Re: POKLONI
Moderator: anex
-
Gospoda Ministarka
-
Gospoda Ministarka
-
todd_smith
#3 Re: POKLONI
zavisi...sto se mene tice, radije bih da mi neko da novac pa da sebi kupim za te pare ono sto se meni svidja, ali ipak ako je poklon sentimentalne vrijednosti, onda sta je i koliko kosta i slicno nije uopste vazno
-
Eborg
#4 Re: POKLONI
Ja uvijek nekako "ispod radara" ispitam. Recimo ako hocu da kupim neki nakit u shetnji s njom onda ono kao sluchajno pridjem nekoj zlatari i razgledam pa slusham njene reakcije,shta joj se svidja a shta ne.
No to treba biti vrlo spontano tako da ne prokuzhi i pochne da se ustruchava.
Isto tako ako je recimo neki CD ili koncert u pitanju provuchem to kroz prichu i pratim reakcije.
Isto tako ako je recimo neki CD ili koncert u pitanju provuchem to kroz prichu i pratim reakcije.
-
Eborg
#5 Re: POKLONI
BTW, mislim da je glupo kupovati neshto samo radi kupovanja, mozhesh osobu odvesti na vecheru ili na neki izlet (Mostar, Dubrovnik, Beograd itd.) ako zhelish bash biti sigurna. Recimo ja ne nosim mushki nakit jer ga ne volim i ne osjecam se ugodno. I onda mi neko donese narukvicu, kajlu ili tako neshto. Mislim, svaka chast ali to je bash fula. 
-
pjegica
#6 Re: POKLONI
Stara narodna kaže "poklonjenom konju se ne gleda u zube".
Ja volim kad mi neko pokloni nešto. Nije bitno što mi se ne sviđa, znam da je imao najbolju namjeru.
Ovaj članak nije potpuno tačan. Najljepši poklon koji sam od dragog dobila bilo je malo smrznuto mače koje je našao negdje pored kontejnera i donio kuci
(evo upravo mi prede u krilu). On najviše voli "muški nakit", onu kombinaciju srebra i crnog (jel bronza crna?), igrice za plejku i knjige samo njemu specifičnog žanra. Odjeću ne znam da li voli, al mora nositi ono što mu kupim
.
Fulila sam do sad sigurno hiljadu puta njegov ukus, fulio je i on moj, ali nije bitno, nije smak svijeta.
I neko reče šal. Dadoste mi dobru ideju. Mislim da je to super poklon!
Ja volim kad mi neko pokloni nešto. Nije bitno što mi se ne sviđa, znam da je imao najbolju namjeru.
Ovaj članak nije potpuno tačan. Najljepši poklon koji sam od dragog dobila bilo je malo smrznuto mače koje je našao negdje pored kontejnera i donio kuci
Fulila sam do sad sigurno hiljadu puta njegov ukus, fulio je i on moj, ali nije bitno, nije smak svijeta.
I neko reče šal. Dadoste mi dobru ideju. Mislim da je to super poklon!
