Kao prvo, ne spominji Darwinovu teorije, jel ona je vec propala. To nije nauka vec filozofija bazirana na ateizmu. Nauka je potvrdila da nema nikakve evolucije, vec samo manji promjena u zivim bicama, koji nemaju nikakve veze sa nekom evolucijom. Covjek je stvoren od Allaha (swt), ako ti to nevjerujes, i vjerujes u neku izmisljenu teorije o nekim majmunima za koji danas nema dokaza ni da su postojali, i koji su odjedanput pretvorili u danasnje ljude, onda ces ti goriti u Dzehennemu vjecno jel porices ajete iz Kur´ana sto je kufr i koji te vodi iz vjere.
To je filozofija bazirana na ateizmu? Smiješno koliko i primitivno. Pod jedan, sam Darwin je bio "teški" vjernik u vrijeme kad se zbog vjere gubila glava. Nauka je potvrdila da si ti na molekularnoj bazi 99% "majmun" prijatelju

. S tim da živiš u tipičnom negiranju empirijskih dokaza kojima kao alternativu stavljaš kreaciju. NE razumiješ koncept prirodne selekcije, nisi edukovan. Da jesi, ne bi govorio da si nastao od majmuna. I nemoj da se pozivaš na dokaze kad ti odgovara, jer se bog ne spoznaje dokazima sjeti se ?

, spoznaje se onda kad bi tebi odgovaralo. Sve u svemu, ova tvoja opaska je toliko primitivna da sam se jednostavno zgrozio. Svaka čast na nevjerovatnoj ignoranciji, ne zaslužuješ apsolutno nikakvu poštovanje. To ti je jednako kao da si rekao da je zemlja ravna. Sad ću ti još objasniti zašto ZNAM da si primitivac koji nit' čita, nit' istražuje već na osnovu vlastite mutavosti pokušava "isturiti" neku glupost kao istinu.
Kaže se: "Ne spominji, JER je već propala, ne JEL!"
Kaže se: "manjiH" ne "manjI" kako je općeprihvaćeno u ruralnim područjima.
Kaže se:" ne_vjeruješ" ne "nevjeruješ". Osnovna škola: ne se piše odvojeno od glagola.
Padeži u bosanskom jeziku su sljedeći:
-Nominativ
-Genitiv
-Dativ
-Akuzativ
-Vokativ
-Instrumental
-Lokativ
Naravno, da si ikada uopšte pročitao "Klempavi oblak" znao bi bar osnove pravopisa. Da ne pričam o "Postanku vrsta"
Religija živi i i opstaje na takvim primitivcima nažalost. Ne čitaš, ne istražuješ, u dogmama si do grla. Žalosno je vidjeti da u mojoj zemlji postoji ovoliko primitivizma.