Romantika

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

*mima*

#1 Romantika

Post by *mima* »

Ima li danas romanticnih muskaraca? Ne mislim sad da sjednemo u park i gledamo zvijezde :-D ......ali imam osjecaj kao da ne znaju kako pric zeni....kako je osvojit....kako je zadrzat nekim malim slatkim stvarima.....kao da ih je stid nositi cvijece kroz grad....kupit joj neku malu slasticu....iznenadit je nekom kucnom carolijom.... :) .........joooj ima tu mnogo nekih malih stvari.....
chinese_water

#2 Re: Romantika

Post by chinese_water »

sve nesto malo, a mima?
:lol:
*mima*

#3 Re: Romantika

Post by *mima* »

:D Od malih stvari ka velikim.... :)
chinese_water

#4 Re: Romantika

Post by chinese_water »

pa siguran sam da u svakoj vezi ima tih sitnica :)
al' prvi ja necu da ofiram svoje fore :D
radiostar

#5 Re: Romantika

Post by radiostar »

mima wrote:Ima li danas romanticnih muskaraca? Ne mislim sad da sjednemo u park i gledamo zvijezde :-D ......ali imam osjecaj kao da ne znaju kako pric zeni....kako je osvojit....kako je zadrzat nekim malim slatkim stvarima.....kao da ih je stid nositi cvijece kroz grad....kupit joj neku malu slasticu....iznenadit je nekom kucnom carolijom.... :) .........joooj ima tu mnogo nekih malih stvari.....

sta li je tebe natjeralo da pokrenes ovu temu...

treba se za to malo potruditi... a danas, rijetko ko hoce da "zamuci" guzicu.

ima, pretpostavljam...

ali moram dodati da ponasanje muskarca zavisi i od zene, tj. kako se ona postavi...
*mima*

#6 Re: Romantika

Post by *mima* »

Image
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#7 Re: Romantika

Post by Truba »

romantika ili ne na kraju s barabom završe :D
Eleonora

#8 Re: Romantika

Post by Eleonora »

Samo orginalnost je po meni prava romantika... Kad momak nesto smisli, ukljuci mastu, pa je necim iznenadi, il procijeni pravo vrijeme kad da uradi tu '' sitnicu ''....
Joj al necu da budem pesimisticna, al takvih je muskaraca jako malo...
Mene ruze, bombonjere, plisane mede ne doticu :-? :D
*mima*

#9 Re: Romantika

Post by *mima* »

:)
Dinostula

#10 Re: Romantika

Post by Dinostula »

Kupicu ti mima buket od 120 ruza :kiss: :mrgreen:
*mima*

#11 Re: Romantika

Post by *mima* »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dinostula

#12 Re: Romantika

Post by Dinostula »

mima wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dobro onda kupicu ti jednu bijelu onako jaranski :lol:
A romantika ti je ono kad kupis tuce ruza pocupas sve latice i napravis kroz stan put od ruzinih latica pa sve do kreveta.
Upalis svijece pored kreveta pa boca vina aaaaaaa to cu buducoj da priredim ako ja ikad nafatam. :lol:
*mima*

#13 Re: Romantika

Post by *mima* »

Dinostula wrote:
mima wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dobro onda kupicu ti jednu bijelu onako jaranski :lol:
A romantika ti je ono kad kupis tuce ruza pocupas sve latice i napravis kroz stan put od ruzinih latica pa sve do kreveta.
Upalis svijece pored kreveta pa boca vina aaaaaaa to cu buducoj da priredim ako ja ikad nafatam. :lol:

Aaaaaaaaaaaaaaa........................zar nasi decki to znaju........wooooow........dje e nadje..... :-)
Dioda

#14 Re: Romantika

Post by Dioda »

ma kakvi oni i romantika :x ja mu naslonim glavu na rame, a on me pita-sto ti to pada glava,jel te to boli? :D
*mima*

#15 Re: Romantika

Post by *mima* »

Dioda wrote:ma kakvi oni i romantika :x ja mu naslonim glavu na rame, a on me pita-sto ti to pada glava,jel te to boli? :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dinostula

#16 Re: Romantika

Post by Dinostula »

Dioda wrote:ma kakvi oni i romantika :x ja mu naslonim glavu na rame, a on me pita-sto ti to pada glava,jel te to boli? :D
E da si meni tako ja bih ti prisao iza ledja pa zagrlio snazno oko struka, poljubio u vrat onda..... nastavak u sljedecem broju :oops:
anjusha
Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim

#17 Re: Romantika

Post by anjusha »

Sjecam se, jednom davno...Meni je bilo 18 njemu 23... Bila nam je godisnjica i zacudo prvi put u zivotu podjednako vazan datum oboma. Pozvao me je tu vece kod sebe u kucu. Nije mi to bilo neobicno jer smo cesto sjedili kod njega, gledali filmove, utakmice, druzili se s prijateljima. Pozvonila sam mu na vrata i jedva sto sam pomjerila ruku sa zvona vec ih je otvorio. Bio mi je nekako neobicno dotjeran, namirisan, sav se nesto sijao. Ali cudno mi je bilo kad me je zamolio da odem kod njegove sestre u sobu, umjesto kod njega...Nakon par minuta dosao je po mene.

