Sanjam bivšeg
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- dalalala
#1 Sanjam bivšeg
E ovako..U vezi sam 6 godina, volimo se, planiramo zajedničku budućnost. Znači sve super. Međutim, prije ove veze sam imala jednu vezu koja je trajala kratko. Nakon prekida on je našao drugu i počeo je varati sa mnom. Viđali smo se s vremena na vrijeme. Ta strast koja je bila među nama je nešto što se ne može riječima opisati. Nismo funkcionisali kao par, ali što se strasti tiče, toga je bilo i previše. Vatrometi u krevetu! I tako ja jedno veče upoznam svog sadašnjeg momka i prekinem kontakt s tim bivšim. Uđem u novu vezu i nisam htjela s njim više da se nalazim. Na početku mi je nenormalno falio, ali kasnije sam sve manje mislila na njeg i zaljubila se u svog momka. Tog bivšeg srećem veoma često poslovno. I dan danas, nakon 6 godina sva zatreperim kad ga vidim, počnem da se znojim i imam leptiriće u stomaku. Osjećam se preglupo, kao neka tinejdžerka, a imam 27 godina. Jedan period sam ga slabo viđala, ali u zadnje vrijeme baš često i svaku noć ga sanjam. Ne znam više šta da radim. Ne bih ja ostavila momka zbog njeg, nema šanse, ali maštam o tome da samo jednu noć provedem s njim. Pomagajte, kako da ga izbacim iz glave. Mislim da ludim!!!
- dalalala
#3 Re: Sanjam bivšeg
Nek sam se ja razrahatila i napisala što mi je na duši, pa sad možete i obrisati temu! 
- kloniran
#4 Re: Sanjam bivšeg
dalalala wrote:E ovako..U vezi sam 6 godina, volimo se, planiramo zajedničku budućnost. Znači sve super. Međutim, prije ove veze sam imala jednu vezu koja je trajala kratko. Nakon prekida on je našao drugu i počeo je varati sa mnom. Viđali smo se s vremena na vrijeme. Ta strast koja je bila među nama je nešto što se ne može riječima opisati. Nismo funkcionisali kao par, ali što se strasti tiče, toga je bilo i previše. Vatrometi u krevetu! I tako ja jedno veče upoznam svog sadašnjeg momka i prekinem kontakt s tim bivšim. Uđem u novu vezu i nisam htjela s njim više da se nalazim. Na početku mi je nenormalno falio, ali kasnije sam sve manje mislila na njeg i zaljubila se u svog momka. Tog bivšeg srećem veoma često poslovno. I dan danas, nakon 6 godina sva zatreperim kad ga vidim, počnem da se znojim i imam leptiriće u stomaku. Osjećam se preglupo, kao neka tinejdžerka, a imam 27 godina. Jedan period sam ga slabo viđala, ali u zadnje vrijeme baš često i svaku noć ga sanjam. Ne znam više šta da radim. Ne bih ja ostavila momka zbog njeg, nema šanse, ali maštam o tome da samo jednu noć provedem s njim. Pomagajte, kako da ga izbacim iz glave. Mislim da ludim!!!
Objesi se, ucinit ces veliku uslugu covjecanstvu
edit: i sadasnjem decku, jer ne zasluzuje ravaku da ima pored sebe
Last edited by kloniran on 23/10/2013 23:57, edited 1 time in total.
-
Mutivoda
#5 Re: Sanjam bivšeg
Pa mogla si vala i u wordu napisatidalalala wrote:Nek sam se ja razrahatila i napisala što mi je na duši, pa sad možete i obrisati temu!
