Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Capajebo wrote:
Mogla bi me naljutiti jedino u saobracaju, priznajem
A ovako... tek kad bi odlijepio na tebe, onda bi mogla nesto uraditi. Inace 0 bodova
Pa podrazumjeva se da odlije...onaj, da smo u saobracaju.
Salim se. Naravno, ni ja ne ljutim usputne prolaznike, vego ljude koji mi nesto znace i obrnuto. Ako u ljutnji reaguju dostojanstveno - ljepota. Znas, ima ljudi koji kad se naljute svasta ti nagovore, mozda to i ne misle ali svejedno je receno. Ja ne volim imati posla s ljudima koji se ne znaju kontrolisati u odredjenim situacijama.
Capajebo wrote:
Mogla bi me naljutiti jedino u saobracaju, priznajem
A ovako... tek kad bi odlijepio na tebe, onda bi mogla nesto uraditi. Inace 0 bodova
Pa podrazumjeva se da odlije...onaj, da smo u saobracaju.
Salim se. Naravno, ni ja ne ljutim usputne prolaznike, vego ljude koji mi nesto znace i obrnuto. Ako u ljutnji reaguju dostojanstveno - ljepota. Znas, ima ljudi koji kad se naljute svasta ti nagovore, mozda to i ne misle ali svejedno je receno. Ja ne volim imati posla s ljudima koji se ne znaju kontrolisati u odredjenim situacijama.
Ontopic, najjace mi je kad se nesto radi pa se cuje ezan. Svi staju, i kao iz postovanja prema ezanu nece da rade dok traje ezan. Pa svi sjednu i zapale cigaru dok prodje
Capajebo wrote:Ontopic, najjace mi je kad se nesto radi pa se cuje ezan. Svi staju, i kao iz postovanja prema ezanu nece da rade dok traje ezan. Pa svi sjednu i zapale cigaru dok prodje
A sta treba? Stat' k'o ukopan? Bas iz tog razloga ja nekad jedva cekam ezan, pogotovo kad se sljunak tovari.
Capajebo wrote:Ontopic, najjace mi je kad se nesto radi pa se cuje ezan. Svi staju, i kao iz postovanja prema ezanu nece da rade dok traje ezan. Pa svi sjednu i zapale cigaru dok prodje
A sta treba? Stat' k'o ukopan? Bas iz tog razloga ja nekad jedva cekam ezan, pogotovo kad se sljunak tovari.
Na potsvesnom nivou postuju ezan i ono sto on predstavlja, pa makar bili i vanilla muslimani.
Kroksice, koliko mozes da iscepas metara drva na dan? Pitam za druga.
Na potsvesnom nivou postuju ezan i ono sto on predstavlja, pa makar bili i vanilla muslimani.
Ja nisam nista rek'o za to, nego mi je to uvijek bilo zanimljivo
neznam jesi li bila u situaciji da volis muskarca na taj nacin, prvenstveno, bez tjelesnog spoja. .. i da onda dodjes u situaciju, da se spojis, s tim savrsenstvom Allahovog stvaranja, sa takvim insanom.. pa to su sasvim druge galaksije i stanja duha i tijela.
dakle da skratim, zasto da ne. .. zivot i nije vise od sacice jada
da sam ja zensko i zamisljam muskarca svog zivota, morao bi to biti neko ko onako dobro pise poeziju...pa da je stoput...