Kad sam usla u njegovu sobu, cekalo me je iznenadjenje. Osim toga sto mu soba nikad nije bila urednija ( :lol: ) desetine malih svijeca bile su gorile uz rub zidova i namjestaja osvjetljavajuci sobu svojim mekanim svjetlom. Neka tiha romanticna muzika je dolazila iz cd playera, a na stolu je bio sampanjac, dvije case, bajadere i ruza.

Ne da sam bila iznenadjena, vec nisam znala da otvorim usta da nesto kazem. Ali to nije bio kraj...

Za nekih 15ak minuta stigli su i njegova dva prijatelja :? Sa gitarom :) Izvadili su rucno napisanu njegovim rukopisom listu pjesama i poceli da sviraju. Poput pravih trubadura... I onda, kada su zavrsili, tako su se i povukli.... A mi smo nastavili da plesemo uz neku staru dobru muziku sa radija...

Jako puno vremena je proslo od tad, ali to mi je ostalo u sjecanju kao najromanticnija stvar koju je muskarac uradio za mene. Sav taj trud, to planiranje svakako nije ostalo nezapamceno. Vise ne znam ni gdje je, ni sta je sa njim, ali i dan danas mi ta uspomena donese osmijeh na lice....
Cipelguz

#18 Re: Romantika

Post by Cipelguz »

... i cisti dokaz da je romantika bezveze investicija ....
RIZVA

#19 Re: Romantika

Post by RIZVA »

U savršenom svijetu svaki bi trenutak u vezi bio poput onih u romantičnim filmovima gdje se glavni protagonisti ljube na kiši. No, u rutini svakodnevnog života ponekad je teško održavati ”iskru ljubavi” na životu. Pored brzog nacina zivota, u kojem cesto nema vremena za njeznost, romantika je, ipak, jos uvjek u modi.
zijancer

#20 Re: Romantika

Post by zijancer »

nije toliko stvar u svijecama, sladoledu, bucicama, cvjeticima, sisevima i ostalim sitnicama
koliko u razlici izmedu personalitija i sitnice
ta nespojivost je ustvari ono ca je istinski romanticno :P
Last edited by zijancer on 08/05/2009 00:22, edited 1 time in total.
Loulou

#21 Re: Romantika

Post by Loulou »

Kad ponese me romantikaaa
ti čekaj me na mostu Uzdaha
imaj cvijetak u reveru
a u ruci bombonjeru
kad ponese me romantikaaaaa

:D
LooLoo

#22 Re: Romantika

Post by LooLoo »

:mrgreen:

River_isle

#23 Re: Romantika

Post by River_isle »

ima ima al' necu da kazem gdje :D
sta cu kad sam posesivna :kiss:
suncokretna

#24 Re: Romantika

Post by suncokretna »

Ništa nije tako romantično kao on dok pere suđe. :D
Lesli Eldridž

#25 Re: Romantika

Post by Lesli Eldridž »

anjusha wrote:Sjecam se, jednom davno...Meni je bilo 18 njemu 23... Bila nam je godisnjica i zacudo prvi put u zivotu podjednako vazan datum oboma. Pozvao me je tu vece kod sebe u kucu. Nije mi to bilo neobicno jer smo cesto sjedili kod njega, gledali filmove, utakmice, druzili se s prijateljima. Pozvonila sam mu na vrata i jedva sto sam pomjerila ruku sa zvona vec ih je otvorio. Bio mi je nekako neobicno dotjeran, namirisan, sav se nesto sijao. Ali cudno mi je bilo kad me je zamolio da odem kod njegove sestre u sobu, umjesto kod njega...Nakon par minuta dosao je po mene.

Kad sam usla u njegovu sobu, cekalo me je iznenadjenje. Osim toga sto mu soba nikad nije bila urednija ( :lol: ) desetine malih svijeca bile su gorile uz rub zidova i namjestaja osvjetljavajuci sobu svojim mekanim svjetlom. Neka tiha romanticna muzika je dolazila iz cd playera, a na stolu je bio sampanjac, dvije case, bajadere i ruza.

Ne da sam bila iznenadjena, vec nisam znala da otvorim usta da nesto kazem. Ali to nije bio kraj...

Za nekih 15ak minuta stigli su i njegova dva prijatelja :? Sa gitarom :) Izvadili su rucno napisanu njegovim rukopisom listu pjesama i poceli da sviraju. Poput pravih trubadura... I onda, kada su zavrsili, tako su se i povukli.... A mi smo nastavili da plesemo uz neku staru dobru muziku sa radija...

Jako puno vremena je proslo od tad, ali to mi je ostalo u sjecanju kao najromanticnija stvar koju je muskarac uradio za mene. Sav taj trud, to planiranje svakako nije ostalo nezapamceno. Vise ne znam ni gdje je, ni sta je sa njim, ali i dan danas mi ta uspomena donese osmijeh na lice....
I ti ga pustila !? Svašta... :?:
Post Reply