- dalalala
#6 Re: Sanjam bivšeg
Rekla sam da maštam, a ne da ću to i uraditi. Ajd molim te poštedi me glupih komentara!kloniran wrote:dalalala wrote:E ovako..U vezi sam 6 godina, volimo se, planiramo zajedničku budućnost. Znači sve super. Međutim, prije ove veze sam imala jednu vezu koja je trajala kratko. Nakon prekida on je našao drugu i počeo je varati sa mnom. Viđali smo se s vremena na vrijeme. Ta strast koja je bila među nama je nešto što se ne može riječima opisati. Nismo funkcionisali kao par, ali što se strasti tiče, toga je bilo i previše. Vatrometi u krevetu! I tako ja jedno veče upoznam svog sadašnjeg momka i prekinem kontakt s tim bivšim. Uđem u novu vezu i nisam htjela s njim više da se nalazim. Na početku mi je nenormalno falio, ali kasnije sam sve manje mislila na njeg i zaljubila se u svog momka. Tog bivšeg srećem veoma često poslovno. I dan danas, nakon 6 godina sva zatreperim kad ga vidim, počnem da se znojim i imam leptiriće u stomaku. Osjećam se preglupo, kao neka tinejdžerka, a imam 27 godina. Jedan period sam ga slabo viđala, ali u zadnje vrijeme baš često i svaku noć ga sanjam. Ne znam više šta da radim. Ne bih ja ostavila momka zbog njeg, nema šanse, ali maštam o tome da samo jednu noć provedem s njim. Pomagajte, kako da ga izbacim iz glave. Mislim da ludim!!!
- kloniran
#7 Re: Sanjam bivšeg
Komentar samo prilagođen postavljacici temedalalala wrote:Rekla sam da maštam, a ne da ću to i uraditi. Ajd molim te poštedi me glupih komentara!kloniran wrote:dalalala wrote:E ovako..U vezi sam 6 godina, volimo se, planiramo zajedničku budućnost. Znači sve super. Međutim, prije ove veze sam imala jednu vezu koja je trajala kratko. Nakon prekida on je našao drugu i počeo je varati sa mnom. Viđali smo se s vremena na vrijeme. Ta strast koja je bila među nama je nešto što se ne može riječima opisati. Nismo funkcionisali kao par, ali što se strasti tiče, toga je bilo i previše. Vatrometi u krevetu! I tako ja jedno veče upoznam svog sadašnjeg momka i prekinem kontakt s tim bivšim. Uđem u novu vezu i nisam htjela s njim više da se nalazim. Na početku mi je nenormalno falio, ali kasnije sam sve manje mislila na njeg i zaljubila se u svog momka. Tog bivšeg srećem veoma često poslovno. I dan danas, nakon 6 godina sva zatreperim kad ga vidim, počnem da se znojim i imam leptiriće u stomaku. Osjećam se preglupo, kao neka tinejdžerka, a imam 27 godina. Jedan period sam ga slabo viđala, ali u zadnje vrijeme baš često i svaku noć ga sanjam. Ne znam više šta da radim. Ne bih ja ostavila momka zbog njeg, nema šanse, ali maštam o tome da samo jednu noć provedem s njim. Pomagajte, kako da ga izbacim iz glave. Mislim da ludim!!!
-
Deveti
#8 Re: Sanjam bivšeg
razumijem te, i ja kad vidim bivsu(sex bivsu) sav se stresem kad pomislim kako je dobra u krevetu bila!! 
- kritichar
#9 Re: Sanjam bivšeg
trudna si
- dalalala
#10 Re: Sanjam bivšeg
kritichar wrote:trudna si
I ja sam mislila da sam, jer ovo stanje nije normalno....Na žalost nisam.
-
Mutivoda
#11 Re: Sanjam bivšeg
kritichar wrote:trudna si
Pa ima li vatrometa sa sadašnjim momkom u krevetu? Ako nema, možda bi trebalo da se potrudite oko toga, i ti i on. Moguće je da je to razlog.
