Radova Karadžic drži RS održivom?

Zadig

Post by Zadig »

Najtraženiji haški optuženik jeste, ratni zločinac br.1 jeste, mnogo veliki fašista jeste, ALI IPAK U RS i u dobrom djelu SRBIJE (pogotovo kod načitanih i akademski obrazovanih) TAJ ČOVJEK JE BOG, IKONA, MIROTVORAC, ZAŠTITNIK SRPSTVA, PA I NAJVEĆI SRPSKI PROPAGANDNI MEDIJ. Na sahrani njegove majke televizija prenosi riječi popa koji kaže da mu Radovanova mama malo prije smrti veli: Bolje da mi ga dovedu mrtvog nego da izda naše srpstvo i srpski narod.Vrlo mudra propaganda?

Kakva su vaša mišljenja kako mu sve to uspijeva?
kako mu to uspjeva hm...?

- extremno jaka propaganda za vrijeme rata i sankcija u SCG, i ne ispravljanje iste u sadasnjim "slobodnim medijima" RTS, BK, POLITIKA, RTRS itd....
- zadojenost mrznjom prema muslimanima potkrijepljena srpskim zrtvama u ratu (zamislite i tih je bilo :shock:, stalno zaboravljate da i ljudi s kojima se ratovalo imaju zrtve u svojim redovima)
- STRAH od Muslimana i nestanka srpskog naroda iz bosne (po meni licno krajnje neopravdan strah, ali oni tako sigurno ne misle)
-tendencija za sljepim pracenjem vodje, kultom licnosti i pripadanjem stadu ovaca koje prati svog cobanina, pa makar i u propast
-ne prihvatanje politicke ili bar idejne odgovornosti (u smislu: Ja sam glasao za covjeka koji je u moje ime pocino strasne zlocine)
-osjecaj zavjere: SVI PROTIV NAS, potpomognut "satanizacijom"-kako oni kazu, srpskog zivlja u zapadnim medijima. Ovo je u principu INAT
-postojanje SDA i HDZ-a, koji ulivaju strah ovim ljudima u kosti, jer je kao sto sam reko mozda Radovan njih "spasio" od "muslimanskokatolickih fundamentalista" koji su "htjeli da ih otjeraju sa njihovih vijekovnih ognjista"...
-MIT o nebeskom srpskom pacenickom narodu, a on je bas "materijalizacija" tog mita, kao progonjenog i ostavljenog borca, za "pravu stvar" za srpsku stvar.
-katastrofalna neobrazovanost "nizeg" sloja birackog tijela, i nemoc souceljavanja sa istinom.

u sustini, dosta dosta socijoloskih razloga je tu urodjeno, od shovinizma, do nacionalisma i deskriminacije, pa na dalje.
Nenadv24

Post by Nenadv24 »

Zadig wrote:
Najtraženiji haški optuženik jeste, ratni zločinac br.1 jeste, mnogo veliki fašista jeste, ALI IPAK U RS i u dobrom djelu SRBIJE (pogotovo kod načitanih i akademski obrazovanih) TAJ ČOVJEK JE BOG, IKONA, MIROTVORAC, ZAŠTITNIK SRPSTVA, PA I NAJVEĆI SRPSKI PROPAGANDNI MEDIJ. Na sahrani njegove majke televizija prenosi riječi popa koji kaže da mu Radovanova mama malo prije smrti veli: Bolje da mi ga dovedu mrtvog nego da izda naše srpstvo i srpski narod.Vrlo mudra propaganda?

kako mu to uspjeva hm...?

- extremno jaka propaganda za vrijeme rata i sankcija u SCG, i ne ispravljanje iste u sadasnjim "slobodnim medijima" RTS, BK, POLITIKA, RTRS itd....
- zadojenost mrznjom prema muslimanima potkrijepljena srpskim zrtvama u ratu (zamislite i tih je bilo :shock:, stalno zaboravljate da i ljudi s kojima se ratovalo imaju zrtve u svojim redovima)
- STRAH od Muslimana i nestanka srpskog naroda iz bosne (po meni licno krajnje neopravdan strah, ali oni tako sigurno ne misle)
-tendencija za sljepim pracenjem vodje, kultom licnosti i pripadanjem stadu ovaca koje prati svog cobanina, pa makar i u propast
-ne prihvatanje politicke ili bar idejne odgovornosti (u smislu: Ja sam glasao za covjeka koji je u moje ime pocino strasne zlocine)
-osjecaj zavjere: SVI PROTIV NAS, potpomognut "satanizacijom"-kako oni kazu, srpskog zivlja u zapadnim medijima. Ovo je u principu INAT
-postojanje SDA i HDZ-a, koji ulivaju strah ovim ljudima u kosti, jer je kao sto sam reko mozda Radovan njih "spasio" od "muslimanskokatolickih fundamentalista" koji su "htjeli da ih otjeraju sa njihovih vijekovnih ognjista"...
-MIT o nebeskom srpskom pacenickom narodu, a on je bas "materijalizacija" tog mita, kao progonjenog i ostavljenog borca, za "pravu stvar" za srpsku stvar.
-katastrofalna neobrazovanost "nizeg" sloja birackog tijela, i nemoc souceljavanja sa istinom.

