cijenio sam ga i više ali dugo stoji na piku pa mi dosadilo čekat
prije 6 mjeseci odbio ga prodat za 70

Moderator: anex

Uh, sve cijene skoro kao za nekretnine

Izgleda odlicnoproblemnatravunu wrote:Uh, sve cijene skoro kao za nekretnine![]()
![]()
uskoro idem na godišnji, na more, i planiram svoj skx009 pepsi koristiti non stop 24 sata, po suvom i po mokrom
Zviznes ga cekicem.madesa wrote:kako prepoznati jer se ne razumijem u g shock da li je orginal ? ima li ista da se prepozna
...jok ba cekic zviznes s njime...ako se cekic ulubi pravi je...Ramzess Veliki wrote:Zviznes ga cekicem.madesa wrote:kako prepoznati jer se ne razumijem u g shock da li je orginal ? ima li ista da se prepozna
joj provaleRamzess Veliki wrote:Zviznes ga cekicem.madesa wrote:kako prepoznati jer se ne razumijem u g shock da li je orginal ? ima li ista da se prepozna
Za Sarajevo ne znam, ali pravo brzo dođe iz NY, 2tj. orginalna kutija i sve kod ovoga.shape of despair wrote:Gdje u Sarajevu po razumnijim cijenama kupiti digitalne Casio satove. Sad nosam ovo:
https://www.google.com/search?q=1300wh& ... grUlkRllZM:
Isti sam platio Isti sam platio 80KM, vidim mu realnu cijenu na oficijelnoj stranici 40KM. Juče uđem u Altu, ima ona radnja sa satovima u prizemlju, Casio sa web stranice košta 70KM, kod njih okruglo 100.
Ili, hajmo ovako barem, znam da prodavači moraju živjeti od marži, gdje onda ima dobar izbor Casio sportskih stova, ovo po gradu sve tanko,
jedan, dva prava sportska, i to baš ona od 600KM, to mi je previše.
Jeste, model je EFV-550L-1AVzlo zlo wrote:jel to EFV550L model?
koliko si platio? vidim da su 100 dolara.. koliko su kod nas?dadoka84 wrote:Jeste, model je EFV-550L-1AVzlo zlo wrote:jel to EFV550L model?
Certina DS PH 200, Powermatic 80 Hrs.mufa1 wrote:Prepruka za neki automatik do 500€, safirno staklo ili koje vec se najmanje grebe.. Izbjegao bi kozne i metalne narukvice..
Koji hoces?heat wrote:Raja,
Gdje u SA gledati satove, da su originalni i da nisu bRezobrani sa cijenama
HvOla
Festina.Ramzess Veliki wrote: Koji hoces?