materu izludio, sta ce ga zalitilast mohicans wrote: ↑03/06/2026 21:57Sem matere i babe, vjerovatno ga niko nece zaliti. 45 god.sprco ni zene ni potomka. Dzenaza 10 dana nakon smrti, ili nije imao ko platiti dzenazu ili je obdukcija potrajala.
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- liyf
#107876 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#107877 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
mene je zabavljao reelovima, komšije nije sigurno, mog'o sam skoknuti do Vlakova
- Capajebo
- liyf
#107879 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja bi otsiao samo da vidim koliko ce ljudi bit, svakako ne znam kako su ga uspjeli svrstati medju muslimane od onolikog Bogaranja, ako nije poludio
- drug_profi
- Ken_M
#107881 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Baš bi mu uspjeh bio da je napravio dvoje-troje dijetA sa ženom koja je ista kao i on, pa da se kreću po kulturnim dešavanjima na relaciji apoteka-narodna kuhinja. Mogli bi jesti istom kašikom u kojoj kuhaju hors.last mohicans wrote: ↑03/06/2026 21:57 Sem matere i babe, vjerovatno ga niko nece zaliti. 45 god.sprco ni zene ni potomka. Dzenaza 10 dana nakon smrti, ili nije imao ko platiti dzenazu ili je obdukcija potrajala.
-
last mohicans
#107882 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kako si ti zakljucio da bi trebao imati porodicu, Boga pitaj.Ken_M wrote: ↑04/06/2026 06:48Baš bi mu uspjeh bio da je napravio dvoje-troje dijetA sa ženom koja je ista kao i on, pa da se kreću po kulturnim dešavanjima na relaciji apoteka-narodna kuhinja. Mogli bi jesti istom kašikom u kojoj kuhaju hors.last mohicans wrote: ↑03/06/2026 21:57 Sem matere i babe, vjerovatno ga niko nece zaliti. 45 god.sprco ni zene ni potomka. Dzenaza 10 dana nakon smrti, ili nije imao ko platiti dzenazu ili je obdukcija potrajala.
-
last mohicans
#107883 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja sam tako dozivio neočekivan govor jednog starog FGRovca na dzenazi lika kojeg nisam ni poznavao. A prije govora smo ga jedva zatrpali jer FGRovci nisu htijeli da loptaju. Svasta čovjek vidi i na tim dzenazama i sprovodima.
- video
#107884 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Samo po koljenima
- armin071
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#107887 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
/preminuo-eldin-dizdarevic-mup-ks-ga-nedavno-uhapsio-zbog-napada-na-zdravstvene-radnike
https://www.avaz.ba/vijesti/crna-hronik ... ne-radnike
Evo ne znam sto reci
https://www.avaz.ba/vijesti/crna-hronik ... ne-radnike
Evo ne znam sto reci
- nivla
#107888 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ima li kakvog nacina da se ovi maloljetnici sto prodaju sokove maknu i roditelji kazne, policija nije nadlezna jer to navodno nije prosjacenje vec trgovina, a standovi sa sokovima i drugim drangulijama se pojave tik poslije radnog vremena trzisne inspekcije
nije mi jasno kako mup ne moze izaci na teren, uzeti podatke pa zateceno stanje prijaviti inspekciji
nije mi jasno kako mup ne moze izaci na teren, uzeti podatke pa zateceno stanje prijaviti inspekciji
- escobar__
#107889 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
De ba vi bi samo po sirotinji udarali.
- nivla
#107890 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
kakva sirotinja 
- escobar__
#107891 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma zezam se, znaš kako kod nas odmah kmeka udaraju sirotinju, a sirotinja ne zna šta će s para. 
