Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Definitivno Zvornik. Za novu sam isao tom rutom, samo za Novi Sad umjesto BG, ali 90% rute je isto. Preko Orasja sam isao u augustu i bilo je katastrofa, 4.5 sata kuhanja na autoputu na granici. Naravno sad ne bi bilo tih guzvi al i dalje je dosta duza kilometraza, i platis vise APa.
tempuser wrote:Kad si vec dosao do Dubrava onda mozda TZ-Majevica-Raca, od GP do Kuzmina i autoputa se brzo dodje,
to mi nekako zaobilazno a ovaj put mi je jako poznat......Nevolim onaj put preko Majevice....a ako vec bi isao na Majevicu onda bi isao na Pavlovica most Bogatic Sremska Mitrovica BG....manje je guzve
Hajde da pitam,onako neobavezno.
Dokle su dosli sa AP do Uzica (znam da Srbija tu predlaze da se pravi spoj za brzu cestu BG-SA koju Turci zele platiti). Kontam Visegrad pa ako je tu negdje AP,odatle ga zapaliti do BG
Inace sam misljenja da je najbolji put SA-BG Sarajevo-Sokolac-Han Pijesak-Vlasenica-Milici-Zvornik,tu preci granicu i gore prema BG ili Eventualno produziti do Bijeljine,na Racu GP i prema BG.
Last edited by mali_milojica on 25/11/2017 10:56, edited 1 time in total.
Najlaksi put ti je na autoput prema Zenici > Doboj > Samac ili Orasje > autoput sve do Beograda. Kad kazem najlaksi, neces se umoriti sekunde jer je sve dobar put, upalis tempomat i samo pici. Nije skup autoput uopste. Jeste malo duzi put kilometrazom, ali skoro je isto vremenski. S druge strane isao sam na provjereni Zvornik i iskreno slomio me put... Okuke, uska cesta, zaprezna kola po cesti itd itd...
adisonE wrote:Najlaksi put ti je na autoput prema Zenici > Doboj > Samac ili Orasje > autoput sve do Beograda. Kad kazem najlaksi, neces se umoriti sekunde jer je sve dobar put, upalis tempomat i samo pici. Nije skup autoput uopste. Jeste malo duzi put kilometrazom, ali skoro je isto vremenski. S druge strane isao sam na provjereni Zvornik i iskreno slomio me put... Okuke, uska cesta, zaprezna kola po cesti itd itd...
Zavisi kad ides na Orasje ili Samac...nekad vise ostavis na granici nego u putu......ja volim te krive ceste...na autoputu mi se spava od monotonije.....tempomat nikada ne koristim i bar po meni je suvina stvar koja kosta......Kamiondzijama je to od pomoci
mali_milojica wrote:Hajde da pitam,onako neobavezno.
Dokle su dosli sa AP do Uzica (znam da Srbija tu predlaze da se pravi spoj za brzu cestu BG-SA koju Turci zele platiti). Kontam Visegrad pa ako je tu negdje AP,odatle ga zapaliti do BG
Inace sam misljenja da je najbolji put SA-BG Sarajevo-Sokolac-Han Pijesak-Vlasenica-Milici-Zvornik,tu preci granicu i gore prema BG ili Eventualno produziti do Bijeljine,na Racu GP i prema BG.
Nisu jos zavrsili citavu trasu koliko znam .
A onda ostaje od Visegrada, pa preko Zlatibora da dodjes do autoputa. Da lupim. Ima sigurno vise od 50 km od granice do autoputa kad bude gotov.
Optimist wrote:
tragac wrote:Najbolja ruta je Sarajevo - Tuzla - Bijeljina - Rača - Kuzmin - Beograd
Ja sam isao ovim putem i kad sam otvorio temu, kontam da predlozim rutu, kad ono niko nije isao kao ja. Isprva pomislih da je do mene.