A mirci se zna sama odbraniti. Vidim da ti je idol, i uzor pa nemoj se puno sekirati, samo sam se zezao sa mirconjom
eto kad dosadi admini obrisite ove moje postove da sa raja sa jednoumlje-x ne uvrijedi
Slusaj balavacnadgledach wrote:pa nije, ali uz onu melodiju se pjeva jedna si i jedina koliko znam![]()
A mirci se zna sama odbraniti. Vidim da ti je idol, i uzor pa nemoj se puno sekirati, samo sam se zezao sa mirconjom
eto kad dosadi admini obrisite ove moje postove da sa raja sa jednoumlje-x ne uvrijedi
![]()
Jel to sve ili ima jos?Skyfox wrote:Nije bas slika godine ali izgleda puno bolje u stvarnosti
Skyfox wrote:Nije bas slika godine ali izgleda puno bolje u stvarnosti
Neces to docekati, oni koji bi se trebali pobrinuti za nekakvu praznicnu atmosferu, ionako ovih dana nisu u ovom sumornom gradu.ladyblue18 wrote:Grad svake godine opcenito izgleda sve jadnije za praznike![]()
Nigdje praznicne atmosfere da se osjeti, ma nista.
Gledam pred Imperijalom sada stoji jedna jelka, a koliko se ja sjecam uvijek se bile dvije.
neko mi rece da su i pred predsjednistvom bile dvije prije ali ne sjecam se![]()
Uglavnom kada bi grad i trebao malo da zivne, to je bas izgleda tesko i sizifov posao.
A i ekonomska kriza sada pa valja stediti...
Da mi je jednom u ovom gradu osjetiti pravi holiday spirit i mogu mirno umrijet![]()
![]()