Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sutra wrote:Novcanika finih, muskih i zenskih, sam vidjela u Carpisi, u BBI ona prodavnica na prvom spratu sa torbama, novcanicima itd. Nisu losi, a nisu ni basnoslovne cijene..
Usput da pitam zna li neko, ima li u Sarajevu cvjećara koja vrši kućnu dostavu i da radi i NEDELJOM?...i naravno da pravi bukete sa narudžbom...hitno je
E dobro ste,Carpisa,ja kupih meni prelijep novcanik za 39 KM Idealan........a nesto nisam vidjela muske novcanike
@frfi-jesi sigurna da nisam ta jaranica?
Diplomata wrote:Usput da pitam zna li neko, ima li u Sarajevu cvjećara koja vrši kućnu dostavu i da radi i NEDELJOM?...i naravno da pravi bukete sa narudžbom...hitno je
ne znam kako se zove cvjecara ali ugl je u sklopu hotala Bosnia u Kulovicevoj ulici..ugl mom Dragom su stvorili plave ruze u decembru
a ima u Carpisi i muskih novcanika kad udjes na lijevoj strani..ja sam danas dobila diiiivan crveni lakirani iz Carpise stvarno me vishe sramota kako je mene Dragi razmazio
evo mi je poznanik rekao da to radi fotokopirnica Papirus na Skenderiji..ako sam ga dobro skontala ulaz pored Coloseuma pa niz stepenice i lijevo - na cosku je taj Papirus..
dao mi je i broj telefona (on je kaze radio neke majice ali je vidio da i to rade) 655-025
et pa provjerite
inace super ideja
Eborg wrote:Hm, fakat dobra ideja. Baš me interesuje cijena pa eto valjda će neka dobra duša provjeriti.
STO SE TICE TIH PUZZLI, JA SAM IH NARUCIVALA IZ BANJA LUKE SA INTERNETA... CIJENA ZAVISI OD VELICINE, DOLAZE ZA 24SATA... POSTARINA 5-6KM.. ETO
Cure, moze li pomoc? Treba mi novogodisnji poklon.. trazi u Sarajevu kravatu sa novogodisnjim simbolima, Djeda Mrazom ili nekim crtanim likovima... zna li neko gdje ima i cijene kako se krecu? Hvala.
Kad ste vec razvezali pricu o salovima, gdje ima kupiti crni muski sal po mogucnosti da ima i kapa i rukavice zajedno, nije mi bitno jeli markirano, bitan mi je kvalitet, samo da nije 100% akril, neki dan svratila u jednu od "markiranih" prelijep crni muski sal ali 100% akril tako da odustah od kupovine, dakle bilo kakva mjesavina u sastavu dolazi u obzir
beautyfool wrote:Kad ste vec razvezali pricu o salovima, gdje ima kupiti crni muski sal po mogucnosti da ima i kapa i rukavice zajedno, nije mi bitno jeli markirano, bitan mi je kvalitet, samo da nije 100% akril, neki dan svratila u jednu od "markiranih" prelijep crni muski sal ali 100% akril tako da odustah od kupovine, dakle bilo kakva mjesavina u sastavu dolazi u obzir
Poledaj u Benettonu i Sisleyu. Gledao sam sastav, imaš onih koji su 100% vuna, a imaš i mješovitog sastava.
beautyfool wrote:Kad ste vec razvezali pricu o salovima, gdje ima kupiti crni muski sal po mogucnosti da ima i kapa i rukavice zajedno, nije mi bitno jeli markirano, bitan mi je kvalitet, samo da nije 100% akril, neki dan svratila u jednu od "markiranih" prelijep crni muski sal ali 100% akril tako da odustah od kupovine, dakle bilo kakva mjesavina u sastavu dolazi u obzir
Poledaj u Benettonu i Sisleyu. Gledao sam sastav, imaš onih koji su 100% vuna, a imaš i mješovitog sastava.
Draza mi je mjesavina, i vuna je puno bolja kad u sebi ima makar 10 posto necega drugog , znam da su prije par god.u Bennetonu bili pravo dobri crni klasicni crni salovi 80% vuna, odlican kvalitet...dobro si me podsjetio skoknem do tamo ovih dana.Hvala.
Pozz.
ja sam baš inspirativna što se tiče poklanjanja nečega nekome...pravo volim poklajati dragim ljudima nešto...ne mora to biti ništa specijalno ali kad kupujem uvijek kupim nešto čemu ćemo se svi nasmijati...nezz neke interne šale pretvorim u poklone i naravno pored toga smiješnog kupim i još nšeto ozbiljno...ali to ne mora biti skupo evo npr sad sam momku za valentinovo kupila bokserice sa nekim ludim natpisom kojem smo se smijali pola sata (interna šala koja je kod nas dvoje jako popularna u posljednje vrijeme) i kupila mali blokić i napravila sama naslovnu stranu i unutra na svakom listu napisala po jedan razlog zašto ga volim....bilo je i onih smiješnih ali i onih romantičnih i tako da ne nabrajam poklone ostalim ljudim....bitno mi je da se tom poklonu ta osoba nasmije i da joj se svidi...a koliko to košta to mi nije bitno...uvijek sam raspoložena i da napravim nešto što će jako lijepo izgledati