http://www.radionasarijec.com/index.php ... -buducnost
SAFF piše laži o Radončiću!
-
nemoguce vruce
#127 Re: SAFF piše laži o Radončiću!
Scepo ga lagano sipu...
-
piranadirana
#128 Re: SAFF piše laži o Radončiću!
Takvi SDA trojanci u SBB-u i trebaju da odu! Oni su oduvjek bili SDA-ši i rovarili su po SBB-u i neka idu.Nije SBB partija po onoj glupoj Alijinoj "neka je više vojske", samo kakve "vojske"SBB-u treba iskren kadar a ne licimjerni SDA-ši koji su "obukli košulju SBB-a" a ostali u duši SDA-ši.Neka idu što dalje i neka SBB ostane sve više otvoren za srpske i hrvatske kadrove i naravno za Srbe islamske vjere koji se tako osjećaju i nacionalno izjašnjavaju.Treba graditi ljudsku slogu.
Fahrudine Radončiću svaka ti čast, oslobodii se SDA-ša u SBB-u i u vezi s tim dobivaš podršku srpsko-muslimanske sloge, na linku:
SBB ne treba da bude isključivo bošnjačka partija već treba da bude multinacionalna, multikonfesionalna partija svih i Srba i Hrvata i Bošnjaka i muslimana i srpskih muslimana i drugih i ostalih.Svi treba da imaju svoje mjesto u SBB-u i u tome je istinska pobjeda SBB-a ukoliko to postigne.
http://srbimuslimani.wordpress.com/

Last edited by piranadirana on 08/04/2013 21:40, edited 2 times in total.
-
nemoguce vruce
#129 Re: SAFF piše laži o Radončiću!
Sabane...piranadirana wrote:Takvi SDA trojanci u SBB-u i trebaju da odu! Oni su oduvjek bili SDA-ši i rovarili su po SBB-u i neka idu.Nije SBB partija po onoj glupoj Alijinoj "neka je više vojske", samo kakve "vojske"SBB-u treba iskren kadar a ne licimjerni SDA-ši koji su "obukli košulju SBB-a" a ostali u duši SDA-ši.Neka idu što dalje i neka SBB ostane sve više otvoren za srpske i hrvatske kadrove i naravno za Srbe islamske vjere koji se tako osjećaju i nacionalno izjašnjavaju.Treba graditi ljudsku slogu.![]()
Fahrudine Radončiću svaka ti čast, oslobodii se SDA-ša u SBB-u i u vezi s tim dobivaš podršku srpsko-muslimanske sloge, na linku:
daj prvo maknite onu crkvu iz Fatine avlije pa onda guslaj o nekoj slozi...
A Fahro metilj ce uskoro na smetljiste historije, ako prije toga ne zapjeva u prdekani sa jaranom m u Gasijem...
-
piranadirana
#130 Re: SAFF piše laži o Radončiću!
Ovo je neoprostivo da se ovako blate najveći sinovi naših naroda i narodnosti kao što su poštovani Radončić i njegov prijatelj u dobru Zlatko Lagumdžija, koji grade slogu sa svim ljudima i nacijama i čine veliko dobro Bosni i Hercegovini.Neoprostivo je da SAFF tako ružno nastupa (svojim pisanim lažima) prema takvim velikanima naše današnjice kao što su Fahrudin Radončić i Zlatko Lagumdžija.
-
piranadirana
-
udrch
#132 Re: SAFF piše laži o Radončiću!
joj levata..neki dan se pojavio na jedno drugom forumu sa ovim idejama..ismijali ga brzo i prestao nas maltretirati..piranadirana wrote:http://--NO LINKS--/index.php?top ... sg88#msg88
sad ovdje došao..
ovaj forum mu je najjači, mislim da ima ukupno 2 člana..jedan je on, a drugi je njegov klon..
-
piranadirana
#133 Re: SAFF piše laži o Radončiću!
Posiješ sjeme i iz sjemena izraste šuma...Mi sada sijemo...udrch wrote:joj levata..neki dan se pojavio na jedno drugom forumu sa ovim idejama..ismijali ga brzo i prestao nas maltretirati..piranadirana wrote:http://--NO LINKS--/index.php?top ... sg88#msg88
sad ovdje došao..
ovaj forum mu je najjači, mislim da ima ukupno 2 člana..jedan je on, a drugi je njegov klon..
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#134 Re: SAFF piše laži o Radončiću!
haj biče drva za ogrjevpiranadirana wrote: Posiješ sjeme i iz sjemena izraste šuma...Mi sada sijemo...
-
nemoguce vruce
#135 Re: SAFF piše laži o Radončiću!
japin_mutapi wrote:haj biče drva za ogrjevpiranadirana wrote: Posiješ sjeme i iz sjemena izraste šuma...Mi sada sijemo...
Motorka mi je na gotovs...
-
sloga
#136 Re: SAFF piše laži o Radončiću!
Je li se SAFF izvinio Radončiću?
- Bosanski_hibrid
-
sloga
#138 Re: SAFF piše laži o Radončiću!
Drago mi je kada vidim da među Bošnjacima koji se nacionalno izjašanjvaju ili osjećaju ili solidarišu ili jaranišu ima i drugih konfesionalnih grupa mimo muslimanske.To je za svaku pohvalu, a što daje i drugima za pravo da se kao muslimani osjećaju Srbi ili Hrvati, bez da im neko iz bošnjačkog nacionalnog korpusa treba da prigovori na njihovom nacionalnom opredjeljenju za srpstvo ili hrvatstvo.Ne znači religija i naciju, niti je religija odrednica nacije.Znači kao musliman slobodno mogu biti nacionalno Srbin a i ovaj tekst na linku mi daje za pravo.Drago mi je da mi tekst daje uporište.
-
sloga
#139 Re: SAFF piše laži o Radončiću!
U vezi Željka Milićevića ima još nešto jako zanimljivo, na linku:
http://zeljkomilicevic.blogspot.com/

