Romantika

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

mentol girl

#26 Re: Romantika

Post by mentol girl »

Hmmm sve je manje ima, kada pričam sa mamom, dok je ona bila cura/ moj otac joj je uvijek neke slatkiše slao, poklončiće/sitnice/, danas to je "luksuz" izgleda... Muškarci su postali tako monotoni, ba ru mom okruženju sve se svodi, ajmo na kafu i to je to, neće osiromašiti ako kupi neku čokoladicu ili nesto slično :D , bar meni su takve stavri extra...A trebaju nas držati kao malo vode na dlanu, jer danas je vrijednije imati curu nego momka, smao je treba znat zadržati, pa bar tim sitnicama...
Lesli Eldridž

#27 Re: Romantika

Post by Lesli Eldridž »

mentol girl wrote:Hmmm sve je manje ima, kada pričam sa mamom, dok je ona bila cura/ moj otac joj je uvijek neke slatkiše slao, poklončiće/sitnice/, danas to je "luksuz" izgleda... Muškarci su postali tako monotoni, ba ru mom okruženju sve se svodi, ajmo na kafu i to je to, neće osiromašiti ako kupi neku čokoladicu ili nesto slično :D , bar meni su takve stavri extra...A trebaju nas držati kao malo vode na dlanu, jer danas je vrijednije imati curu nego momka, smao je treba znat zadržati, pa bar tim sitnicama...
Ima istine što kažeš, ali ipak ako je ona sa frajerom samo zbog čokoladica i poklona, ne valja onda brate ta veza... 8-)
Mr.Lee

#28 Re: Romantika

Post by Mr.Lee »

Heh, ima toga, ali je veoma malo žena koje to zaslužuju. :)
otherside

#29 Re: Romantika

Post by otherside »

Mr.Lee wrote:Heh, ima toga, ali je veoma malo žena koje to zaslužuju. :)
malo je zena koje zasluzuju cokoladicu? :D
jest vala...sve debelguze :D
radiostar

#30 Re: Romantika

Post by radiostar »

otherside wrote:
Mr.Lee wrote:Heh, ima toga, ali je veoma malo žena koje to zaslužuju. :)
malo je zena koje zasluzuju cokoladicu? :D
ja volim kad su debelguze :oops:
Mr.Lee

#31 Re: Romantika

Post by Mr.Lee »

otherside wrote:malo je zena koje zasluzuju cokoladicu? :D
Nisam mislio u tom smislu. Prije par godina, doživio sam da je djevojci neugodno kad sam joj ponio ružu onako nenadano, bez razloga... Kasnije sam se još par puta uvjerio da romantičari nisu baš popularni među bosanskim ženama.
*mima*

#32 Re: Romantika

Post by *mima* »

Mr.Lee wrote:
Nisam mislio u tom smislu. Prije par godina, doživio sam da je djevojci neugodno kad sam joj ponio ružu onako nenadano, bez razloga... Kasnije sam se još par puta uvjerio da romantičari nisu baš popularni među bosanskim ženama.

Jesi odnio ruzu JEDNOJ zeni ili svim Bosankama?
Lesli Eldridž

#33 Re: Romantika

Post by Lesli Eldridž »

Mr.Lee wrote:
S malo si ti njih bio. Vole one ruže... :D
BarbaDue

#34 Re: Romantika

Post by BarbaDue »

Viđu onu zvjezdu?
Viđu!
Viđu onu drugu zvjezdu?
Viđu!
E, dosta romantike, skidi gaće....
Lucie

#35 Re: Romantika

Post by Lucie »

Nisam mislio u tom smislu. Prije par godina, doživio sam da je djevojci neugodno kad sam joj ponio ružu onako nenadano, bez razloga... Kasnije sam se još par puta uvjerio da romantičari nisu baš popularni među bosanskim ženama
pazi da te netuku ovamo hodaju isklucivo romanticarki. meni vec odrzali bukvicu :lol: i jako ja sam stalno ubjedena da muskarci su mnogi vetsi romanticari nego zene. ali filmovi i knige kazu nesto drugo pa smo svi jadni zbunjeni ;-)

bas mi je drago kada stizem kuci i znam da mi muz pripremio kadu vruce vode, da me ceka ledeno lambrusco jer zna da sam totalno off od posla. Ali jednom pokusavao biti romanticar /nakon scene to vise neradi :-)/ jer nekde cuo ili video postaviti pokadi svece, navodno jako romanticno. DADA :? unisten komad zida od zara, maltene izgoreo jedan peskir i vosak se skidao iz kade dva mejseca. grrrrr bas romanticni gest. to one filmove glupiraju ljude, jednom mi momak prosuo po posteljini cvetice crvenih ruza. jee divno mirisalo do trenutka kada sam mogla baciti satensku posteljinu i odjecu jer ako niste znali pustaju crvenu boju ;-) ;-) ;-)
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#36 Re: Romantika

Post by ladyblue18 »

Ma neba ba romantike danas, ili ja jos nisam nabasala na istu :(
Inace ne podrazumijeva romantika samo cokoladu, cvijece, svijece, i fazone.
Meni bi bilo mnogo romanticnije da ubere cvijetic iz parka i stavi mi ga u kosu nego da mi kupi korpu cvijeca od 100 KM :)
romantika je u malim stvarima, bar za mene.