u sustini, dosta dosta socijoloskih razloga je tu urodjeno, od shovinizma, do nacionalisma i deskriminacije, pa na dalje.
-osjecaj zavjere: SVI PROTIV NAS, potpomognut "satanizacijom

Satanizacija je i sastavni dio propagande koja se jeste vodila u zapadnim medijima tipa CNN. Toga je bilo.

potkrijepljena srpskim zrtvama u ratu (zamislite i tih je bilo)

Nisu samo Bošnjaci ubijani u ovom ratu bilo je i Srba i Hrvata međutim mnogo manje a to ne znači ako ih nije pobijeno 7000 da ih nije ni bilo.

Stalno se vrtimo u krug s ovakvim temama.
Prenj

Post by Prenj »

mujosaistoka wrote:
Radovan Karadžic drži RS održivom?
Богами, много више помаже Сулејман Тихић и много му хвала на сваком говору који одржи и сваком интелигентном политичком потезу!!! :D :D

Додуше, има још једна ситница од 1.200.000 Срба у Републици Српској који ју чине одрживом и који су је направили....
Usijanoj glavi dovoljan je i cvijet na pogresnom mjestu, a kamo li Sulejman Golum Tihic
Boban Cancar

Post by Boban Cancar »

mujosaistoka wrote:
Radovan Karadžic drži RS održivom?
Богами, много више помаже Сулејман Тихић и много му хвала на сваком говору који одржи и сваком интелигентном политичком потезу!!! :D :D

Додуше, има још једна ситница од 1.200.000 Срба у Републици Српској који ју чине одрживом и који су је направили....
Slazem se potpuno. Svaki napad u javnosti na Srbe, ne samo od Sulje, nego i napadi ovde na forumu,
na kome su na zalost pocisceni svi Srbi ciji stavovi se ne uklapaju u neke "prihvatljive" sheme.
plavi9

Post by plavi9 »

"Smrt fasismu"

Za cetnike i ostalu gamad koja ocigledno nisu razumjeli moju "poruku" ponavljam jos jednom:

Radovan Karadzic je pored Slobodana Milosevica najveci izdajnik srpskog naroda. Zlocinac i kriminalac koji je zajedno sa Kukanjcom,Adzicem i ostalom bagrom pobio nekoliko stotina hiljada Muslimana u Bosni i Hercegovini, popljackao sve ono sto je narod pedeset godina gradio i stvorio roblje od Muslimanskog naroda .Isto tako Tudman i Boban napravili su od Muslimana u Hercegovini. U srpsku istoriju ce biti zapisan kao vici izdajnik nego sto je bio Vuk Brankovic cim fasisticka SDS-SDA-HDZ koalicija sidje sa vlasti.
A sto se tice njegovog samoubistva, ta kukavica nikada nece smoci snage da se ubije nego ce se kukavicki predati isto kao i njegov naredbodavac Milosevic i njegovi kukavicki generali koji se svaki dan predaju...
To sto "narod pjeva" o Karadzicu je cista laz. Ne pjeva to narod nego pristalice fasistickog SDS-a koji je srpski narod zavio u crno i okaljao njegovu slavnu istoriju.. SRPSKI NAROD GA KUNE...
..................................................................................................
Plavi9
cjenio bi jedan ovakav tvoj tekst.
Sandzak24

Post by Sandzak24 »

gavrilo wrote:
Tariq_rambo wrote:Haj da im je bar taj čovjek sta dobro uradio,pa bi ih i razumio nego samo od njih napravio bijedu, prevario i slagao dosta toga,UTUVIO IM U GLAVU NEKU SRPSKU IDILU, Ukrao para i para, Neki dan je bio iznjet podatak nekih 100tinjak miliona maraka da je pokupio iz centralne banke,
to ti o aliji? :D
Posle Sarajevskog atentata koji se dogodio na Vidovdan 1914. godine, kada je Gavrilo Princip ubio austrougarskog nadvojvodu Franju Ferdinanda i nadvojvodkinju Sofiju...
------------------------------------------------------------------------------------

