Ruglo ispred Predsjedništva

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

nadgledach

#51 Re: Ruglo ispred Predsjedništva

Post by nadgledach »

pa nije, ali uz onu melodiju se pjeva jedna si i jedina koliko znam :D
A mirci se zna sama odbraniti. Vidim da ti je idol, i uzor pa nemoj se puno sekirati, samo sam se zezao sa mirconjom :)
eto kad dosadi admini obrisite ove moje postove da sa raja sa jednoumlje-x ne uvrijedi

:D :D
barby02

#52 Re: Ruglo ispred Predsjedništva

Post by barby02 »

nadgledach wrote:pa nije, ali uz onu melodiju se pjeva jedna si i jedina koliko znam :D
A mirci se zna sama odbraniti. Vidim da ti je idol, i uzor pa nemoj se puno sekirati, samo sam se zezao sa mirconjom :)
eto kad dosadi admini obrisite ove moje postove da sa raja sa jednoumlje-x ne uvrijedi

:D :D
Slusaj balavac :D mali: nazalost , ja ovdje nemam "idola i uzora" a postoje ljudi koje cjenim i koji su mi dragi. Nemoj da te moj nick prevari. . . Fakat si u pravu, da trebaju da te brisu . . . za jednoumlja , ne znam , ne bih se petljala ali ni takvu definiciju dala.
sto se tice himne, "nemam sluh", pa ne mogu da povezem sta se treba uklopiti kao tekst :-) :lol:
anonimni clan

#53 Re: Ruglo ispred Predsjedništva

Post by anonimni clan »

Skyfox wrote:Nije bas slika godine ali izgleda puno bolje u stvarnosti

Image
Jel to sve ili ima jos?
A svijetli nije da ne svijetli............ :mrgreen:
neprilagodjena

#54 Re: Ruglo ispred Predsjedništva

Post by neprilagodjena »

Skyfox wrote:Nije bas slika godine ali izgleda puno bolje u stvarnosti

Image

I to je sve :roll: :roll: nevidi se bas najbolje,ovako sa slike gledajuci ne izgleda lose.

Kad sam vidjela naslov teme mislila sam da se radi o nekoj gomili smeca :roll: :roll:
nostalgicar

#55 Re: Ruglo ispred Predsjedništva

Post by nostalgicar »

Jel na vrhu mjesec i zvijezda ?
Skyfox

#56 Re: Ruglo ispred Predsjedništva

Post by Skyfox »

losa rezolucija al opet govorim fakat meni nije lose uopste...
demetra22

#57 Re: Ruglo ispred Predsjedništva

Post by demetra22 »

Ono sto je smjesteno pred predsjednistvom, ove 2010, je ciganluk!!! :x
Toffee karamela

#58 Re: Ruglo ispred Predsjedništva

Post by Toffee karamela »

Prođete li vi noću kadgod ispred te zgrade? Ja često i baš mi pade na pamet neku noć dok sam čekala tramvaj koliko je ruglo zapravo cijela zgrada Predsjedništva onako zamračena. Znam, znam, sad ćete graknuti, štedi se struja i sve to...ali ljudi moji, ipak je to reprezentativna zgrada, smještena u centru, sve okolo nje šljašti (od džamije do BBI), a ona u mraku, ko da je '92 :shock: .

Znam da svi oni unutra (osim Željka) nisu vrijedni para koliko iznosi račun za struju koju potroše, ali sama zgrada je simbol ove države i ne bi trebala čamiti onako avetinjski mračna i izazivati još goru depresiju kod prolaznika. A jelka je isto dno dna, onako ružna, asimetrična, nevesela
samo malo

#59 Re: Ruglo ispred Predsjedništva

Post by samo malo »

ladyblue18 wrote:Grad svake godine opcenito izgleda sve jadnije za praznike :(
Nigdje praznicne atmosfere da se osjeti, ma nista.
Gledam pred Imperijalom sada stoji jedna jelka, a koliko se ja sjecam uvijek se bile dvije.
neko mi rece da su i pred predsjednistvom bile dvije prije ali ne sjecam se :?
Uglavnom kada bi grad i trebao malo da zivne, to je bas izgleda tesko i sizifov posao.
A i ekonomska kriza sada pa valja stediti...
Da mi je jednom u ovom gradu osjetiti pravi holiday spirit i mogu mirno umrijet :mrgreen: :skoljka: :run:
Neces to docekati, oni koji bi se trebali pobrinuti za nekakvu praznicnu atmosferu, ionako ovih dana nisu u ovom sumornom gradu.

Oni su se ispalili u toplije ili bogatije krajeve, boli njih karina kako je sarajlijama ovih dana i kakav ugodjaj imamo.

A i masa raje se ispali kod rodbine na zapad, tako da... mi budale koji se nadamo da cemo jednom rahat prosetati gradom i uzivati u praznicnoj atmoferi (ko nekad, recimo, u mrskom komunizmu kad se i nije nesto posebno kitilo ali osjecao se duh praznika, balerina i luna park na Skenderiji, pa novogodisnji turnir malog fudbala Vecernjih novina sa najboljim igracima Jugoslavije, pa ukusnije uredjeni standovi u Ferhadiji)

Danas nova godina, a i ne osjetis je. Samo kad rafalaju djikani u Pofalicima i Velesicima, govorim o svom regionu.
ja2

#60 Re: Ruglo ispred Predsjedništva

Post by ja2 »

Jelka je jadnija da ne moze jadnija biti, ali takva nam je i drzava i vlada nista cudno.
Bar su se moglu potruditi da okace one ukrase kako treba, a ne da ih samo bace na jelku... :x
Post Reply