Tebe sam čekao.leet wrote:Nazovi ga, podaj mu.
Da vidiš brOto očajnih poteza u komšiluku.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Tebe sam čekao.leet wrote:Nazovi ga, podaj mu.
Ne pomažem k'o fol, bar nemam tu namjeru.Zeljo_do_groba wrote:Ma kako vise ne skontate da vas vozaju, ti ko fol pomazes, kontas, dajes savjete... Ova prica je ispricana samo iz razloga jer je nekome dosadno pa zeli istu pricu na isti sablon uvijek, svadjanje, preispitivanje uloga muskarca i djevojke, bla bla bla... Evo ti savjet: KU*VA SI, obuci samo donji ves i pravac Stup...
Nope, planiram dići kredit i sam, tako da...sorry.Zeljo_do_groba wrote:Lakovjeran si... Hoces li mi biti zirant?
Šta se odmah ljutiš?dalalala wrote:Ajd eto ja sve lažem, izmišljam, dosadno mi...Dajte ljudi samo sam napisala svoj problem. Napadate me k'o da sam koga ubila. Molim admina da zaključa temu. Bezveze se samo još više sjeba zbog vaših komentara.
a ti ni deset dana nisi tu i vec znas ko je kloniran, kad ko trola i vec ti od svega muka?Zeljo_do_groba wrote:Joj ove bijele legende, nasjeda na trolanje, daje nekakve imaginarne savjete... Muka mi je od ovakvih tema os jednih te istih korisnika...
a dugo citas, jel? e izvini ondaZeljo_do_groba wrote:Kako ti samo od podatka kada sam registrovao nick znas od kad sam tuNot My Idea wrote:a ti ni deset dana nisi tu i vec znas ko je kloniran, kad ko trola i vec ti od svega muka?Zeljo_do_groba wrote:Joj ove bijele legende, nasjeda na trolanje, daje nekakve imaginarne savjete... Muka mi je od ovakvih tema os jednih te istih korisnika...
Peglaš čovjeka.Not My Idea wrote:Cekaj pa ces i ti skontat da ljude bas zaboli brige sto ti za nekog kazes da je trol, ti kao otkrio toplu vodu i zelis ih prosvijetlit otkricem?
Svi ovo dugo citaju () , svi sve znaju, zato il odgovori na temu sta te se pita il nemoj nista.
Ma nek' žene peglaju pa nećemo valjda mi morat' peglu u ruke,leet wrote:Peglaš čovjeka.Not My Idea wrote:Cekaj pa ces i ti skontat da ljude bas zaboli brige sto ti za nekog kazes da je trol, ti kao otkrio toplu vodu i zelis ih prosvijetlit otkricem?
Svi ovo dugo citaju () , svi sve znaju, zato il odgovori na temu sta te se pita il nemoj nista.
Imate moj blagoslov,Not My Idea wrote:djes fato, misha mu![]()
zachatavamo
sad si oštećena roba, tako to bude sa bludnicamadalalala wrote:Ajd eto ja sve lažem, izmišljam, dosadno mi...Dajte ljudi samo sam napisala svoj problem. Napadate me k'o da sam koga ubila. Molim admina da zaključa temu. Bezveze se samo još više sjeba zbog vaših komentara.