Osvjetio se Gavrilo Austrougarcima za 500 godina pod Turcima, bravo Gavrilo :lol:
kekec

Post by kekec »

Ko Hebe vise Karadzica. Ja licno nisam da ga jos uhvate, zato jer mislim da bi
mu u Hagu bilo mnogo bolje. Ovako ce prije pomahnitati. Stalno u bijegu, k´o zec,
nikad ne zna gdje ce prespavati i hoce li ga uhapsiti. Zivi u strahu, zivi kao
zvijer, nema kontakta sa porodicom itd. Pati se, mislio je da ce biti
Predsjednik, a klinac mu, sada je pecinsko-sumski Predsjednik, sto je i zasluzio.
A da je u Hagu, bio bi u toplom i udobnom smjestaju, druzio bi se sa svojim
istomisljenicima i jaranima.
Neka ga jos par godina ovako, a onda ce se on sam predati. A tada ce biti polulud. :D
Sandzak24

Post by Sandzak24 »

kekec wrote:Ko Hebe vise Karadzica. Ja licno nisam da ga jos uhvate, zato jer mislim da bi
mu u Hagu bilo mnogo bolje. Ovako ce prije pomahnitati. Stalno u bijegu, k´o zec,
nikad ne zna gdje ce prespavati i hoce li ga uhapsiti. Zivi u strahu, zivi kao
zvijer, nema kontakta sa porodicom itd. Pati se, mislio je da ce biti
Predsjednik, a klinac mu, sada je pecinsko-sumski Predsjednik, sto je i zasluzio.
A da je u Hagu, bio bi u toplom i udobnom smjestaju, druzio bi se sa svojim
istomisljenicima i jaranima.
Neka ga jos par godina ovako, a onda ce se on sam predati. A tada ce biti polulud. :D
Niko nema sta Srbin imade u zatvoru pola svoje vlade (druga polovina u bekstvu) :D
sandzak30

Post by sandzak30 »

Sandzak24 wrote:Kakav narod takav vodja
Po svemu sudeci na ovom forumu je najvise antisrpskuh tema, s tim ako nisu u samom naslovu protiv Srba onda se sto vise pokusava pljuvati po srbima u tekstovima ucesnika, veoma mali broj je onih koji to malo realnije gledaju pa mogu i da malo pricaju o losim stvarima i onih kome oni pripadaju a nisu Srbi.
Pogledajde samo koja mrzna prema Srbima u ovoj kratkoj ali jasnoj recenici od Sandzak24, pa zar treba jos nesto reci o tome. Treba reci to da je napad najbolja odbrana pa tako i ovdje sto se blati u pljuje i sto jeste i sto nije istina to se najvise radi iz neznanja i da bi se sakrilo ono sto drugi rade.
Cudi me da niko nepostavi za temu jednu od najaktuelnijih tema u Evropi , a vajno je i ovaj sajt evropski.
evo postavit cu copy te velike aktuelnosti danasnjeg dana.

Haški tribunal proširio optužnicu protiv generala Čermaka i Markača

Za „Oluju“ optuženo više od 1.000 ljudi

Branitelji generala Mladena Markača (bivšeg komandanta specijalnih policijskih snaga) i generala Ivana Čermaka (vojnog upravnika u Kninu nakon „Oluje“), koji su od Haškog tužilaštva tražili da pojasni definiciju „zločinačkog poduhvata“ u toj akciji, nisu ni slutili da će Karla del Ponte listu optuženih proširiti na gotovo ceo hrvatski vojni i državni vrh iz 1995. godine.

