Samo da nisu ovi modni Emporio Armani i sl.
Gledao sam malo po Alti, ali nije mi to nesto.
Moderator: anex
Imas ovaj sajt... Tu je koliko ja znam najveći izbor. Ima svega.. Od privatnih ponuda do ovlaštenih prodavača.Proposition Joe wrote:Na koji nacin je najsigurnije i najlakse traziti i naci musteriju za skupocjene satove? Postoje li neke specijalizirane stranice ili forumi za to tj. nesta mimo ebay-a a da je sigurno?
Uglavnom radi se o nekom modelu Rolexa, nov i nenosen.
Trzni centar TOm I. Sarajevo. Veliki izbor satova.Cashville wrote:Najbolja ponuda satova u Sarajevu?
Samo da nisu ovi modni Emporio Armani i sl.![]()
Gledao sam malo po Alti, ali nije mi to nesto.

Standardna cijena je $375, ali se da naci ponekad on sale za nesto malo ispod $200...zposao wrote:Prelijep. Koliko dođe takvo jedno čudo?

Imam isti, malo kasni ... ali je ocuvan nema packe.dadoka84 wrote:Kupio danas sat koji me odavno privlači, petica od seika. Uzet je sa namjerom da ga malo apdejtujem sa novim brojcanikom, kristalom i kazaljkama, možda prepravka na diver ali vidjecemo jos. U pitanju je 7009 kalibar. Dosta mi je struje, automatik mi je nešto posebno, a posebno zvuk i pokretanje sekundarice.
![]()
Usao da pogledam, Rolex Submariner radi na bateriju.
Ramzess Veliki wrote: Imam isti, malo kasni ... ali je ocuvan nema packe.
Šta je to dupljak partiRamzess Veliki wrote: Usao da pogledam, Rolex Submariner radi na bateriju.![]()
Pitam ima li koji automatski, kaze zenska ima, stoje tri u biva originalnim kutijama, uzmem, ono neka legura, lagano, pola funkcija ne radi ...![]()
Bilo je i Patik Philipsa, par Breitlinga, jos nekih modela, cak I U-boat dva komada ali kopije su bas jadne ... Pogledam jedan ko biva interesantan, cijena 550 Ringita, nasih 210 KM. Kontam bolje za te pare pazarit nesto drugo pa kupim Lewis kosulju onu sa bijelim dugmicima kopija nekad koristene slonovace, dugih rukava, valja mi se prziti na gradilistu ... lazni Rolex me nece zastititi od sunca.