- dalalala
#12 Re: Sanjam bivšeg
kloniran wrote:dalalala wrote:E ovako..U vezi sam 6 godina, volimo se, planiramo zajedničku budućnost. Znači sve super. Međutim, prije ove veze sam imala jednu vezu koja je trajala kratko. Nakon prekida on je našao drugu i počeo je varati sa mnom. Viđali smo se s vremena na vrijeme. Ta strast koja je bila među nama je nešto što se ne može riječima opisati. Nismo funkcionisali kao par, ali što se strasti tiče, toga je bilo i previše. Vatrometi u krevetu! I tako ja jedno veče upoznam svog sadašnjeg momka i prekinem kontakt s tim bivšim. Uđem u novu vezu i nisam htjela s njim više da se nalazim. Na početku mi je nenormalno falio, ali kasnije sam sve manje mislila na njeg i zaljubila se u svog momka. Tog bivšeg srećem veoma često poslovno. I dan danas, nakon 6 godina sva zatreperim kad ga vidim, počnem da se znojim i imam leptiriće u stomaku. Osjećam se preglupo, kao neka tinejdžerka, a imam 27 godina. Jedan period sam ga slabo viđala, ali u zadnje vrijeme baš često i svaku noć ga sanjam. Ne znam više šta da radim. Ne bih ja ostavila momka zbog njeg, nema šanse, ali maštam o tome da samo jednu noć provedem s njim. Pomagajte, kako da ga izbacim iz glave. Mislim da ludim!!!
edit: i sadasnjem decku, jer ne zasluzuje ravaku da ima pored sebe
Hahahahahhahahahahhahahahahahaha jesi me uvrijedio, evo plačem
- kritichar
#13 Re: Sanjam bivšeg
jesidalalala wrote:kritichar wrote:trudna si
sa šejtanom,
u tebi je šejtan
-
whitelegend07
#14 Re: Sanjam bivšeg
Malo sam mlađi od tebe, pa se nadam da mi nećeš zamjeriti što pišem.
Kao neko 7 godina mlađi, što, složićeš se, nije malo, nije baš da ti mogu dati neki savjet, a i bilo bi glupo. Ali mogu ti ponuditi neko svoje viđenje ove tvoje situacije. 
Znači, po mom mišljenu, to što ga sanjaš nije ništa strašno, jer ti na to ne možeš uticati. Ne možemo kontrolisati podsvijest i birati šta da sanjamo. Tu si "čista" i nema potrebe za preispitivanjem sebe i grižnjom savjesti.
Ali, ovaj podatak da se u tebi javlja ideja, želja da s njim budeš samo na jednu noć, to već nije sasvim normalno.
Mislim, ako držiš do obraza(sigurno da jesi, jel'?), ako imalo poštuješ tog trenutnog momka(ne moraš ga čak ni voljeti), nećeš dopustiti tim niskim primitivnim nagonima da te savladaju i učinićeš sve da se iskontrolišeš.
Ja nisam uspio, popustio sam i...nije nimalo lijepo ono što ide poslije toga.
Zato ti i pišem, jer znam da više izgubiš(ili bar ugroziš), nego što dobiješ. 
Pozz i sretno.
Znači, po mom mišljenu, to što ga sanjaš nije ništa strašno, jer ti na to ne možeš uticati. Ne možemo kontrolisati podsvijest i birati šta da sanjamo. Tu si "čista" i nema potrebe za preispitivanjem sebe i grižnjom savjesti.
Ali, ovaj podatak da se u tebi javlja ideja, želja da s njim budeš samo na jednu noć, to već nije sasvim normalno.
Mislim, ako držiš do obraza(sigurno da jesi, jel'?), ako imalo poštuješ tog trenutnog momka(ne moraš ga čak ni voljeti), nećeš dopustiti tim niskim primitivnim nagonima da te savladaju i učinićeš sve da se iskontrolišeš.
Ja nisam uspio, popustio sam i...nije nimalo lijepo ono što ide poslije toga.
Pozz i sretno.
- dalalala
#15 Re: Sanjam bivšeg
Mutivoda wrote:kritichar wrote:trudna si![]()
Pa ima li vatrometa sa sadašnjim momkom u krevetu? Ako nema, možda bi trebalo da se potrudite oko toga, i ti i on. Moguće je da je to razlog.