U tački 12 proširene optužnice, između ostaloga, napisala je:

„Mnoge su osobe s Ivanom Čermakom i Mladenom Markačem sudelovale u tom zločinačkom poduhvatu. Te osobe uključuju: Franju Tuđmana, predsednika Republike Hrvatsk (umro u decembru 1999), Gojka Šuška, ministra odbrane (umro u maju 1998), Janka Bobetka, šega Glavnog stožera Hrvatske vojske do sredine jula 1995. (umro u aprilu 2003), Zvonimira Červenka, šefa Glavnog stožera Hrvatske vojske za vreme i nakon operacije ‘Oluja’ (umro u februaru 2001), Antu Gotovinu, generala Hrvatske vojske, razne oficire, dužnosnike i članove hrvatske Vlade i političkih struktura na svim nivoima (uključujući lokalne vlade i lokalne organizacije), razne lidere i članove Hrvatske demokratske zajednice, razne dužnosnike i članove oružanih snaga Republike Hrvatske, uključujući Hrvatsku vojsku, Hrvatsko ratno zrakoplovstvo, specijalnu policiju, civilnu policiju i druge sigurnosne i obaveštajne službe Republike Hrvatske, kao i ostale osobe, bilo poznate ili nepoznate.“ Optužnica trenutno tereti više od 1.000 ljudi

Nova, „popravljena“ verzija optužnice protiv generala Čermaka i Markača izazvala je u Hrvatskoj pravi šok. Ante Đapić je u vezi s tim zatražio vanrednu sednicu Hrvatskog sabora.

Mediji spekulišu i ko bi mogli biti i drugi navedeni u sklopu zločinačkog poduhvata.

„Poznato je da je u vreme ‘Oluje’ 1995. godine premijer bio Nikica Valentić, ministar policije, čije su jedinice takođe počinile ratne zločine nad krajinskim Srbima, a predsednik Sabora bio je Neđeljko Mihanović, dok je advokat generala Markača Miroslav Šeparević, koji je juče prvi medijima obznanio proširenje haške optužnice u vrijeme ‘Oluje’, bio ministar pravosuđa“, pišu mediji.

Advokati optuženih generala smatraju da proširenje optužnica „zapravo potvrđuje da Hag nema dokaza za svoje optužbe“.

Sanader: „Oluja“ je bila briljantna vojna operacija

- Vojna akcija „Oluja“ bila je legalna, legitimna i briljantna oslobodilačka vojna operacija, čije značenje neće niko umanjiti pa ni Karla del Ponte - prokomentarisao je hrvatski premijer Ivo Sanader zahtev Haškog tužilaštva za proširenjem optužnice i dodao:
„Što su haške optužnice apsurdnije, biće ih lakše pobiti. Treba ostati miran. Niko ne može i neće zatamneti povesnu istinu. Tužilaštvo je samo jedna od strana u procesu na Haškom sudu, postoji i odbrana, ali ima i još nešto - Hrvatska će se pojaviti u tim procesima u obliku prijatelja Suda i braniti istinu o Domovinskom ratu.“
Mira Šuvar

Zatim nimalo cudno zasto se ne objavi da su u Teroristickom napadu u Spanjolskoj 11.marta 2004 ucestvovalo 11 lica koja su boravila u BiH i da je izvrsena priprema za izvodjenje napada

Zatim niko nespominje izvjestaj MKG-medjunarodna krizna grupa o duhovnicima iz Sarajeva hafiz Sulejman Bugari-imam bjele dzamije na Vratniku i Muderiza Halilovica- imam dzamije kralja Fahda, o njihovim cestim dolascima u Sandzak i propovjedanjima o mrznji prema Srbima i Jevrejima i zagivaranju o odvajanju od Srbije.
Da li je to prikladno da neki imam to pripovjeda?

Nezaboravimo bit ce onako kako je svijetu volja a ne kako mi zelimo, juce srbi i Srebrenica, danas hrvati i Oluja , a sutra muslimani i Kazani , ITDDDDD
Panasonic

#60 Re: Radova Karadžic drži RS održivom?

Post by Panasonic »

Tariq_rambo wrote:Najtraženiji haški optuženik jeste, ratni zločinac br.1 jeste, mnogo veliki fašista jeste, ALI IPAK U RS i u dobrom djelu SRBIJE (pogotovo kod načitanih i akademski obrazovanih) TAJ ČOVJEK JE BOG, IKONA, MIROTVORAC, ZAŠTITNIK SRPSTVA, PA I NAJVEĆI SRPSKI PROPAGANDNI MEDIJ. Na sahrani njegove majke televizija prenosi riječi popa koji kaže da mu Radovanova mama malo prije smrti veli: Bolje da mi ga dovedu mrtvog nego da izda naše srpstvo i srpski narod.Vrlo mudra propaganda?

