Halleluhwah wrote:Ili je HerR Flick registrovan u stvarnom životu pod imenom Nazif Gljiva?andrija2007 wrote:Ja imam opravdane sumnje da je Nazif Gljiva registrovan na ovom forumu pod nick-om Her Flick!
hahahahhahahahaa
Halleluhwah wrote:Ili je HerR Flick registrovan u stvarnom životu pod imenom Nazif Gljiva?andrija2007 wrote:Ja imam opravdane sumnje da je Nazif Gljiva registrovan na ovom forumu pod nick-om Her Flick!
Alkos wrote:Najmrzi su mi oni koji pljuju ovaj grad, a dolaze ovdje studirati i ostaju raditi... MARS nazad u provinciju stoko! Cast izuzecima.shalaedin wrote: Ali generalno, nijedan od njih ne prica protiv Sarajlija ... ako i prica taj ne pere obraz ni Sarajlijama ni onima sa strane i ljudi su koji su se prilagodili gradu. Nekima sam pomagao da razbiju neke stecene stereotipove pune predrasuda.
Gljiva je idol!![]()
Samo su se "doslje" upalile na ovoj temi...![]()
...a odakle si ti inace, iz Sarajeva?!Tarantaca wrote:Alkos wrote:Najmrzi su mi oni koji pljuju ovaj grad, a dolaze ovdje studirati i ostaju raditi... MARS nazad u provinciju stoko! Cast izuzecima.shalaedin wrote: Ali generalno, nijedan od njih ne prica protiv Sarajlija ... ako i prica taj ne pere obraz ni Sarajlijama ni onima sa strane i ljudi su koji su se prilagodili gradu. Nekima sam pomagao da razbiju neke stecene stereotipove pune predrasuda.
Gljiva je idol!![]()
Samo su se "doslje" upalile na ovoj temi...![]()
...a jesi se ti upalio
......cast svim dobrim ljudima ove planete, a plitkim neandretalcima iz Londona, Pariza, New Yorka Sarajeva itd.....jos ima pećina koje su sirom otvorene
![]()
ovo nije tacno..macak_pod_shljemom wrote: Takodjer i Hanka isto cjelo vrijeme rata bila u Sarajevu...i BIH![]()
TT