Ja sam veliki romanticar sama od sebe, tako da mi zaista fali romantike, ali nemaaaa :x

Jednom mi je momak tadasnji rekao nakon sto se nismo vidjeli duze vrijeme "htio sam ti kupiti buket, ali sam zaboravio, nema veze jelda" i sta cu ja sam samo zakolutala ocima :mrgreen: ne znam ni sama sta mi je bilo smjesnije

toliko o romantici... :|
Irm@

#37 Re: Romantika

Post by Irm@ »

suncokretna wrote:Ništa nije tako romantično kao on dok pere suđe. :D
...a ja citam Cosmo u krevetu :-D :D
:lol:
a moj bebi je bash romanticni djecacic i svasta je dosad radio :) ali uvijek mi kaze kako se boji moje reakcije... jer ja sam ja bash teska zena :-D :D (a svega 45 kg u meni) :D :-D
mentol girl

#38 Re: Romantika

Post by mentol girl »

Lesli Eldridž wrote:
mentol girl wrote:Hmmm sve je manje ima, kada pričam sa mamom, dok je ona bila cura/ moj otac joj je uvijek neke slatkiše slao, poklončiće/sitnice/, danas to je "luksuz" izgleda... Muškarci su postali tako monotoni, ba ru mom okruženju sve se svodi, ajmo na kafu i to je to, neće osiromašiti ako kupi neku čokoladicu ili nesto slično :D , bar meni su takve stavri extra...A trebaju nas držati kao malo vode na dlanu, jer danas je vrijednije imati curu nego momka, smao je treba znat zadržati, pa bar tim sitnicama...
Ima istine što kažeš, ali ipak ako je ona sa frajerom samo zbog čokoladica i poklona, ne valja onda brate ta veza... 8-)

Eh ne poznajem niti jednu curu koja bi bila sa momkom, zbog cokoladice i poklona :), samo želim reći da su to SITNICE koje te koštaju veoma malo, a mogu značiti veoma puno, bar meni!! ;)
*mima*

#39 Re: Romantika

Post by *mima* »

Lucie wrote:
Nisam mislio u tom smislu. Prije par godina, doživio sam da je djevojci neugodno kad sam joj ponio ružu onako nenadano, bez razloga... Kasnije sam se još par puta uvjerio da romantičari nisu baš popularni među bosanskim ženama
pazi da te netuku ovamo hodaju isklucivo romanticarki. meni vec odrzali bukvicu :lol: i jako ja sam stalno ubjedena da muskarci su mnogi vetsi romanticari nego zene. ali filmovi i knige kazu nesto drugo pa smo svi jadni zbunjeni ;-)

bas mi je drago kada stizem kuci i znam da mi muz pripremio kadu vruce vode, da me ceka ledeno lambrusco jer zna da sam totalno off od posla. Ali jednom pokusavao biti romanticar /nakon scene to vise neradi :-)/ jer nekde cuo ili video postaviti pokadi svece, navodno jako romanticno. DADA :? unisten komad zida od zara, maltene izgoreo jedan peskir i vosak se skidao iz kade dva mejseca. grrrrr bas romanticni gest. to one filmove glupiraju ljude, jednom mi momak prosuo po posteljini cvetice crvenih ruza. jee divno mirisalo do trenutka kada sam mogla baciti satensku posteljinu i odjecu jer ako niste znali pustaju crvenu boju ;-) ;-) ;-)

Ja sitnicave trebe.
Dioda

#40 Re: Romantika

Post by Dioda »

Lucie wrote:

ccc nije to romanticar, to je piroman :D
sta bi ti, da ti u punu kadu tople vode ubaci ukljucen fen??? :D
ni ovim curama se ne moze ugodit :skoljka:
Lucie

#41 Re: Romantika

Post by Lucie »

ccc nije to romanticar, to je piroman

:lol: :lol: :lol:
sta bi ti, da ti u punu kadu tople vode ubaci ukljucen fen???
ja nebi vise imala nikakih briga ni obaveza :lol: :lol: :lol:
ni ovim curama se ne moze ugodit
nemoze nemoze jadni muskarci :lol: :lol: :lol:
Dinostula

#42 Re: Romantika

Post by Dinostula »

Mima sta fali ako sam puter, nisi cula onu "prava ljubav godine ne broji" :kiss:

:lol: :lol: :lol:
Post Reply