Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
vukojebina wrote:ljudi zna li ko sta o firefox satovima?? jel to neka podmarka od seika...ima finih modela...kao ovaj recimo, ali sta me malo buni, to je ovo miyota sto pise, jer kao sto neko recce, to je neki jeftini mehanizam?? mislim cijena nije uopste mala ako je to neko japansko sranje??
U onom Dizelu je bila jeftina Miyota. Ne kažem da su ti mehanizmi sranje, daleko od toga (Citizen ih pravi) samo sam rekao da taj Dizel ne vrijedi te pare sa onom Miyotom od 10KM.
U tom Firefoxu se nalazi Miyota 8205, automatik, solidan workhorse mehanizam i nije sranje.
Mislim da Firefox nije podmarka od Seika. Mislim, logično bi mi bilo onda da koriste Seikove mehanizme, po mom mišljenju.
stachu wrote:Ajde da vas priupitam jos nesto...
Gdje u Sarajevu da pogledam "G shock-ove", i zna li ko kako se krecu cijene istih... Ima li kakvih jeftinijih varijanti?
Hvala...
Ja sam tražio po cijelom gradu, nisam uspio pronaći. Otišao sam kod onih u BBI centru, jer sam kod njih našao najviše Casio modela, i pitao ih da li se može naručiti, te im odnio listu sa 3-4 G-Shock modela. Nazvali su me nakon 7 dana, rekli da treba čekati nekih 3 mjeseca i da su im cijene 800 KM. Ali snašao sam se i bez njih, postao sam ponosni vlasnik DW-6900NB, za cijelih 99 dolara
stachu wrote:Ajde da vas priupitam jos nesto...
Gdje u Sarajevu da pogledam "G shock-ove", i zna li ko kako se krecu cijene istih... Ima li kakvih jeftinijih varijanti?
Hvala...
Ja sam tražio po cijelom gradu, nisam uspio pronaći. Otišao sam kod onih u BBI centru, jer sam kod njih našao najviše Casio modela, i pitao ih da li se može naručiti, te im odnio listu sa 3-4 G-Shock modela. Nazvali su me nakon 7 dana, rekli da treba čekati nekih 3 mjeseca i da su im cijene 800 KM. Ali snašao sam se i bez njih, postao sam ponosni vlasnik DW-6900NB, za cijelih 99 dolara
Hodam bezze Altom danas, i ugledam fin sat, marka nikad cuo "Alpha Sapphire", koliko sam shvatio to je neka kao podmarka "Jacques Lemans", sat je pravo lijep na oko i nije skup! Pa se sad lomim da li da ga kupim...
U pitanju je ovaj sat: