Satovi
Moderator: anex
-
thepatriot
#176 Re: Satovi
Kupio moj stari Seiko 5 ko fol original, kad ono za pet dana spadoše mu kazaljke, drama... 
-
Dwndler
#177 Re: Satovi
Zar s danasnjim cijenama Seiko 5 satova, se nekome isplati kopirati te satove???thepatriot wrote:Kupio moj stari Seiko 5 ko fol original, kad ono za pet dana spadoše mu kazaljke, drama...
Ako hoces orginal za starog imam ovaj Seiko 5, jeftino, pravo, ko za tebe

-
thepatriot
#178 Re: Satovi
@ Zar s danasnjim cijenama Seiko 5 satova, se nekome isplati kopirati te satove???
Hvala ti, al to je bilo prije 5-6 godina
Hvala ti, al to je bilo prije 5-6 godina
- ministry_
#179 Re: Satovi
Imao ovaj preskupo za mene..da mi neko ruku otkine radi sata prodao za 1350,00KM
http://www.watchsource.eu/gallery/breit ... -b01-1.jpg
- zeko071
#180 Re: Satovi
a inace, koliko kosta nov?ministry_ wrote:Imao ovaj preskupo za mene..da mi neko ruku otkine radi sata prodao za 1350,00KM
- BlackCaviar
#181 Re: Satovi
Prvo pozdrav svim forumašima. Imam dva pitanja:
1.
Imam jedno pitanje za one koji imaju radio controlled sat. Da li signal dopire do mjesta gdje zivite ( grad navedite )
2. je zapravo molba
Može li neko navesti urarske radnje gdje se prodaju ove marke: Tissot, Citizen, Casio, Suunto, Hamilton ( citizen i suunto me najviše zanimaju) i da, uslov je da na izlogu ne stoje po dva primjerka
Hvala!
1.
Imam jedno pitanje za one koji imaju radio controlled sat. Da li signal dopire do mjesta gdje zivite ( grad navedite )
2. je zapravo molba
Može li neko navesti urarske radnje gdje se prodaju ove marke: Tissot, Citizen, Casio, Suunto, Hamilton ( citizen i suunto me najviše zanimaju) i da, uslov je da na izlogu ne stoje po dva primjerka
Hvala!
- O'zone
- Globalni moderator
#182 Re: Satovi
Imaš u BBi centru Tissot. Longines i Jaques Lemans i imaš Casio isto u BBi samo druga radnja. Koliko znam a poprilično sam siguran Suunto nemaš u BiH Citizen se može nači tu i tamo po neki ali pošto nema direktnog uvoznika to je po par komada razbacanu u čitavom gradu Hamilton i ako najstarija američka kompanija nije kod nas zastupljena do sad ih vidio par komada kod ljudi koji su ih večinom uzeli u inostranstvu. Ako ti još šta treba posebno oko prve tri marke tu samBlackCaviar wrote:Prvo pozdrav svim forumašima. Imam dva pitanja:
1.
2. je zapravo molba![]()
Može li neko navesti urarske radnje gdje se prodaju ove marke: Tissot, Citizen, Casio, Suunto, Hamilton ( citizen i suunto me najviše zanimaju) i da, uslov je da na izlogu ne stoje po dva primjerka![]()
Hvala!
Da se dopunim za prvo tvoje pitanje nemam niti jedan radio controlled sat ali od par ljudi koji ih imaju sam čuo da nemaju funkcije samo podešavanja ovdje dok recimo zidni satovi sa tom funkcijom nakon stajanja 24 sata na balkonu mogu da prime signal i da se samo podese
- BlackCaviar
#183 Re: Satovi
Mogu li te zamoliti za još nešto? Možeš li mi napisati cijene ( ako znaš ) sljedećih modela kod nas, na netu nisu svugdje iste informacije:
Seiko diver 200-300m npr. Monster
Tissot PRC200
Citizen Nighthawk
Casio Riseman
Seiko (automatic neki, ali da nije Seiko 5)
Hvala!
- O'zone
- Globalni moderator
#184 Re: Satovi
Imaš PMBlackCaviar wrote:Pa nemamo ni Suunto dilera, a ni signal ne dopire
Zaboravio sam navesti još Seiko, ali pretpostavljam da ima u BBI-centru.
Mogu li te zamoliti za još nešto? Možeš li mi napisati cijene ( ako znaš ) sljedećih modela kod nas, na netu nisu svugdje iste informacije:
Seiko diver 200-300m npr. Monster
Tissot PRC200
Citizen Nighthawk
Casio Riseman
Seiko (automatic neki, ali da nije Seiko 5)
Hvala!
- ahuseino
#185 Re: Satovi
Vidje li iko ovaj sat od pola miliona doloresa???
Evo nosa ga Rafa s ponosom na finalu French Opena.
http://www.men-access.com/rafael-nadal- ... ng-tennis/