Kakav narod takav mentalitet
Daisy

Post by Daisy »

Ne mislim da njega Srpski narod toliko obozava kao individuu, vecina zna i vjeruje da jw to jedan propali pjesnik i ludjak, ali pitanje je vise oko toga sta je on stvorio. Oni ga ne daju ne znato sto im je simpatican, vec zato sto simbolizira "patnju Srpskog naroda" koju oni toliko forsiraju. Osveta "turcima" i tako . Jedno g dana kad ga ako bog da uhapse ili se preda, ne vjeurujem da ce se dugo dizati prasina za njim. POgledajte recimo Perisica.
Coca-Cola

Post by Coca-Cola »

Po meni je najveca Dejtonska greska je to sto su dali Karadzicu sansu da se odmetne u sumu i da za srpski narod on postane heroj. Ja imam jedno, mozda i opasno misljenje a to je da se Karadzic nije trebao skinuti sa vlasti u RS. Srpski narod bi u mirnom vremenu u njemu prepoznao koruptnog monstruma koji se uvijek vadio na srpski narod i narodnu volju, sa kojom je veoma vjesto manipulisao, dok su se njegova porodica i njemu bliski ljudi bogatili na racun sirotinje i bijede koja je ginula za neciji ludi interes. Ja nevidjo Sasu da je bio kad u rovu a Sonja je koliko se sjecam letila helikopterom i svojim stenetom u Beograd po cevape dok su im borci umirali jer nisu imali prevoza do VMA. Pitam se kako bi prosao nakon blamaze Srpskog Sarajeva, kradje i manipulisanja humanitarne pomoci i nakon otkrvienih afera sverca u toku samog rata. Takvim tipovima rat i jeste potreban da bi mogli vladati jer u mirnom dobu narod ponekad i misli za razliku od ratnog vremena. Ja mislim da bi prosao kao Krajisnik, Plavsicka, Milosevic i njima slicni, jer bi nakon silnih kradja i afera srpski narod njega odbacio i sigurno nebi prosao kao heroj.

Uostalom vidili smo kako Alija prodje kod Bosnjaka i Tudjman kod Hrvata.
sandzak30

Post by sandzak30 »

Coca-Cola wrote:Po meni je najveca Dejtonska greska je to sto su dali Karadzicu sansu da se odmetne u sumu i da za srpski narod on postane heroj. Ja imam jedno, mozda i opasno misljenje a to je da se Karadzic nije trebao skinuti sa vlasti u RS. Srpski narod bi u mirnom vremenu u njemu prepoznao koruptnog monstruma koji se uvijek vadio na srpski narod i narodnu volju, sa kojom je veoma vjesto manipulisao, dok su se njegova porodica i njemu bliski ljudi bogatili na racun sirotinje i bijede koja je ginula za neciji ludi interes. Ja nevidjo Sasu da je bio kad u rovu a Sonja je koliko se sjecam letila helikopterom i svojim stenetom u Beograd po cevape dok su im borci umirali jer nisu imali prevoza do VMA. Pitam se kako bi prosao nakon blamaze Srpskog Sarajeva, kradje i manipulisanja humanitarne pomoci i nakon otkrvienih afera sverca u toku samog rata. Takvim tipovima rat i jeste potreban da bi mogli vladati jer u mirnom dobu narod ponekad i misli za razliku od ratnog vremena. Ja mislim da bi prosao kao Krajisnik, Plavsicka, Milosevic i njima slicni, jer bi nakon silnih kradja i afera srpski narod njega odbacio i sigurno nebi prosao kao heroj.

Uostalom vidili smo kako Alija prodje kod Bosnjaka i Tudjman kod Hrvata.
Najzalosnije u svemu tome sto vecina naroda zna da su sve to ista govna koja su isti taj narod uvlili u govna da bi sebi i svojim bliznjim omogucili dobru financijsku buducnost, a opet na ovakvim i slicnim forumima velicaju svoje a pokusavaju srat i pisat po drugima. Ispade da je najpametniji bio i ostao Bora Corba kad je rekao "Za ideale ginu Budale" i " Govnovar svoje govno kotrlja svakom je svoje govno Dunja"

Post by WWW »

Sto god vise zelite izreci neistine ili nesto i preuvelicat na racun , to jest stetu Srbina u njemu se radja jos veci INAT , ali malo ko moze reci to jest PRIZNATI da je ipak taj SRPSKI narod u IIsv.ratu bio vodeci antifasista.
Evo samo podataka kojima se i treba i mora vjerovati jer ih prikazuje Norveska vlada, za oslobodjenje Norveske od Hitlera ucestvovale su i partizanske jedinice ondasnje Jugoslavije i to ovi podaci koji su ljudi poginuli ukupno 4.268 a od toga je :
Srba 3.841
Muslimana 179
Hrvata 165
Roma 25
Crnogoraca 16
Slovenaca 11
Makedonaca 5
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

