Romantika
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- mentol girl
#26 Re: Romantika
Hmmm sve je manje ima, kada pričam sa mamom, dok je ona bila cura/ moj otac joj je uvijek neke slatkiše slao, poklončiće/sitnice/, danas to je "luksuz" izgleda... Muškarci su postali tako monotoni, ba ru mom okruženju sve se svodi, ajmo na kafu i to je to, neće osiromašiti ako kupi neku čokoladicu ili nesto slično
, bar meni su takve stavri extra...A trebaju nas držati kao malo vode na dlanu, jer danas je vrijednije imati curu nego momka, smao je treba znat zadržati, pa bar tim sitnicama...
-
Lesli Eldridž
#27 Re: Romantika
Ima istine što kažeš, ali ipak ako je ona sa frajerom samo zbog čokoladica i poklona, ne valja onda brate ta veza...mentol girl wrote:Hmmm sve je manje ima, kada pričam sa mamom, dok je ona bila cura/ moj otac joj je uvijek neke slatkiše slao, poklončiće/sitnice/, danas to je "luksuz" izgleda... Muškarci su postali tako monotoni, ba ru mom okruženju sve se svodi, ajmo na kafu i to je to, neće osiromašiti ako kupi neku čokoladicu ili nesto slično, bar meni su takve stavri extra...A trebaju nas držati kao malo vode na dlanu, jer danas je vrijednije imati curu nego momka, smao je treba znat zadržati, pa bar tim sitnicama...
- Mr.Lee
#28 Re: Romantika
Heh, ima toga, ali je veoma malo žena koje to zaslužuju. 
- otherside
#29 Re: Romantika
malo je zena koje zasluzuju cokoladicu?Mr.Lee wrote:Heh, ima toga, ali je veoma malo žena koje to zaslužuju.
jest vala...sve debelguze
-
radiostar
#30 Re: Romantika
ja volim kad su debelguzeotherside wrote:malo je zena koje zasluzuju cokoladicu?Mr.Lee wrote:Heh, ima toga, ali je veoma malo žena koje to zaslužuju.![]()
- Mr.Lee
#31 Re: Romantika
Nisam mislio u tom smislu. Prije par godina, doživio sam da je djevojci neugodno kad sam joj ponio ružu onako nenadano, bez razloga... Kasnije sam se još par puta uvjerio da romantičari nisu baš popularni među bosanskim ženama.otherside wrote:malo je zena koje zasluzuju cokoladicu?![]()
-
*mima*
#32 Re: Romantika
Mr.Lee wrote:Nisam mislio u tom smislu. Prije par godina, doživio sam da je djevojci neugodno kad sam joj ponio ružu onako nenadano, bez razloga... Kasnije sam se još par puta uvjerio da romantičari nisu baš popularni među bosanskim ženama.otherside wrote:malo je zena koje zasluzuju cokoladicu?![]()
Jesi odnio ruzu JEDNOJ zeni ili svim Bosankama?
-
Lesli Eldridž
#33 Re: Romantika
S malo si ti njih bio. Vole one ruže...Mr.Lee wrote:Nisam mislio u tom smislu. Prije par godina, doživio sam da je djevojci neugodno kad sam joj ponio ružu onako nenadano, bez razloga... Kasnije sam se još par puta uvjerio da romantičari nisu baš popularni među bosanskim ženama.otherside wrote:malo je zena koje zasluzuju cokoladicu?![]()
- BarbaDue
#34 Re: Romantika
Viđu onu zvjezdu?
Viđu!
Viđu onu drugu zvjezdu?
Viđu!
E, dosta romantike, skidi gaće....
Viđu!
Viđu onu drugu zvjezdu?
Viđu!
E, dosta romantike, skidi gaće....
- Lucie
#35 Re: Romantika
pazi da te netuku ovamo hodaju isklucivo romanticarki. meni vec odrzali bukvicuNisam mislio u tom smislu. Prije par godina, doživio sam da je djevojci neugodno kad sam joj ponio ružu onako nenadano, bez razloga... Kasnije sam se još par puta uvjerio da romantičari nisu baš popularni među bosanskim ženama
bas mi je drago kada stizem kuci i znam da mi muz pripremio kadu vruce vode, da me ceka ledeno lambrusco jer zna da sam totalno off od posla. Ali jednom pokusavao biti romanticar /nakon scene to vise neradi
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#36 Re: Romantika
Ma neba ba romantike danas, ili ja jos nisam nabasala na istu
Inace ne podrazumijeva romantika samo cokoladu, cvijece, svijece, i fazone.
Meni bi bilo mnogo romanticnije da ubere cvijetic iz parka i stavi mi ga u kosu nego da mi kupi korpu cvijeca od 100 KM
romantika je u malim stvarima, bar za mene.
Ja sam veliki romanticar sama od sebe, tako da mi zaista fali romantike, ali nemaaaa
Jednom mi je momak tadasnji rekao nakon sto se nismo vidjeli duze vrijeme "htio sam ti kupiti buket, ali sam zaboravio, nema veze jelda" i sta cu ja sam samo zakolutala ocima
ne znam ni sama sta mi je bilo smjesnije
toliko o romantici...
