Nazif Gljiva u emisiji mimohod

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Tarantaca

#126 Re: Nazif Gljiva u emisiji mimohod

Post by Tarantaca »

Halleluhwah wrote:
andrija2007 wrote:Ja imam opravdane sumnje da je Nazif Gljiva registrovan na ovom forumu pod nick-om Her Flick!
Ili je HerR Flick registrovan u stvarnom životu pod imenom Nazif Gljiva?

hahahahhahahahaa :lol: :lol: :lol: .....moguće moguće :-D
Tarantaca

#127 Re: Nazif Gljiva u emisiji mimohod

Post by Tarantaca »

Alkos wrote:
shalaedin wrote: Ali generalno, nijedan od njih ne prica protiv Sarajlija ... ako i prica taj ne pere obraz ni Sarajlijama ni onima sa strane i ljudi su koji su se prilagodili gradu. Nekima sam pomagao da razbiju neke stecene stereotipove pune predrasuda.
Najmrzi su mi oni koji pljuju ovaj grad, a dolaze ovdje studirati i ostaju raditi... MARS nazad u provinciju stoko! Cast izuzecima.

Gljiva je idol! :D

Samo su se "doslje" upalile na ovoj temi... :mrgreen: :mrgreen:

:-D ...a jesi se ti upalio :wink: ......cast svim dobrim ljudima ove planete, a plitkim neandretalcima iz Londona, Pariza, New Yorka Sarajeva itd.....jos ima pećina koje su sirom otvorene :-D :-D
Alkos

#128 Re: Nazif Gljiva u emisiji mimohod

Post by Alkos »

Tarantaca wrote:
Alkos wrote:
shalaedin wrote: Ali generalno, nijedan od njih ne prica protiv Sarajlija ... ako i prica taj ne pere obraz ni Sarajlijama ni onima sa strane i ljudi su koji su se prilagodili gradu. Nekima sam pomagao da razbiju neke stecene stereotipove pune predrasuda.
Najmrzi su mi oni koji pljuju ovaj grad, a dolaze ovdje studirati i ostaju raditi... MARS nazad u provinciju stoko! Cast izuzecima.

Gljiva je idol! :D

Samo su se "doslje" upalile na ovoj temi... :mrgreen: :mrgreen:

:-D ...a jesi se ti upalio :wink: ......cast svim dobrim ljudima ove planete, a plitkim neandretalcima iz Londona, Pariza, New Yorka Sarajeva itd.....jos ima pećina koje su sirom otvorene :-D :-D
...a odakle si ti inace, iz Sarajeva?! :mrgreen:
rednailed

#129 Re: Nazif Gljiva u emisiji mimohod

Post by rednailed »

brutalno duhovit:)...bas ga je zabavno i gledat i slusat sta govori,....i kako...nekada ovim nasim ljudima ne mozes drugacije neke stvari ni predstavit:)
dnaxy

#130 Re: Nazif Gljiva u emisiji mimohod

Post by dnaxy »

macak_pod_shljemom wrote: Takodjer i Hanka isto cjelo vrijeme rata bila u Sarajevu...i BIH 8)
TT
ovo nije tacno.. :-) vidio sam hanku na nekom sijelu 94 god. u njemackoj..bila je glavna zvijezda :D te noci :run:
Post Reply