WWW wrote:Sto god vise zelite izreci neistine ili nesto i preuvelicat na racun , to jest stetu Srbina u njemu se radja jos veci INAT , ali malo ko moze reci to jest PRIZNATI da je ipak taj SRPSKI narod u IIsv.ratu bio vodeci antifasista.
Evo samo podataka kojima se i treba i mora vjerovati jer ih prikazuje Norveska vlada, za oslobodjenje Norveske od Hitlera ucestvovale su i partizanske jedinice ondasnje Jugoslavije i to ovi podaci koji su ljudi poginuli ukupno 4.268 a od toga je :
Srba 3.841
Muslimana 179
Hrvata 165
Roma 25
Crnogoraca 16
Slovenaca 11
Makedonaca 5
Uh, sad su Norvezani najebali, ima i oni da postanu vekovna srpska zemlja... :lol:

Post by WWW »

Alfons Kauders wrote:
WWW wrote:Sto god vise zelite izreci neistine ili nesto i preuvelicat na racun , to jest stetu Srbina u njemu se radja jos veci INAT , ali malo ko moze reci to jest PRIZNATI da je ipak taj SRPSKI narod u IIsv.ratu bio vodeci antifasista.
Srba 3.841
Muslimana 179
Hrvata 165
Roma 25
Crnogoraca 16
Slovenaca 11
Makedonaca 5
Uh, sad su Norvezani najebali, ima i oni da postanu vekovna srpska zemlja... :lol:
Ma ne kazes ti to zbog toga vec zbog pakosti jer ukupan zbir ovih ispod Srba ne prelazi ni polovinu zadnja tri broja od Srba to jest svega ih ima 401, a i to nije nikakvo cudo posto su pogotovo ove dvije skupine ispod Srba bili vise priklonjeni Hitleru i ostalim ondasnjim Fasitima
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

WWW wrote:
Alfons Kauders wrote:
Srba 3.841
Muslimana 179
Hrvata 165
Roma 25
Crnogoraca 16
Slovenaca 11
Makedonaca 5
Ma ne kazes ti to zbog toga vec zbog pakosti jer ukupan zbir ovih ispod Srba ne prelazi ni polovinu zadnja tri broja od Srba to jest svega ih ima 401, a i to nije nikakvo cudo posto su pogotovo ove dvije skupine ispod Srba bili vise priklonjeni Hitleru i ostalim ondasnjim Fasitima
:D Dobro. Kako god ti kazes. :D
Prenj

Post by Prenj »

Srba 3.841
Muslimana 179
Hrvata 165
Roma 25
Crnogoraca 16
Slovenaca 11
Makedonaca 5
WWW, lijepo te molim, provjeri jos jednom ovu informaciju.
Tariq_rambo

Post by Tariq_rambo »

Srba 3.841
Muslimana 179
Hrvata 165
Roma 25
Crnogoraca 16
Slovenaca 11
Makedonaca 5
IZJELI SU IH PARTIZANI, i to srbi najvise, ALI ISTO TAKO SU TI SRBI POTPISALI KAPITULACIJU (REGENT ALEKSANDAR) BEZ BOJEĆI SE DA IH SVABO NE POBIJE, PA JE ONDA VLADA FUNKCIONISALA U IZGNANSTVU.
vidis IMA i SRBA KOJI SU DEBELE KUKAVICE.

A VOLIO BI DA SU I TI SRBI BRANILI BiH kad su takvi heroji, a ne rasturit ovako lijepu zemlju.
Tariq_rambo

Post by Tariq_rambo »

A vidim ima i natpisa kako je dosta srba poginulo u ovom ratu. Najbolje bi bilo da smo mi Srbe gađali kamenjem, a oni nas granatama, jer vidim ako srbin hoće da te ubije a ti mu se odupres TI ONDA DEFINITIVNO NISI DOBAR COVJEK,
KAD TE SRBIN TUČE NE SMIJEŠ PRUŽATI OTPOR, NEG PUSTI NEK ROKA COVJEK, NEK TE UBIJE AKO SI GA RUŽNO POGLEDAO ILI MU STAO NA ZULJ. GDJE ČEŠ SE SRBINU OPIRATI,,

To je i uzrokovalo sav ovaj horor jer se je ona POZNATA parola " SVI SMO JEDNAKI A SRBI SU MALO JEDNAKIJI" itekako provela u djelo.
Nenadv24