- vjeshalica
#107892 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ima kretena i bez horsa sa djecom i parama pa su katastrofa, nekako glupo je to sad dovoditi u kontekst tog loseg lika koje je umro.Ken_M wrote: ↑04/06/2026 06:48Baš bi mu uspjeh bio da je napravio dvoje-troje dijetA sa ženom koja je ista kao i on, pa da se kreću po kulturnim dešavanjima na relaciji apoteka-narodna kuhinja. Mogli bi jesti istom kašikom u kojoj kuhaju hors.last mohicans wrote: ↑03/06/2026 21:57 Sem matere i babe, vjerovatno ga niko nece zaliti. 45 god.sprco ni zene ni potomka. Dzenaza 10 dana nakon smrti, ili nije imao ko platiti dzenazu ili je obdukcija potrajala.
- nepass1
#107893 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sta je problem? Ne placaju porez, higijenski uslovi ili nesta trece?nivla wrote: ↑05/06/2026 16:46 ima li kakvog nacina da se ovi maloljetnici sto prodaju sokove maknu i roditelji kazne, policija nije nadlezna jer to navodno nije prosjacenje vec trgovina, a standovi sa sokovima i drugim drangulijama se pojave tik poslije radnog vremena trzisne inspekcije
Ozbiljno pitam
- mayab
#107894 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ja vidim problem sa higijenom , takođe , edukacioni problem kod te djece , izrast će u ljude koji misle da to tako ili nešto slično tek tako mogu da "rade"....nepass1 wrote: ↑06/06/2026 07:44Sta je problem? Ne placaju porez, higijenski uslovi ili nesta trece?nivla wrote: ↑05/06/2026 16:46 ima li kakvog nacina da se ovi maloljetnici sto prodaju sokove maknu i roditelji kazne, policija nije nadlezna jer to navodno nije prosjacenje vec trgovina, a standovi sa sokovima i drugim drangulijama se pojave tik poslije radnog vremena trzisne inspekcije
Ozbiljno pitam
Inače , rješenje vidim isto kao kod prosjaka , ako im niko to ne kupi , nestat će sami ,
ali naš narod merhametli ... na pogrešnom mjestu
- Qler
#107895 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Moj mali hoće limunadu i cedevitu da prodaje kao u američkim filmovima kaže da kupi sebi biciklo... Eto odakle je to.
- nepass1
#107896 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nek vide kako je jebeno zaraditi cvaju, pa onda jos podjeliti na 2-3-4 dijela, pa onda vidis da ne mozes ni tri pakla slicica kupiti.mayab wrote: ↑06/06/2026 07:55ja vidim problem sa higijenom , takođe , edukacioni problem kod te djece , izrast će u ljude koji misle da to tako ili nešto slično tek tako mogu da "rade"....nepass1 wrote: ↑06/06/2026 07:44Sta je problem? Ne placaju porez, higijenski uslovi ili nesta trece?nivla wrote: ↑05/06/2026 16:46 ima li kakvog nacina da se ovi maloljetnici sto prodaju sokove maknu i roditelji kazne, policija nije nadlezna jer to navodno nije prosjacenje vec trgovina, a standovi sa sokovima i drugim drangulijama se pojave tik poslije radnog vremena trzisne inspekcije
Ozbiljno pitam
Inače , rješenje vidim isto kao kod prosjaka , ako im niko to ne kupi , nestat će sami ,
ali naš narod merhametli ... na pogrešnom mjestu
- Reglan