Fazon je što je meni sa sadašnjim stvarno super. Odgovara mi u svakom pogledu. Ima itekako vatrometa. On mi je i prijatelj i momak i ljubavnik. S bivšim je baš čista strast bila u pitanju i ništa više. Taj bivši mi je ujedno i prvi. Naučio me sve što znam o sexu..Možda i to ima kakve veze s ovim mojim nenormalnim ponašanjem....
- dalalala
#16 Re: Sanjam bivšeg
whitelegend07 wrote:Malo sam mlađi od tebe, pa se nadam da mi nećeš zamjeriti što pišem.Kao neko 7 godina mlađi, što, složićeš se, nije malo, nije baš da ti mogu dati neki savjet, a i bilo bi glupo. Ali mogu ti ponuditi neko svoje viđenje ove tvoje situacije.
Ali, ovaj podatak da se u tebi javlja ideja, želja da s njim budeš samo na jednu noć, to već nije sasvim normalno.![]()
Ja nisam uspio, popustio sam i...nije nimalo lijepo ono što ide poslije toga.Zato ti i pišem, jer znam da više izgubiš(ili bar ugroziš), nego što dobiješ.
Pozz i sretno.
Hvala na ovakvom komentaru. Svaka čast! Ma ne želim ja svog momka prevariti, daleko od toga. Samo želim da izbacim tog bivšeg iz glave. Želim da prestanem maštati o njemu..I onda par dana ga se ne sjetim nikako, pa ga par noći za redom sanjam i onda se opteretim. Dođe mi da napustim posao, preselim u drugi grad i da ga više nikad ne vidim...
- dalalala
#17 Re: Sanjam bivšeg
kritichar wrote:jesidalalala wrote:kritichar wrote:trudna si
sa šejtanom,
u tebi je šejtan
Da odem nekom da mi izlije stravu? hahahahaha
-
whitelegend07
#18 Re: Sanjam bivšeg
Ček', viđaš li ti njega kontinuirano, svaki dan? Ako da, biće maaalo teže(zezam te samo, biće puuuno teže
) izbaciti ga iz glave, a na kraju i iz snova. Neko meni blizak studirao je psihologiju, a meni je to praaavo zanimljivo, tako da sam i ja to čitao i, podsvijest je gadna stvar. Može uništiti čovjeka.
A sad konkretno, ne moraš se ti baš seliti, to bi bilo suludo. Jednostavno, i ovdje je vrijeme najbolji način da to prevaziđeš. Provodi malo više vremena sa mužem, čudno mi ovo reći ali, intenziviraj i odnose sa njim, a sve u cilju prevazilaženja te krize. Možda je na prvu malo bezze savjet, ali vjeruj mi, možda je baš u tome problem.
Što bi rek'o Polumenta, fali ti ljubav.
Izvini, ali pokušavam ti malo razbistriti glavu, skrenuti misli, a za to je humor i smijeh najbolji.
Dakle, posveti se mužu još više nego prije, voli njega, a čini uslugu sebi.
A sad konkretno, ne moraš se ti baš seliti, to bi bilo suludo. Jednostavno, i ovdje je vrijeme najbolji način da to prevaziđeš. Provodi malo više vremena sa mužem, čudno mi ovo reći ali, intenziviraj i odnose sa njim, a sve u cilju prevazilaženja te krize. Možda je na prvu malo bezze savjet, ali vjeruj mi, možda je baš u tome problem.
Izvini, ali pokušavam ti malo razbistriti glavu, skrenuti misli, a za to je humor i smijeh najbolji.
- ciacco
#19 Re: Sanjam bivšeg
Mali je pirotehnicar
- dalalala
#20 Re: Sanjam bivšeg
whitelegend07 wrote:Ček', viđaš li ti njega kontinuirano, svaki dan? Ako da, biće maaalo teže(zezam te samo, biće puuuno teže) izbaciti ga iz glave, a na kraju i iz snova. Neko meni blizak studirao je psihologiju, a meni je to praaavo zanimljivo, tako da sam i ja to čitao i, podsvijest je gadna stvar. Može uništiti čovjeka.
