Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
To je zaista krajnji bezobrazluk da se tako ružno piše u SAFF-u o uvaženom ministru bezbjednosti Fahrudinu Radončiću.Ovo je užasno tako pisati laži o tom čovjeku.Dno dna od SAFF-a !
Uhhhhh koje su to gnusne laži.Ja znam da je ministar Radončić jako dobar čovjek, ali ovo što radi SAFF uhhh to se ne smije tolerisati , takve laži, klevete i ..
jugoslovennakvadrat wrote:Uhhhhh koje su to gnusne laži.Ja znam da je ministar Radončić jako dobar čovjek, ali ovo što radi SAFF uhhh to se ne smije tolerisati , takve laži, klevete i ..
Ovo je užasno šta sebi SAFF dozvoljava, da tako blati časne ljude!
Kao ministar bezbjednosti Radončić bi trebao iskoristiti svoje ovlasti da se zabrani rad svakim lažljivim novinama koje ga pokušavaju oblatiti!Novinari sebi uzimaju i suviše kuraža da udaraju na čast i poštenje čovjeka kakav je Radončić.
jugoslovennakvadrat wrote:Uhhhhh koje su to gnusne laži.Ja znam da je ministar Radončić jako dobar čovjek, ali ovo što radi SAFF uhhh to se ne smije tolerisati , takve laži, klevete i ..
Jel ti naslikao kakvu sliku za dnevne sobe? Znaš ono, da se slaže uz namještaj...
Ovo je stvarno probilo dno...o takvom uglednom gospodinu a jos i ministru a jos i nastavniku likovnog znaci umjetniku pisati ruzno...zgrozen sam...jadni ugledni gospodin,ne mogu ni zamisliti njegovu dusevnu bol...
DiplomataSaSela wrote:Ovo je stvarno probilo dno...o takvom uglednom gospodinu a jos i ministru a jos i nastavniku likovnog znaci umjetniku pisati ruzno...zgrozen sam...jadni ugledni gospodin,ne mogu ni zamisliti njegovu dusevnu bol...
Čekamo da FaHraon uzvrati udarac, ilitiga s lanca pusti Mirvada Kurića aka Rileta.