Drago mi je zbog ovog što vidim, tako da mi daje za pravo da se niko kod Bošnjaka nema prava ljutititi ni zbog ovog na linku:
Svaka čast Željko!
http://srbimuslimani.wordpress.com/2013/04/12/93/
-
sloga
#140 Re: SAFF piše laži o Radončiću!
Ovdje treba jasno razlikovati neke stvari:
1.Sloboda mišljenja, uvjerenja i govora na jednoj strani i pozivanje na nasilje na drugoj strani.Sloboda mišljjenja, uvjerenja i govora je prihvatljiva i opravdana sve dok ne prelazi granicu kada poziva na nsilje, pozivanje na nasilje je neprihvatljivo i treba biti sankcionisano u skladu sa Zakonom.Treba priznati Fatmir nije pozivao na nasilje i tu je čist.
2.Ovdje treba uzeti u obzir ljudsku sujetu i da je ljudima teško kad ih neko proziva i bilo bi najpametnije da se ovaj spor riješi nagodobom, pomirenjem.
3.Fatmir je upotrijebio preteške riječi nije trebao nasloviti na onaj način tekst, sam naslov djeluje nekako ciljano verbalno napadački, valjda da ostvi utisak i to ne valja Fatmiru.
4.Treba to riješiti nagodobom, bez sudskog postupka.
5.Neka SAFF prestane pisati teške tekstove i o drugim ljudima i SAFF će biti ostavljen na miru bez sudskih postupaka.Ovo sa Radončićem je samo "vrh ledenog brijega" ali nije brijeg.Radončić samo djelimično ispravlja nepravdu učinjenu drugima.
1.Sloboda mišljenja, uvjerenja i govora na jednoj strani i pozivanje na nasilje na drugoj strani.Sloboda mišljjenja, uvjerenja i govora je prihvatljiva i opravdana sve dok ne prelazi granicu kada poziva na nsilje, pozivanje na nasilje je neprihvatljivo i treba biti sankcionisano u skladu sa Zakonom.Treba priznati Fatmir nije pozivao na nasilje i tu je čist.
2.Ovdje treba uzeti u obzir ljudsku sujetu i da je ljudima teško kad ih neko proziva i bilo bi najpametnije da se ovaj spor riješi nagodobom, pomirenjem.
3.Fatmir je upotrijebio preteške riječi nije trebao nasloviti na onaj način tekst, sam naslov djeluje nekako ciljano verbalno napadački, valjda da ostvi utisak i to ne valja Fatmiru.
5.Neka SAFF prestane pisati teške tekstove i o drugim ljudima i SAFF će biti ostavljen na miru bez sudskih postupaka.Ovo sa Radončićem je samo "vrh ledenog brijega" ali nije brijeg.Radončić samo djelimično ispravlja nepravdu učinjenu drugima.
- Gandalf
#141 Re: SAFF piše laži o Radončiću!
ah meraka gledat' kako se SDA ajkule međusobno glođu - nisam vjerov'o da bi takve medijske veličine poput hajvaza i saffa mogli oplest' jedni po drugima, a tek bard novinarstva fatmir da klizeći ulijeće tornjačkom trampu i lučonoši medijskih sloboda
ko nas bre zavadi 
-
sloga
#142 Re: SAFF piše laži o Radončiću!
Posvađa ih neko ko zna politiku!
- Bosanski_hibrid
#143 Re: SAFF piše laži o Radončiću!
A što su nam nešto istočne komšije zainteresovani za teme u vezi Bošnjaštva

- Gandalf
#144 Re: SAFF piše laži o Radončiću!
bolje bi im bilo da se zainteresuju za novog susjeda, Kosovo Republik 
-
sloga
#145 Re: SAFF piše laži o Radončiću!
Neka SAFF prestane pisati teške tekstove i o drugim ljudima i SAFF će biti ostavljen na miru bez sudskih postupaka.Ovo sa Radončićem je samo "vrh ledenog brijega" ali nije brijeg.Radončić samo djelimično ispravlja nepravdu učinjenu drugima.
Last edited by sloga on 12/04/2013 15:08, edited 3 times in total.
-
udrch
#146 Re: SAFF piše laži o Radončiću!
Hašim Tachi srbima-muslimanima ga uvlači!
-
aldinjo
#147 Re: SAFF piše laži o Radončiću!
sloga wrote:Neka SAFF prestane pisati teške tekstove i o drugim ljudima i SAFF će biti ostavljen na miru bez sudskih postupaka.Ovo sa Radončićem je samo "vrh ledenog brijega" ali nije brijeg.Radončić samo djelimično ispravlja nepravdu učinjenu drugima.
-
aldinjo
#148 Re: SAFF piše laži o Radončiću!
A ti prestani pisati gluposti i riješen problem!sloga wrote:Ovdje treba jasno razlikovati neke stvari:
Last edited by aldinjo on 12/04/2013 15:34, edited 1 time in total.
-
aldinjo
#149 Re: SAFF piše laži o Radončiću!
sloga wrote:Je li se SAFF izvinio Radončiću?