Evo nosa ga Rafa s ponosom na finalu French Opena.
http://www.men-access.com/rafael-nadal- ... ng-tennis/

-
Nono01
#186 Re: Satovi
Pozdrav svim satoljupcima!
Evo da se uključim u diskusiju, vidim da je netko bio upitao za Seiko Monster , pa ako ga zanima može pročitati moju recenziju: nema reklama
I moja druga recenzija: nema reklama
Evo da se uključim u diskusiju, vidim da je netko bio upitao za Seiko Monster , pa ako ga zanima može pročitati moju recenziju: nema reklama
- BlackCaviar
#187 Re: Satovi
Ccc... Nono, to ti dosadio portal?Nono01 wrote:Pozdrav svim satoljupcima!
I hvala za ovo, to nisam dosad našao na portalu
- makkaj
#188 Re: Satovi
pozdrav!imam jedan stari sat marke Helvetia, naslijedio ga...može li mi neko reči nešto više o ovim satovima
-
kween
#189 Re: Satovi
zna li neko gdje ima guess satova malo veci izbor gdje god odem samo 2,3 vrste ..a sve sam obisla u sarajevu bbi,merkator ona nova radnja,kod trznice,wisa,merkur ,robot,one radnjice u gradu sve klasika..a vidjela sam sat na drugom forumu cini mi se kupljeno u zg il sl jos je stariji model ..
dal zna neko mozda u banja luci kakva je situacija posto idem tamo slj sedmice il ovde jos neko mjesto ako sam propustila..
dal zna neko mozda u banja luci kakva je situacija posto idem tamo slj sedmice il ovde jos neko mjesto ako sam propustila..
-
Nono01
#190 Re: Satovi
BlackCaviar wrote:Ccc... Nono, to ti dosadio portal?Nono01 wrote:Pozdrav svim satoljupcima!
I moja druga recenzija: nema reklama![]()
![]()
I hvala za ovo, to nisam dosad našao na portalu
- BlackCaviar
#191 Re: Satovi
Možda ovo pomognemakkaj wrote:pozdrav!imam jedan stari sat marke Helvetia, naslijedio ga...može li mi neko reči nešto više o ovim satovima
- makkaj
#192 Re: Satovi
prijatelju nedaju ti da stavljaš te linkove...može na pp 
- BlackCaviar
#193 Re: Satovi
Znam. Vidio sam kod Noninog posta. Samo sam stavio ovo " nema reklama "makkaj wrote:prijatelju nedaju ti da stavljaš te linkove...može na pp
-
Nono01
- makkaj
#195 Re: Satovi
o mudracu hvala ti na ovom neiscrpnom izvoru informacija
- anonimni clan
#196 Re: Satovi
Sitnica
300 000 Eura

300 000 Eura

-
Dwndler
#197 Re: Satovi
Ja kad imam nekih pitanja vezanih za satove obicno uslikam sat, jos bolje je ako ga otvoris,ap i mehanizam uslikas i onda trznem poruku na WUS forum http://forums.watchuseek.com/forumdisplay.php?f=11, gdje se treba registrovati,ali sta je tu je:-)makkaj wrote:pozdrav!imam jedan stari sat marke Helvetia, naslijedio ga...može li mi neko reči nešto više o ovim satovima
Inace, sama marka je kvalitetna svicarska marka, koja je dozivjela vrhunac tamo negdje sezdesetih (pretpostavljam), kao i mnoge drug marke, koje su propale dolaskom jeftinih kvarcnih satova. Ja licno imam par komada, a treba mi uskoro i doci jedna. Radili su pilotske satove za Luftwaffe, dok im je glavnokomadujuci imao specificne, a za to vrijeme garant normalne, brkove
Slobodno se javi na PP ili poslati slike,pa cu ti probat pomoc koliko mogu.
- mayab
#198 Re: Satovi
Gdje nabaviti narukvicu (plastičnu) za ZZero sat, nikakav poseban i skup model nije u pitanju, običan digitalni ZZero sat vodootporan, kojeg ne skidam sa ruke dok sam na moru!
Već 4 godine me izvrsno služi, ali eto, ta plastična narukvica je svoje odslužila!
Poznata su mi iskustva vlasnika Casio sličnih satova gdje je narukvica,kao prvo nenormalno skupa spram cijene sata, a kao drugo, zapravo nedobavljiva!
Već 4 godine me izvrsno služi, ali eto, ta plastična narukvica je svoje odslužila!
Poznata su mi iskustva vlasnika Casio sličnih satova gdje je narukvica,kao prvo nenormalno skupa spram cijene sata, a kao drugo, zapravo nedobavljiva!
- hopi