Inace ne podrazumijeva romantika samo cokoladu, cvijece, svijece, i fazone.
Meni bi bilo mnogo romanticnije da ubere cvijetic iz parka i stavi mi ga u kosu nego da mi kupi korpu cvijeca od 100 KM
romantika je u malim stvarima, bar za mene.
Ja sam veliki romanticar sama od sebe, tako da mi zaista fali romantike, ali nemaaaa
Jednom mi je momak tadasnji rekao nakon sto se nismo vidjeli duze vrijeme "htio sam ti kupiti buket, ali sam zaboravio, nema veze jelda" i sta cu ja sam samo zakolutala ocima
toliko o romantici...
- Irm@
#37 Re: Romantika
...a ja citam Cosmo u krevetusuncokretna wrote:Ništa nije tako romantično kao on dok pere suđe.
a moj bebi je bash romanticni djecacic i svasta je dosad radio
- mentol girl
#38 Re: Romantika
Lesli Eldridž wrote:Ima istine što kažeš, ali ipak ako je ona sa frajerom samo zbog čokoladica i poklona, ne valja onda brate ta veza...mentol girl wrote:Hmmm sve je manje ima, kada pričam sa mamom, dok je ona bila cura/ moj otac joj je uvijek neke slatkiše slao, poklončiće/sitnice/, danas to je "luksuz" izgleda... Muškarci su postali tako monotoni, ba ru mom okruženju sve se svodi, ajmo na kafu i to je to, neće osiromašiti ako kupi neku čokoladicu ili nesto slično, bar meni su takve stavri extra...A trebaju nas držati kao malo vode na dlanu, jer danas je vrijednije imati curu nego momka, smao je treba znat zadržati, pa bar tim sitnicama...
Eh ne poznajem niti jednu curu koja bi bila sa momkom, zbog cokoladice i poklona
-
*mima*
#39 Re: Romantika
Lucie wrote:pazi da te netuku ovamo hodaju isklucivo romanticarki. meni vec odrzali bukvicuNisam mislio u tom smislu. Prije par godina, doživio sam da je djevojci neugodno kad sam joj ponio ružu onako nenadano, bez razloga... Kasnije sam se još par puta uvjerio da romantičari nisu baš popularni među bosanskim ženamai jako ja sam stalno ubjedena da muskarci su mnogi vetsi romanticari nego zene. ali filmovi i knige kazu nesto drugo pa smo svi jadni zbunjeni
![]()
bas mi je drago kada stizem kuci i znam da mi muz pripremio kadu vruce vode, da me ceka ledeno lambrusco jer zna da sam totalno off od posla. Ali jednom pokusavao biti romanticar /nakon scene to vise neradi/ jer nekde cuo ili video postaviti pokadi svece, navodno jako romanticno. DADA
unisten komad zida od zara, maltene izgoreo jedan peskir i vosak se skidao iz kade dva mejseca. grrrrr bas romanticni gest. to one filmove glupiraju ljude, jednom mi momak prosuo po posteljini cvetice crvenih ruza. jee divno mirisalo do trenutka kada sam mogla baciti satensku posteljinu i odjecu jer ako niste znali pustaju crvenu boju
![]()
![]()
Ja sitnicave trebe.
- Dioda
#40 Re: Romantika
ccc nije to romanticar, to je piromanLucie wrote:pazi da te netuku ovamo hodaju isklucivo romanticarki. meni vec odrzali bukvicuNisam mislio u tom smislu. Prije par godina, doživio sam da je djevojci neugodno kad sam joj ponio ružu onako nenadano, bez razloga... Kasnije sam se još par puta uvjerio da romantičari nisu baš popularni među bosanskim ženamai jako ja sam stalno ubjedena da muskarci su mnogi vetsi romanticari nego zene. ali filmovi i knige kazu nesto drugo pa smo svi jadni zbunjeni
![]()
bas mi je drago kada stizem kuci i znam da mi muz pripremio kadu vruce vode, da me ceka ledeno lambrusco jer zna da sam totalno off od posla. Ali jednom pokusavao biti romanticar /nakon scene to vise neradi/ jer nekde cuo ili video postaviti pokadi svece, navodno jako romanticno. DADA
unisten komad zida od zara, maltene izgoreo jedan peskir i vosak se skidao iz kade dva mejseca. grrrrr bas romanticni gest. to one filmove glupiraju ljude, jednom mi momak prosuo po posteljini cvetice crvenih ruza. jee divno mirisalo do trenutka kada sam mogla baciti satensku posteljinu i odjecu jer ako niste znali pustaju crvenu boju
![]()
![]()
sta bi ti, da ti u punu kadu tople vode ubaci ukljucen fen???
ni ovim curama se ne moze ugodit
- Lucie
#41 Re: Romantika
ccc nije to romanticar, to je piroman
ja nebi vise imala nikakih briga ni obavezasta bi ti, da ti u punu kadu tople vode ubaci ukljucen fen???
nemoze nemoze jadni muskarcini ovim curama se ne moze ugodit
- Dinostula
#42 Re: Romantika
Mima sta fali ako sam puter, nisi cula onu "prava ljubav godine ne broji"