#107897 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Koja nepravda Allahu jel dosta vise spustih ga u mezar danas a jos uvjek lazi pricate a istinu krijete ko zmija noge. Ova dobra dusa je bio moj brat koji je prije deset godina popustio na zivcima kada mu je javljeno da je djevojka sa kojom je bio u vezi uzela kanap i objesila se zbog njega jer se zbog udaljenosti slabo ili nikako ne vidzaju .Nije spavao 15 dana pusio je samo i plakao kao djete pa zar bi los covjek zbog zene koja nije rekla da ima muza koji je bas osoba koja je napisala sa njenog profila ovu laz i unistila mu zivot , sto nije pazio i cuvao zenu da ne trazi drugog po internetu jer nije zadovoljna muzem. Ele nejse momak zavrsi u psihijatriskoj bolnici jagomir par puta i dobio je terapiju haldol i bpsauirine kao i mendelex po potrebi . Ta terapiaj je bila odlicna skoro 10 godina i sve je bilo kao da smo uspjeli da sacuvamo dobra insana .Ali sipak tada nastaje nocna mora i bosnaljek prestaje sa dostavom haldola nakon cega smo isti ljek dobili par puta u republic srbskoj ali nakon toga nam rekose bez recepta nema vise zao nam je I polako pocinje bas onakvo ponasanje kao sto se navodi u kontra indikacijama ili ti ga naglom prestanku uzimanja lijeka a da stvar bude jos gora ona je osjecaj superiornosti i zelje za zivotom uz osjecaj daste iznad svih i da mozete svakoga pobjediti , sto je jako zahebano. otvorio Je dusu i ispricao citav zivot dao na dlanu uzivo . Neki su ga podrzali a neki sprdali i napravili svima nama pakao od zivota . uzeo sam stan blizu moga i trcao tamo vamo mjsecima kad bi policja dolazila da inervenise jer je izgubio totalno kontrolu nad umom i nije bio osoba koju sam poznavao .SVI SMO BILI ISCRPLJENI I UMORNI OD SVEGA I NISMO SPAVALI NOCIMA Citavo naselje je prolazilo pakao zbog nestrucnih doktora koji mu nazalost ovaj put nisu htjeli pomoci I TAKO MJESECIMA DOK KONACNO NE URADISE TO DAGA OSTAVE NA PSIHIJATRIJI ALI SAMO 2 DANA I ZOVNUE DA DODJEMO PO NJEGA JER JE KAO IZRAZIO ZELJI ?? WHAT THE FUCK PA EVO I JA ZELIM SHERON STONE AL NEMOZE IMA ZABRANU ZA BOSNU DO 2029 CC.,I tako nas zovnuse da dodjemo po njega sto smo i u cinili bio je skoro kao nov i onaj stari odlucan da ide porodicnom doktoru i da trazi prepisanu terapiju i nastavi normalno ili bar pokusa da ima normalan zivot. Medzutim osoblje sa kartoteke koje ima posao da nosa papire je preuzelo ulogu kabadahija te mu govorili dodzi sutra pa ga sprdaju i tako danima i danima dok momku nie prekipilo pa je udario sakom u pleksiglas i glavom ., Ono sto stavise u novine nisu slike stete nego namsjeteno jer im ide na racku ono njegovo pricanje istine da nerade nista i ispijaju kafe a raja nema hljeba da jede . Naravno dosla je policija koja je bila korektna do te noci i uradila nesto sto je sprijecilo moga brata da ne zna ni moj ni majcin broj telefona i neznadosmo sta je sa njim vise od 10 il i15 dana <<000 WTF pa 24 h nakon sto te pritvore imas pravo kao covjek koji ima nekoga da nazove jedan poziv i biras ili advokata ili mater on to nije imao nego smo zvali od mrtvacnica do istraznih zatvora i raspitivali se gdje je jel ziv ili je u jarku nedo nam bog . OPA saznajemo nakon noci nespavanja da je prebacen to jest uhapsen i u KPZ mi se obradovasmo da je ziv i zdrav i da ce mu pomoc biti pruzena vise nego ubjedzeni postadosmo , ali nastaje problem valja u posjetu ici u zenicu pa valja slati za cigare pare koje je dobijao samo onda kad mu daju zastiari i nikad niej imao cigara pa gdje su pare sto smo slali mi da nsite poceli vocke okretati