubljeni mladić ni pod koju cijenu nije htio razočarati svoju dragu u krevetu, pa je kao zamjenu u zamračenu sobu uvijek slao starijeg brata. Jedan Nijemac, kojemu je neugodno ...
...zbog veličine penisa, mogao bi upravo zbog toga i u zatvor. Naime, on je zamolio svoju djevojku da vode ljubav u mraku i onda je pozvao svog brata da ga zamjeni.
Manfred Schuh (26) se bojao da će izgubiti svoju 24-godišnju djevojku ako se ne pokaže dobrim u krevetu, pa je inzistirao na mraku svaki put tijekom seksa te bi uvijek prije strastvenog klinča otišao na WC.
Tada bi u sobu uletio njegov 28-godišnji brat i obavio bi posao. Djevojka je za ovu bolesnu igru dvojice braće saznala tek nakon dva mjeseca kada je prvi put upalila svjetlo.
"Očito nije imala pojma. Njih dvojica su braća i uistinu sliče, a stariji brat uvijek tijekom seksa šuti, pa nije ni mogla naslutiti", kaže policajac.
Ima li ko sličnih iskustava![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bilo je, bilo:-), a zamjena se izvrisla u pekari na carsiji, dok sam ja zabavljao djevojku.Razlika je bila u jednom malom benu, tako da joj je bilo za oprostiti da nije primjetila.Inace, kasnije su taj drugi i ista proveli dosta vremena zajedno.bosmen wrote:A jel tad bilo strujefantom slobode wrote:Poznavao sam dvojicu blizanaca koji su to godinama radili, kada se jednom ne svidi djevojka koju je pokupio, prebaci je bratu.Jednom sam prisustvovao kada su se zamjenili u po izlaska:-)Samo promjena jakni majica i idemo dalje(farmerke su svakako bile iste boje).![]()
![]()
![]()
Njoj se sve cinilo kako joj je muz potentan:-)irfan2 wrote:bio je slucaj, prije dvije godine, kad je brat blizanac spavao sa zenom svog brata... i to u vise navrata..a ona nije skontala razliku
:D ..bas grozno
![]()
to se ne govori zenama, pocece provjeravati.Zhaba wrote:a de ti meni reci gdje si to citao??? ja nisam za to cula
Samo da se sami ne izdamo, a nece se bas sve toga sjetiti.Vidim ja treba traziti postenu koja nema internet vezu-jos ce poceti da vjeruje u te imaginarne internetske informacije, pa eto ti belajaZhaba wrote:ccc nema veze sposobna sam ja to preko google naci nanananafantom slobode wrote:to se ne govori zenama, pocece provjeravati.Zhaba wrote:a de ti meni reci gdje si to citao??? ja nisam za to cula![]()
![]()
fantom slobode wrote:Samo da se sami ne izdamo, a nece se bas sve toga sjetiti.Vidim ja treba traziti postenu koja nema internet vezu-jos ce poceti da vjeruje u te imaginarne internetske informacije, pa eto ti belajaZhaba wrote:ccc nema veze sposobna sam ja to preko google naci nanananafantom slobode wrote: to se ne govori zenama, pocece provjeravati.![]()
![]()