Re: POKLONI

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

nova_korisnica

#51 Re: POKLONI

Post by nova_korisnica »

Sutra wrote:Novcanika finih, muskih i zenskih, sam vidjela u Carpisi, u BBI ona prodavnica na prvom spratu sa torbama, novcanicima itd. Nisu losi, a nisu ni basnoslovne cijene..

hej hvala...ya njih sam zaboravila :D
fatality

#52 Re: POKLONI

Post by fatality »

volim primati poklone , bitna mi je cijena (vrijednost)
volim davati poklone , tu nije bitna cijena , bitno je da je od srca
frfi.

#53 Re: POKLONI

Post by frfi. »

@ bez ideje
kako me podsjecas dijelom na mene, a dijelom na moju feministicu jaranicu :-D sva tako samostalna i to :-D
Diplomata

#54 Re: POKLONI

Post by Diplomata »

Usput da pitam zna li neko, ima li u Sarajevu cvjećara koja vrši kućnu dostavu i da radi i NEDELJOM?...i naravno da pravi bukete sa narudžbom...hitno je :D
bez_ideje

#55 Re: POKLONI

Post by bez_ideje »

E dobro ste,Carpisa,ja kupih meni prelijep novcanik za 39 KM :mrgreen: Idealan........a nesto nisam vidjela muske novcanike :?
@frfi-jesi sigurna da nisam ta jaranica? :lol: :lol: :lol:
Irm@

#56 Re: POKLONI

Post by Irm@ »

Diplomata wrote:Usput da pitam zna li neko, ima li u Sarajevu cvjećara koja vrši kućnu dostavu i da radi i NEDELJOM?...i naravno da pravi bukete sa narudžbom...hitno je :D
ne znam kako se zove cvjecara ali ugl je u sklopu hotala Bosnia u Kulovicevoj ulici..ugl mom Dragom su stvorili plave ruze u decembru :D

a ima u Carpisi i muskih novcanika kad udjes na lijevoj strani..ja sam danas dobila diiiivan crveni lakirani iz Carpise :) stvarno me vishe sramota kako je mene Dragi razmazio :oops: :)
_Astra_

#57 Re: POKLONI

Post by _Astra_ »

Aura Perez wrote:
_Astra_ wrote:
ovo je forum, ljudi iznose misljenja i komentarisu tudja kao sto se i njihova komentarisu, s tim se moras pomiriti prije nego pocnes postati.

Jednostavno mi je tesko povjerovati da neko gleda u etikete poklona dragih ljudi.

I da, mislim da je uzivanje u ljubavi puno ljepse od onog u Burberry salu. Pokusaj i ti.

Sta da se radi... ima se - moze se...
_Astra_

#58 Re: POKLONI

Post by _Astra_ »

Eh... i jos kad bi bilo vise onih koji gledaju svoja posla...
zaba

#59 Re: POKLONI

Post by zaba »

zna li neko da li neka foto-radnja u Sarajevu radi puzzle od fotografije?! :?:
To mi je extra ideja za poklon..
bez_ideje

#60 Re: POKLONI

Post by bez_ideje »

Fakat extra ideja :shock: :shock:
Ako saznas,napisi molim te
zaba

#61 Re: POKLONI

Post by zaba »

vazi.. mada, ja vjerujem da ce neko, ko to vec zna, biti fin pa napisati i tebi i meni.. :)
Irm@

#62 Re: POKLONI

Post by Irm@ »

evo mi je poznanik rekao da to radi fotokopirnica Papirus na Skenderiji..ako sam ga dobro skontala ulaz pored Coloseuma pa niz stepenice i lijevo - na cosku je taj Papirus..
dao mi je i broj telefona (on je kaze radio neke majice ali je vidio da i to rade) 655-025
et pa provjerite ;-)
inace super ideja :)
bez_ideje

#63 Re: POKLONI

Post by bez_ideje »

hmmm radila sam nesto kod njih jednom....poprilicno skupo izadju te ideje :skoljka:
Eborg

#64 Re: POKLONI

Post by Eborg »

Hm, fakat dobra ideja. :thumbup: Baš me interesuje cijena pa eto valjda će neka dobra duša provjeriti. :)
idolino89

#65 Re: POKLONI

Post by idolino89 »