vi sto cuvate zatvorenike pa ubijate dosadu cccc . Pa nam garderobu dadose i posjetu da obavimo ponesemo samo reko da treba , MAMA I JA ODOSMO PUT ZENICA DA VIDIMO MUCENIKA i majika je mogla a ja ne lisam imao licnu nego potvrdu steta al neka majka vidi bitno je kad smo vec dosli . nije proslo ni 5 min kaze majka e moj eldine sav si mi plav i nedaju mi da pricamo ni 5 min docemo opet , i tako nas handrise 5 mjseci tamo vamo a on u sljivama koda je borislav herak i monstrum sa grbavice batko ccc ,majka place postupak se otegao ko sudnji dan a opstuznice nema a zasta opstuznica ? NAPAO MEDICINSKE SESTRE PA ZENICA PA DRAGI LJUDI NAKON STO STE SVATILI DA TUCETE MOMKA KOJI PIJE 10 GODINA TERAPIJU UREDNO I KOJI JE BIO DUSA OD COVJKA VAMA SAVSJEST PRORADI P PREKINUSTE PROCES DA SE OPERETE MAKAR MALO PA GA POSLASTE U SARAJEVNO NA INTEZIVNU DA TAMO ILI DODZE SEBI ILI ODE U KABUR . SVI SRETNI NEKAKO SKONTASMO DA MU SE ODE I CIGARA DA SE DONESE ON BIJASE SAV SRETAN AL ZALIO SE NA BOLOVE U PRIJEDJELU BUBREGA I PUSIO KAO NIKAD DO TADA SAV SRETAN NAS PISTAO JEL IMATE JOS AUTO PA VISE PUTA DA DOLETITE DA ZALIMPAPA . E TUGO MOJA TO BIJASE ZADNJI PUT DA GA VIDI MAJKA BABO JER SUTRA UJUTRO DOKTOR BEGICEG SE GLAS PROLOMI U 9 ''SATI I RECE KAO IZ TOPA JEL DIZDAREVICA STAN A MI JESTE DA BI ON NASTAVIO NAZALOST VAS SIN JE PREMINUO U 7_H 30 MI AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA STA NASTADE SOK MUK I TESKA BOL I ZAL STO MU NISMO MOGLI POMOCI DA GA ALLAH CUVA BOLJE NEGO MI SADA JE MIRAN NAPOKON A IDE USKORO TUZBA I BORBA PRAVDA ZA ELDINA JER ON JE SA 10 GODINA ISAO SA KANISTERIMA PO VODU GDJE NEKI NISU SMJELI SA SMAJSERIMA SRAM DA VAS BUDE I KAZNA STINGE SVE KOJI STE SE SPRDALI I GRIJESII O MOG BRATA KAKVOG NIKADA NECETE IMATI AMIN . PC RODITELJI I BRAT MONTE /CERACEMO SE INSHALLAH SAMO DA DODAM DA STE MU SLIKU STAVILI KAO DA JE PSIJOPATA NAJRUZNIJU STO JE IMAO A VI NE POGLEDASTE PRAVU IMA IH JAKO PUNO GDJE SE VIDI DA JE MOMAK IPO A BOGAMI I LAFAC PRAVI LJUBI GA BRAT HARAM VAM BILO I OVO JE VELIKA SRAMOTA ZA CITAVU DRZAVU KRISTE ZA OBDUKCIJU VIDEO NADZOR IZBRISASTE I LAGALI NAS KAD STE IZGOVARALI HIPOKRATOVU ZAKLETVU KOJI SE U GROBU I SADA OKRECE -
Post na fb
Post na fb
-
Naslovnica
#107898 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Hej Džimi, da li se sada u grobu prevrćeš ti
Hej Džimi, ja ću sada tvoju pesmu odsvirati
Koji si se kurac drogir'o
Sad si mogo da sviraš kod mene u bendu
Jebi ga, im’o bi sto maraka po koncertu
Boli te kurac
Al ti si volio da uživaš opojne droge
I to te zajebavalo u životu
A ovako si sa mnom mogao da ideš po koncertima
I da guzimo zajedno naše obožavateljke mi
Ja bi jebo intelektualke
A ti bi jebo hipi pičke
Hej Džimi, ja ću sada tvoju pesmu odsvirati
Koji si se kurac drogir'o
Sad si mogo da sviraš kod mene u bendu
Jebi ga, im’o bi sto maraka po koncertu
Boli te kurac
Al ti si volio da uživaš opojne droge
I to te zajebavalo u životu
A ovako si sa mnom mogao da ideš po koncertima
I da guzimo zajedno naše obožavateljke mi
Ja bi jebo intelektualke
A ti bi jebo hipi pičke
- dječak sa šibicama
#107899 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Imao sam komsiju, takodje rahmetlija vec par godina pa mozda ne treba pisati ali moram jer mi se kenja od "bijo je dobar cojk".