Post by Nenadv24 »

sandzak30 wrote:
Sandzak24 wrote:Kakav narod takav vodja
Po svemu sudeci na ovom forumu je najvise antisrpskuh tema, s tim ako nisu u samom naslovu protiv Srba onda se sto vise pokusava pljuvati po srbima u tekstovima ucesnika, veoma mali broj je onih koji to malo realnije gledaju pa mogu i da malo pricaju o losim stvarima i onih kome oni pripadaju a nisu Srbi.
Pogledajde samo koja mrzna prema Srbima u ovoj kratkoj ali jasnoj recenici od Sandzak24, pa zar treba jos nesto reci o tome. Treba reci to da je napad najbolja odbrana pa tako i ovdje sto se blati u pljuje i sto jeste i sto nije istina to se najvise radi iz neznanja i da bi se sakrilo ono sto drugi rade.
Cudi me da niko nepostavi za temu jednu od najaktuelnijih tema u Evropi , a vajno je i ovaj sajt evropski.
evo postavit cu copy te velike aktuelnosti danasnjeg dana.

Haški tribunal proširio optužnicu protiv generala Čermaka i Markača

Za „Oluju“ optuženo više od 1.000 ljudi

Branitelji generala Mladena Markača (bivšeg komandanta specijalnih policijskih snaga) i generala Ivana Čermaka (vojnog upravnika u Kninu nakon „Oluje“), koji su od Haškog tužilaštva tražili da pojasni definiciju „zločinačkog poduhvata“ u toj akciji, nisu ni slutili da će Karla del Ponte listu optuženih proširiti na gotovo ceo hrvatski vojni i državni vrh iz 1995. godine.

U tački 12 proširene optužnice, između ostaloga, napisala je:

„Mnoge su osobe s Ivanom Čermakom i Mladenom Markačem sudelovale u tom zločinačkom poduhvatu. Te osobe uključuju: Franju Tuđmana, predsednika Republike Hrvatsk (umro u decembru 1999), Gojka Šuška, ministra odbrane (umro u maju 1998), Janka Bobetka, šega Glavnog stožera Hrvatske vojske do sredine jula 1995. (umro u aprilu 2003), Zvonimira Červenka, šefa Glavnog stožera Hrvatske vojske za vreme i nakon operacije ‘Oluja’ (umro u februaru 2001), Antu Gotovinu, generala Hrvatske vojske, razne oficire, dužnosnike i članove hrvatske Vlade i političkih struktura na svim nivoima (uključujući lokalne vlade i lokalne organizacije), razne lidere i članove Hrvatske demokratske zajednice, razne dužnosnike i članove oružanih snaga Republike Hrvatske, uključujući Hrvatsku vojsku, Hrvatsko ratno zrakoplovstvo, specijalnu policiju, civilnu policiju i druge sigurnosne i obaveštajne službe Republike Hrvatske, kao i ostale osobe, bilo poznate ili nepoznate.“ Optužnica trenutno tereti više od 1.000 ljudi

Nova, „popravljena“ verzija optužnice protiv generala Čermaka i Markača izazvala je u Hrvatskoj pravi šok. Ante Đapić je u vezi s tim zatražio vanrednu sednicu Hrvatskog sabora.

Mediji spekulišu i ko bi mogli biti i drugi navedeni u sklopu zločinačkog poduhvata.

„Poznato je da je u vreme ‘Oluje’ 1995. godine premijer bio Nikica Valentić, ministar policije, čije su jedinice takođe počinile ratne zločine nad krajinskim Srbima, a predsednik Sabora bio je Neđeljko Mihanović, dok je advokat generala Markača Miroslav Šeparević, koji je juče prvi medijima obznanio proširenje haške optužnice u vrijeme ‘Oluje’, bio ministar pravosuđa“, pišu mediji.

Advokati optuženih generala smatraju da proširenje optužnica „zapravo potvrđuje da Hag nema dokaza za svoje optužbe“.