Eborg wrote:Hm, fakat dobra ideja. :thumbup: Baš me interesuje cijena pa eto valjda će neka dobra duša provjeriti. :)
STO SE TICE TIH PUZZLI, JA SAM IH NARUCIVALA IZ BANJA LUKE SA INTERNETA... CIJENA ZAVISI OD VELICINE, DOLAZE ZA 24SATA... POSTARINA 5-6KM.. ETO

Cure, moze li pomoc? Treba mi novogodisnji poklon.. trazi u Sarajevu kravatu sa novogodisnjim simbolima, Djeda Mrazom ili nekim crtanim likovima... zna li neko gdje ima i cijene kako se krecu? Hvala.

javite mi se na msn ako vas nesto zanima jos [email protected]
Gospoda Ministarka

#66 Re: POKLONI

Post by Gospoda Ministarka »

.
Last edited by Gospoda Ministarka on 17/01/2012 15:28, edited 1 time in total.
beautyfool

#67 Re: POKLONI

Post by beautyfool »

Kad ste vec razvezali pricu o salovima, gdje ima kupiti crni muski sal po mogucnosti da ima i kapa i rukavice zajedno, nije mi bitno jeli markirano, bitan mi je kvalitet, samo da nije 100% akril, neki dan svratila u jednu od "markiranih" prelijep crni muski sal ali 100% akril tako da odustah od kupovine, dakle bilo kakva mjesavina u sastavu dolazi u obzir :)
Better Man

#68 Re: POKLONI

Post by Better Man »

beautyfool wrote:Kad ste vec razvezali pricu o salovima, gdje ima kupiti crni muski sal po mogucnosti da ima i kapa i rukavice zajedno, nije mi bitno jeli markirano, bitan mi je kvalitet, samo da nije 100% akril, neki dan svratila u jednu od "markiranih" prelijep crni muski sal ali 100% akril tako da odustah od kupovine, dakle bilo kakva mjesavina u sastavu dolazi u obzir :)
Poledaj u Benettonu i Sisleyu. Gledao sam sastav, imaš onih koji su 100% vuna, a imaš i mješovitog sastava.
beautyfool

#69 Re: POKLONI

Post by beautyfool »

Better Man wrote:
beautyfool wrote:Kad ste vec razvezali pricu o salovima, gdje ima kupiti crni muski sal po mogucnosti da ima i kapa i rukavice zajedno, nije mi bitno jeli markirano, bitan mi je kvalitet, samo da nije 100% akril, neki dan svratila u jednu od "markiranih" prelijep crni muski sal ali 100% akril tako da odustah od kupovine, dakle bilo kakva mjesavina u sastavu dolazi u obzir :)
Poledaj u Benettonu i Sisleyu. Gledao sam sastav, imaš onih koji su 100% vuna, a imaš i mješovitog sastava.
Draza mi je mjesavina, i vuna je puno bolja kad u sebi ima makar 10 posto necega drugog :), znam da su prije par god.u Bennetonu bili pravo dobri crni klasicni crni salovi 80% vuna, odlican kvalitet...dobro si me podsjetio :) skoknem do tamo ovih dana.Hvala.
Pozz.
raspuknuta kokica

#70 Re: POKLONI

Post by raspuknuta kokica »

ja sam baš inspirativna što se tiče poklanjanja nečega nekome...pravo volim poklajati dragim ljudima nešto...ne mora to biti ništa specijalno ali kad kupujem uvijek kupim nešto čemu ćemo se svi nasmijati...nezz neke interne šale pretvorim u poklone i naravno pored toga smiješnog kupim i još nšeto ozbiljno...ali to ne mora biti skupo :-D evo npr sad sam momku za valentinovo kupila bokserice sa nekim ludim natpisom kojem smo se smijali pola sata (interna šala koja je kod nas dvoje jako popularna u posljednje vrijeme) i kupila mali blokić i napravila sama naslovnu stranu i unutra na svakom listu napisala po jedan razlog zašto ga volim....bilo je i onih smiješnih ali i onih romantičnih :-o i tako da ne nabrajam poklone ostalim ljudim....bitno mi je da se tom poklonu ta osoba nasmije i da joj se svidi...a koliko to košta to mi nije bitno...uvijek sam raspoložena i da napravim nešto što će jako lijepo izgledati :)
Post Reply