Jest dobar advokat to stoji.suzzy_q wrote:Vidim svi imaju neko generalno lose misljene prema advokatima. Advokatura je isto kao zivot, i u zivotu ima jako dobrih i manje dobrih ljudi, finih ili zlih, divnih ili pokvarenih, tako je naravno i u profesijama, kako advokat, tako stomatolog, doktor, notar itd...
Ja sam bila ogorčena uslugom Raiffeisen banke d.d. BiH, nisu mi htijeli isplatiti novce koje sam uplatila putem Western Union sistema za slanje novca - pare su mi propale - oni su tvrdili da nisu krivi.
Mene su uputili odnosno preporucili da se obratimo advokatskoj kancelariji Prnjavorac, tako da smo angazirali advokata http://www.advokat-prnjavorac.com , tužili Raiffeisen banka d.d. Sarajevo i dobili sudski spor sa 100% uspjeha putem naseg advokata.
Na kraju umjesto da mi vrate 6.200 KM pripalo mi je vise od 10.000,00 KM sa kamatama.
Zelim reci, da mi apsolutno sve bilo savrseno, imali smo pripreme za rociste, gdje smo bili u advokatskom uredu 4h sjedili i uvjezbavali eventualna pitanja i precizne odgovore koje nam mogu postaviti svi advokati od dvije banke na drugoj strani.
Sve zapisnike sa sudjenja smo dobijali e-mailom, kao i svu ostalu dokumentaciju, dakle bas sve pre pre savrseno, tako da su moja iskustva fenomenalna. Takav advokat je za mene licno najbolji advokat, jer se 100% brine za svog klijenta, i takva briga mora rezultirati uspjehom.
Evo presude, koju je potvrdio i Kantonalni sud u Sarajevu prije par mjeseci:
Iako skoro 4000,00 KM na spor vrijednosti 6.000,00 KM je prilično puno osima ako nije bilo vještačenja koja ulaze u ove troškove od skoro 4000,00 KM