Sanader: „Oluja“ je bila briljantna vojna operacija

- Vojna akcija „Oluja“ bila je legalna, legitimna i briljantna oslobodilačka vojna operacija, čije značenje neće niko umanjiti pa ni Karla del Ponte - prokomentarisao je hrvatski premijer Ivo Sanader zahtev Haškog tužilaštva za proširenjem optužnice i dodao:
„Što su haške optužnice apsurdnije, biće ih lakše pobiti. Treba ostati miran. Niko ne može i neće zatamneti povesnu istinu. Tužilaštvo je samo jedna od strana u procesu na Haškom sudu, postoji i odbrana, ali ima i još nešto - Hrvatska će se pojaviti u tim procesima u obliku prijatelja Suda i braniti istinu o Domovinskom ratu.“
Mira Šuvar

Zatim nimalo cudno zasto se ne objavi da su u Teroristickom napadu u Spanjolskoj 11.marta 2004 ucestvovalo 11 lica koja su boravila u BiH i da je izvrsena priprema za izvodjenje napada

Zatim niko nespominje izvjestaj MKG-medjunarodna krizna grupa o duhovnicima iz Sarajeva hafiz Sulejman Bugari-imam bjele dzamije na Vratniku i Muderiza Halilovica- imam dzamije kralja Fahda, o njihovim cestim dolascima u Sandzak i propovjedanjima o mrznji prema Srbima i Jevrejima i zagivaranju o odvajanju od Srbije.
Da li je to prikladno da neki imam to pripovjeda?

Nezaboravimo bit ce onako kako je svijetu volja a ne kako mi zelimo, juce srbi i Srebrenica, danas hrvati i Oluja , a sutra muslimani i Kazani , ITDDDDD

To o proširenju optužnice sam pročitao juče i ako je istina nek je vala baš mi je drago.

Kada smo kod Raške oblasti(Sandžaka) ako je istina to o dolasku kojekakvih zadrtih vjerskih službenika iz meni mrske Saudijske Arabije(smatram da je ova zemlja daleko opasnija od Irana i Izraela zajedno) meni tu nije jasna vlast u Beogradu koja dopušta da svako dolazi tamo i radi to što ne treba jer oni jedino brinu o stanju u BGD- u i bližoj okolini. Pa kad vidim šta je snašlo one jadnike u Banatu trebalo bi da nešto slično strefi i Beograd pa da vidiš kako bi se oni pozabavili problemima u zemlji.
baja_honolulu

Post by baja_honolulu »

za dobro svih, karadzica bi trebalo likvidirati, sklepati pricu za javnost da su ga ubaceni engleski ili americki komandosi ubili, i to bi bila satisfakcija muslimanima da nije medju zivima i da vise prestanu pjeniti, a srbi bi se oslobodili politickih pritisaka.
samo neznam jesu li jataci svjesni ovoga?
gavrilo

Post by gavrilo »

Daisy wrote:Ne mislim da njega Srpski narod toliko obozava kao individuu, vecina zna i vjeruje da jw to jedan propali pjesnik i ludjak, ali pitanje je vise oko toga sta je on stvorio. Oni ga ne daju ne znato sto im je simpatican, vec zato sto simbolizira "patnju Srpskog naroda" koju oni toliko forsiraju. Osveta "turcima" i tako . Jedno g dana kad ga ako bog da uhapse ili se preda, ne vjeurujem da ce se dugo dizati prasina za njim. POgledajte recimo Perisica.
e to je zalosno. ne znam sta bosnjaci imaju sa turcima.

a za sandzak24... rasim ljajic je mozda jedan od najboljih politicara u srbiji i kroz njega je mnogo srba promjenilo misljenje o sandzaku. zato bi bilo najbolje da ti prestanes sa svojim glupostima i ne kvaris sliku tamosnjih bosnjaka.
aris_angelis

Post by aris_angelis »

gavrilo wrote:
Daisy wrote:Ne mislim da njega Srpski narod toliko obozava kao individuu, vecina zna i vjeruje da jw to jedan propali pjesnik i ludjak, ali pitanje je vise oko toga sta je on stvorio. Oni ga ne daju ne znato sto im je simpatican, vec zato sto simbolizira "patnju Srpskog naroda" koju oni toliko forsiraju. Osveta "turcima" i tako . Jedno g dana kad ga ako bog da uhapse ili se preda, ne vjeurujem da ce se dugo dizati prasina za njim. POgledajte recimo Perisica.
e to je zalosno. ne znam sta bosnjaci imaju sa turcima.

a za sandzak24... rasim ljajic je mozda jedan od najboljih politicara u srbiji i kroz njega je mnogo srba promjenilo misljenje o sandzaku. zato bi bilo najbolje da ti prestanes sa svojim glupostima i ne kvaris sliku tamosnjih bosnjaka.
Gavro 8) nemoj nam sandzak 24 dirat ionako je covjek cenzuriran ovdje heheh :D :D
Post Reply