Isto tako krasan divan, sistem ga jebo, nije kriv on sto nije zavrsio ni osnovnu skolu sto je volio sitni kriminal druzio se sa banditima na AP i Dobrinji znao Jozu Andjica ko zlu paru, tuko ga Jozo non stop jer ga je hvatao u obijanjima stanova, radnji. Krivio doktore za svoje stanje, drogirao se naravno, doktori su uglavnom bili krivi sto mu ne daju vise metadona, dobije "samo" petodnevnu terapiju svakog ponedeljka a on hud jadan popije sve u ponedeljak pa nema vise a oni mu ne daju jos doza.
Drogirao se i dalje, metadon mu dosao samo kao dodatna doza. Poceo sa travom zavrsio na heroinu ili ko zna cemu, sjebo zdravlje srce jetru ko zna sta jos.
Ovako to predstavlja njegova familija, koju je rodovno tukao i to stelom od krampa.
Svi oni imaju takve price, znam jednog na Vrbanjusi bio na horsu, svukao se, presao u vehabije i onda agresiju manifestovao napadima na gejpedere po onim festivalima sta je vec ono bilo. Isto tuzna ljudska prica.
Nikad oni nisu ni za sta krivi. Mislim razumijem ja da je sistem los, ali niko nije duzan trpiti te vase gluposti narkomanske. Izlijeci se dovedi se u red pa neces biti problem drustva. Izlijecenih kamara i normalni su, manje vise.
Isto tako krasan divan, sistem ga jebo, nije kriv on sto nije zavrsio ni osnovnu skolu sto je volio sitni kriminal druzio se sa banditima na AP i Dobrinji znao Jozu Andjica ko zlu paru, tuko ga Jozo non stop jer ga je hvatao u obijanjima stanova, radnji. Krivio doktore za svoje stanje, drogirao se naravno, doktori su uglavnom bili krivi sto mu ne daju vise metadona, dobije "samo" petodnevnu terapiju svakog ponedeljka a on hud jadan popije sve u ponedeljak pa nema vise a oni mu ne daju jos doza.
Drogirao se i dalje, metadon mu dosao samo kao dodatna doza. Poceo sa travom zavrsio na heroinu ili ko zna cemu, sjebo zdravlje srce jetru ko zna sta jos.
Ovako to predstavlja njegova familija, koju je rodovno tukao i to stelom od krampa.
Svi oni imaju takve price, znam jednog na Vrbanjusi bio na horsu, svukao se, presao u vehabije i onda agresiju manifestovao napadima na gejpedere po onim festivalima sta je vec ono bilo. Isto tuzna ljudska prica.
Nikad oni nisu ni za sta krivi. Mislim razumijem ja da je sistem los, ali niko nije duzan trpiti te vase gluposti narkomanske. Izlijeci se dovedi se u red pa neces biti problem drustva. Izlijecenih kamara i normalni su, manje vise.
- nivla
#107900 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
nema razlike izmedju ovog i da pruzi ruku i kaze daj mi markunepass1 wrote: ↑06/06/2026 07:44Sta je problem? Ne placaju porez, higijenski uslovi ili nesta trece?nivla wrote: ↑05/06/2026 16:46 ima li kakvog nacina da se ovi maloljetnici sto prodaju sokove maknu i roditelji kazne, policija nije nadlezna jer to navodno nije prosjacenje vec trgovina, a standovi sa sokovima i drugim drangulijama se pojave tik poslije radnog vremena trzisne inspekcije
Ozbiljno pitam