Ja prije rata brao tresnje i prodavao na ulici pa evo nit prosim nit sam kakav muljator, ne radim ni na crno
Jos malo ce biti moze li ko ovu djecu iz parka skloniti
Ken_M wrote: ↑04/06/2026 06:48Baš bi mu uspjeh bio da je napravio dvoje-troje dijetA sa ženom koja je ista kao i on, pa da se kreću po kulturnim dešavanjima na relaciji apoteka-narodna kuhinja. Mogli bi jesti istom kašikom u kojoj kuhaju hors.last mohicans wrote: ↑03/06/2026 21:57 Sem matere i babe, vjerovatno ga niko nece zaliti. 45 god.sprco ni zene ni potomka. Dzenaza 10 dana nakon smrti, ili nije imao ko platiti dzenazu ili je obdukcija potrajala.
Jesi li ti boomer?nivla wrote: ↑05/06/2026 16:46 ima li kakvog nacina da se ovi maloljetnici sto prodaju sokove maknu i roditelji kazne, policija nije nadlezna jer to navodno nije prosjacenje vec trgovina, a standovi sa sokovima i drugim drangulijama se pojave tik poslije radnog vremena trzisne inspekcije
nije mi jasno kako mup ne moze izaci na teren, uzeti podatke pa zateceno stanje prijaviti inspekciji
Pa ne uklapaju se u mantru, “ne može se u Bosni pošteno do para”…Chmoljo wrote: ↑06/06/2026 14:33 Ne znam stvarno sta smetaju djeca koja prodaju sok. Jebote seremo kako su ekrandzije, mutavi, nesposobni, a pola vas KRALO vocke po tudjim avlijama jos sa nostalgijom se prica o tome.
Mislim i nek se prica, ali sta habate djecu koja nisu iskompleksirana da urade nesto?
Jesu qurac. Na ivici stalno. Ali hajd makar vode normalniji zivot.