SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

peca777

#107401 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by peca777 »

mk ultra wrote: 15/05/2026 15:56 Kome?

Pa jebote jel ima u toj policiji neko obraza?
Nema obraza, sto bi imali? Ko ih tjera da ima? Sami sebe? hah...

Pa pitanje je hoces li? Ako hoces odes i pisano podneses zalbu, vjeruj da ces dobiti odgovor i to opsiran, jer unutrasnja mora provesti proceduru.

Sada naravno, ima smisla, prijavio si i neka odrade. No ako nece, ko ce ih natjerati ako necemo mi sami? E to je ono da nas mora biti dovljan broj da poturi ledja. No necemo.
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#107402 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by mk ultra »

peca777 wrote: 15/05/2026 16:02
mk ultra wrote: 15/05/2026 15:56 Kome?

Pa jebote jel ima u toj policiji neko obraza?
Nema obraza, sto bi imali? Ko ih tjera da ima? Sami sebe? hah...

Pa pitanje je hoces li? Ako hoces odes i pisano podneses zalbu, vjeruj da ces dobiti odgovor i to opsiran, jer unutrasnja mora provesti proceduru.

Sada naravno, ima smisla, prijavio si i neka odrade. No ako nece, ko ce ih natjerati ako necemo mi sami? E to je ono da nas mora biti dovljan broj da poturi ledja. No necemo.
Pucano u smjeru prometne saobracajnice u 15i30
I to je to
Policiju zvao samo.pita je li ko ranjen
Nije
Kraj

Izaci cemo, nisu izasli.

I sad ja trebam pstaviti toj istoj policiji svoje podatke da sam se zalio jer nisu kriminalcu izasli da vide sto je pucao? Pa da me rokne sutra? Jesi li realan
peca777

#107403 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by peca777 »

mk ultra wrote: 15/05/2026 16:06 I sad ja trebam pstaviti toj istoj policiji svoje podatke da sam se zalio jer nisu kriminalcu izasli da vide sto je pucao? Pa da me rokne sutra? Jesi li realan
Razumijem te u potpunosti. Manje vise sam ti isti, samo kazem kako se moze sistem promijeniti. Neces ti, necu ja, nece neko treci. Suti, sjedi i tarlahajmo po forumu.
caseytron

#107404 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by caseytron »

Laplace wrote: 15/05/2026 07:36
caseytron wrote: 14/05/2026 14:25 Dijete/djeca dovela do ove reakcije.

Nastavnik dopustio nedopustivo, da ovako reaguje.

Izbacis sa casa, maltretiras ga kroz nastavu, domace zadatke. Oboris na popravni, da oznoji guzicu i nece vise.

Po meni pogresna reakcija jednog pedagoga. Ako ne znas iskontrolisati, onda si na pogresnom poslu.

Kako je nas Salko na sportu dohavizao, glumili mangupe na drugim casovima. Slazi tegove u sali cijeli cas sa jednog kraja na drugi :D
Zabranjeno je istjerivanje sa časa. To je jedna od novotarija koja je i dovela do ovog srozavanja obrazovanja. Moraš da ga trpiš i k'o fol pedagoški djeluješ (moraš se umiljavati, fino mu objašnjavati kao da te sluša i nadati se da će mu divljanje na času dosaditi - a neće). Možeš ga poslati pedagogu, kao da od toga ima neke koristi (jedan od milion pedagoga radi nešto korisno, npr. naš je preko 90% radnog vremena izvan kancelarije, uglavnom na kafama po gradu).

Danas bi Salko dobio suspenziju i tužbu za zlostavljanje maminih i tatinih prinčeva i princeza. Ili sjekiru u glavu (sjetimo se Zenice).
Jebiga, Salko je imao podrsku roditelja. Zahvalan sam mu dan danas na tome. Nisam znao za te suzpenzije, kod nas je bilo u srednjoj haj lagano torbu spremi i lagano kuci. Pa materi objasnjavaj sto si istjeran
Post Reply