A sad konkretno, ne moraš se ti baš seliti, to bi bilo suludo. Jednostavno, i ovdje je vrijeme najbolji način da to prevaziđeš. Provodi malo više vremena sa mužem, čudno mi ovo reći ali, intenziviraj i odnose sa njim, a sve u cilju prevazilaženja te krize. Možda je na prvu malo bezze savjet, ali vjeruj mi, možda je baš u tome problem.Što bi rek'o Polumenta, fali ti ljubav.
![]()
Ne viđam ga svaki dan. Nekad se zna desiti da ga ne vidim po 2 sedmice, pa ga onda vidim par dana za redom. Kada ga vidim, to bude čisto poslovno, mada se i na njemu da primijetiti da mu nije svejedno. Meni svaki put muka, želudac me zaboli kad znam da ću ga vidjeti. Kad ga sanjam, probudim se sva nikakva. Onda se osjećam kao da sam prevarila momka, pa me grize savjest iako sam ga samo sanjala. Nemam muža, nego vezu od 6 godina
-
whitelegend07
#21 Re: Sanjam bivšeg
Ma ništa. Nije da imam/sam imao baš takvu ili sličnu situaciju, Radilo se o trenutku, od mene se zahtijevalo brzopotezno razmišljanje, a mozak pomućen morem alkohola i srce koje je tu noć razočarano u ljubav nisu imali ni volje ni snage da se odupru. Ali da sam pošteno iskihao sve to, bome jesam. Zato i osjetih "dužnost" da ti odgovorim. 
Dobro je da ga ne voliš, već se samo radi o toj nekoj zaljubljenosti, strasti, želji. Jer, sve ovo nabrojano vrlo brzo prođe čovjeka. A jedino ljubav nema rok trajanja. Kad nekog voliš, to ne blijedi, ne prolazi. Vrijeme liječi sve, osim prave ljubavi.
Budi mi pozdravljena i sretno.
Dobro je da ga ne voliš, već se samo radi o toj nekoj zaljubljenosti, strasti, želji. Jer, sve ovo nabrojano vrlo brzo prođe čovjeka. A jedino ljubav nema rok trajanja. Kad nekog voliš, to ne blijedi, ne prolazi. Vrijeme liječi sve, osim prave ljubavi.
Budi mi pozdravljena i sretno.
- kritichar
#22 Re: Sanjam bivšeg
ti si materijal za prevaru
- dalalala
#23 Re: Sanjam bivšeg
Zeljo_do_groba wrote:Joj ove bijele legende, nasjeda na trolanje, daje nekakve imaginarne savjete... Muka mi je od ovakvih tema os jednih te istih korisnika...
Ja nikad u životu nisam ništa nit pisala nit komentarisala na ovom forumu i tek sam se večeras registrovala čisto da postavim ovu temu. Kome smeta, ne mora čitati. Izvinjavam se ako sam koga šta uvrijedila ili smorila. Nije mi bila namjera. Pozdrav svima!
-
whitelegend07
#24 Re: Sanjam bivšeg
Samo pokušavam pomoći.Zeljo_do_groba wrote:Joj ove bijele legende, nasjeda na trolanje, daje nekakve imaginarne savjete... Muka mi je od ovakvih tema os jednih te istih korisnika...
A ako si ipak u pravu, ako @dalalala stvarno trolla, onda to opet nije moj problem, nije moja "sramota". To ide na njen obraz.
A što se mene tiče, uvijek sam i uvijek ću pomoći bilo kome, na bilo koji način, ako to mogu učiniti.
@dalalala
Lično ne mislim da trolaš.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#25 Re: Sanjam bivšeg
Nazovi ga, podaj mu.