-
todd_smith
#7 Re: POKLONI
tipicno zenskoGospoda Ministarka wrote:Ja sam svom prije par dana kupila sal, crni, vuneni...predivan u Tiffaniju, H&M., mada sam ja ta koja obozava salove
-
Gospoda Ministarka
-
Zoya
#9 Re: POKLONI
Ja sam svom (sada vec bivsem momku) prije tri godine kupila svicarski noz
Upravo zbog toga sto nisam znala sta cu... Setala jedan dan Sarajevom i vidim na bascarsiji dobre cakije ( i ja ti jedan svicarski) znam da je onda kostao 190 maraka. I dan danas me po tome pamti
Jeda
n dan dolazi poruka od njega " Poceo sam da idem u lov, a tvoj noz mi se odlicno nadje u tim prilikama. Hvala ti! Kad god pogledam noz nasmijem se i pomislim na tebe, a to je svakog vikenda, a da se ne lazemo, malo cesce od toga"
n dan dolazi poruka od njega " Poceo sam da idem u lov, a tvoj noz mi se odlicno nadje u tim prilikama. Hvala ti! Kad god pogledam noz nasmijem se i pomislim na tebe, a to je svakog vikenda, a da se ne lazemo, malo cesce od toga"
-
Richard Peti
-
Gospoda Ministarka
- HAVANA
#12 Re: POKLONI
Zoya wrote:Ja sam svom (sada vec bivsem momku) prije tri godine kupila svicarski nozUpravo zbog toga sto nisam znala sta cu... Setala jedan dan Sarajevom i vidim na bascarsiji dobre cakije ( i ja ti jedan svicarski) znam da je onda kostao 190 maraka. I dan danas me po tome pamti
Jeda
190
Uzeše te mahalci ko levata
-
Zoya
#13 Re: POKLONI
Ne znam brate HAVANA. a i ja se ne znam cijenkati. Da su rekli i 300 ja bi rekla OKHAVANA wrote:Zoya wrote:Ja sam svom (sada vec bivsem momku) prije tri godine kupila svicarski nozUpravo zbog toga sto nisam znala sta cu... Setala jedan dan Sarajevom i vidim na bascarsiji dobre cakije ( i ja ti jedan svicarski) znam da je onda kostao 190 maraka. I dan danas me po tome pamti
Jeda
190![]()
Uzeše te mahalci ko levata![]()
-
Richard Peti
-
Zoya
#15 Re: POKLONI
dzemmo wrote:jes' ti sigurna da on poruke salje iz lova.. ili je krenuo u "lov" pa poslo poruku
- alica.k
#16 Re: POKLONI
ja bas i ne mozgam puno sta da kupim nekome, nego nekad kad me spuca inspiracija samo nesto kupim...ma vazno je da je od srca. al znam unaprijed kupovat poklone radi ovoga...a nekadi onako iz cista mira bez ikakvog povoda...
-
Gospoda Ministarka
- black
#18 Re: POKLONI
prichate o tome kako nije vazhna vrijednost poklona, i nakon toga odmah po shalu, al koji mora biti markiran, shta to fali shalu od recimo 8km 
-
Gospoda Ministarka
- black
#20 Re: POKLONI
pa naravno u skladu sa nickom, bitno ti je da 'pokaze da misli na tebe' pa makar mu to bilo zadnjih 20 km u dzepuGospoda Ministarka wrote:Pa, evo ovako... ti H&M salovi su 20ak KM, to nije nista pretjerano skupo... i ja mislim da je zadnji jad ako nema 20KM za poklon.
Ne trebaju mi "bele lade" ali bitno mi je da mi pokaze da misli na mene.
(mozhda su shkolarci, studenti, nezaposleni bla bla..i naravno mala stvar al pokaza razmisljanje, i jos su za tebe 'zadnji jad')
-
Gospoda Ministarka
-
todd_smith
#22 Re: POKLONI
pazi da ti on ne upozna onu selmu ako mu das te torteAura Perez wrote:potpis, zelim sto vise muskih misljenjaZoya wrote:dzemmo wrote:jes' ti sigurna da on poruke salje iz lova.. ili je krenuo u "lov" pa poslo porukuNe znam dzemmo, a i to odavno nije vise moja stvar
Nemoj samo da se fokusirate na ovo moje napisano, nego govorite ti i HAVANA kakve ste vi poklone dobijali od zena vasih a Boga mi i od cura, i sta vam se dopalo a sta ne bi ste voljeli vise nikad da dobijete?
mislim nece tu biti samo sal, ide i vecerica i njegova omiljena torta (rucno pravljena, nikad ne kupujem kolace) i jos par detalja
-
todd_smith
#23 Re: POKLONI
eh, cuj Nemoj samo da se fokusirate na ovo moje napisano a sms nam u detalju ispisalaZoya wrote:dzemmo wrote:jes' ti sigurna da on poruke salje iz lova.. ili je krenuo u "lov" pa poslo porukuNe znam dzemmo, a i to odavno nije vise moja stvar
Nemoj samo da se fokusirate na ovo moje napisano, nego govorite ti i HAVANA kakve ste vi poklone dobijali od zena vasih a Boga mi i od cura, i sta vam se dopalo a sta ne bi ste voljeli vise nikad da dobijete?
-
Gospoda Ministarka
-
Gospoda Ministarka