Radova Karadžic drži RS održivom?
-
Tariq_rambo
#1 Radova Karadžic drži RS održivom?
Najtraženiji haški optuženik jeste, ratni zločinac br.1 jeste, mnogo veliki fašista jeste, ALI IPAK U RS i u dobrom djelu SRBIJE (pogotovo kod načitanih i akademski obrazovanih) TAJ ČOVJEK JE BOG, IKONA, MIROTVORAC, ZAŠTITNIK SRPSTVA, PA I NAJVEĆI SRPSKI PROPAGANDNI MEDIJ. Na sahrani njegove majke televizija prenosi riječi popa koji kaže da mu Radovanova mama malo prije smrti veli: Bolje da mi ga dovedu mrtvog nego da izda naše srpstvo i srpski narod.Vrlo mudra propaganda?
Kakva su vaša mišljenja kako mu sve to uspijeva?
-
**strahinja**
1) nezainterosovanost medjunarodne zajednice za njegovim hapsenjem
2) najmanje 90% Srba ga dozivljava kao narodnog heroja
1) nezainterosovanost medjunarodne zajednice za njegovim hapsenjem
2) najmanje 90% Srba ga dozivljava kao narodnog heroja
-
Tariq_rambo
Haj da im je bar taj čovjek sta dobro uradio,pa bi ih i razumio nego samo od njih napravio bijedu, prevario i slagao dosta toga,UTUVIO IM U GLAVU NEKU SRPSKU IDILU, Ukrao para i para, Neki dan je bio iznjet podatak nekih 100tinjak miliona maraka da je pokupio iz centralne banke,
-
gavrilo
to ti o aliji?Tariq_rambo wrote:Haj da im je bar taj čovjek sta dobro uradio,pa bi ih i razumio nego samo od njih napravio bijedu, prevario i slagao dosta toga,UTUVIO IM U GLAVU NEKU SRPSKU IDILU, Ukrao para i para, Neki dan je bio iznjet podatak nekih 100tinjak miliona maraka da je pokupio iz centralne banke,
- sule_krug
gavrilo ti nisi normalan kao prvo prica se o radovanu kao drugo citav svijet ga optuzuje a ti ga ko eto branis. srbija i Rs su radikalne tvorevine isto ko i nacisticka njemacka ili islamski iran. prema tome niko normalan nebi branio takvo nesto. ti imas pravo na svoje misljenje ali pogledaj se malo i razmisli jeli to zdrav razum govori ili bolestan um fantazira.gavrilo wrote:to ti o aliji?Tariq_rambo wrote:Haj da im je bar taj čovjek sta dobro uradio,pa bi ih i razumio nego samo od njih napravio bijedu, prevario i slagao dosta toga,UTUVIO IM U GLAVU NEKU SRPSKU IDILU, Ukrao para i para, Neki dan je bio iznjet podatak nekih 100tinjak miliona maraka da je pokupio iz centralne banke,
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
jel aj tebe moram ganjati sa teme na temu? pitah te na nekoj od tema NIJEMAC jesi li to ti?Sandzak24 wrote:Kakav narod takav vodja
sto se teme tice
htjeli mi to priznati ili ne, meni sve vuce zestoko na crnu magijukako mu sve to uspijeva?
ne znam ko se od vas sjeca onih clanaka o Baba stani(ili kako li vec) i nekim cudnim krstovima koje je ona zabadala - pa se ispostavilo da je granica RSa bas po tim krstovima...
mislim ipak da je ziteljima RSa draza njihova bijeda nego da kazu OK NISMO U PRAVU i da se priklone ovamo...
ko ce ga znati...
-
gavrilo
gdje ga to ja branim?sule_krug wrote:gavrilo ti nisi normalan kao prvo prica se o radovanu kao drugo citav svijet ga optuzuje a ti ga ko eto branis. srbija i Rs su radikalne tvorevine isto ko i nacisticka njemacka ili islamski iran. prema tome niko normalan nebi branio takvo nesto. ti imas pravo na svoje misljenje ali pogledaj se malo i razmisli jeli to zdrav razum govori ili bolestan um fantazira.gavrilo wrote:to ti o aliji?Tariq_rambo wrote:Haj da im je bar taj čovjek sta dobro uradio,pa bi ih i razumio nego samo od njih napravio bijedu, prevario i slagao dosta toga,UTUVIO IM U GLAVU NEKU SRPSKU IDILU, Ukrao para i para, Neki dan je bio iznjet podatak nekih 100tinjak miliona maraka da je pokupio iz centralne banke,
- Vodenjak
Jes vala, glupani nijedni!Tariq_rambo wrote:Haj da im je bar taj čovjek sta dobro uradio,pa bi ih i razumio nego samo od njih napravio bijedu, prevario i slagao dosta toga,UTUVIO IM U GLAVU NEKU SRPSKU IDILU, Ukrao para i para, Neki dan je bio iznjet podatak nekih 100tinjak miliona maraka da je pokupio iz centralne banke,
- Vodenjak
Dobro si pitanje @Sule dobio!gavrilo wrote:gdje ga to ja branim?sule_krug wrote:gavrilo ti nisi normalan kao prvo prica se o radovanu kao drugo citav svijet ga optuzuje a ti ga ko eto branis. srbija i Rs su radikalne tvorevine isto ko i nacisticka njemacka ili islamski iran. prema tome niko normalan nebi branio takvo nesto. ti imas pravo na svoje misljenje ali pogledaj se malo i razmisli jeli to zdrav razum govori ili bolestan um fantazira.gavrilo wrote: to ti o aliji?
Odgovori!
Ali prvo procitaj OBA posta!
Natenane!
-
aris_angelis
Gavro sve si reko o sebi.gavrilo wrote:to ti o aliji?Tariq_rambo wrote:Haj da im je bar taj čovjek sta dobro uradio,pa bi ih i razumio nego samo od njih napravio bijedu, prevario i slagao dosta toga,UTUVIO IM U GLAVU NEKU SRPSKU IDILU, Ukrao para i para, Neki dan je bio iznjet podatak nekih 100tinjak miliona maraka da je pokupio iz centralne banke,
-
gavrilo
je l'?aris_angelis wrote:Gavro sve si reko o sebi.gavrilo wrote:to ti o aliji?Tariq_rambo wrote:Haj da im je bar taj čovjek sta dobro uradio,pa bi ih i razumio nego samo od njih napravio bijedu, prevario i slagao dosta toga,UTUVIO IM U GLAVU NEKU SRPSKU IDILU, Ukrao para i para, Neki dan je bio iznjet podatak nekih 100tinjak miliona maraka da je pokupio iz centralne banke,
-
Nenadv24
smijao se lonac loncu a oba crna- i Karadžić i Dodik.Milorad Dodik (Mile Ronhil) je i iznio taj prljavi veš ne bi li dobio koji politički poen.Tariq_rambo wrote:Haj da im je bar taj čovjek sta dobro uradio,pa bi ih i razumio nego samo od njih napravio bijedu, prevario i slagao dosta toga,UTUVIO IM U GLAVU NEKU SRPSKU IDILU, Ukrao para i para, Neki dan je bio iznjet podatak nekih 100tinjak miliona maraka da je pokupio iz centralne banke,
- Vodenjak
Eto, gavro, sad si definitivno cetnik!aris_angelis wrote:Gavro sve si reko o sebi.gavrilo wrote:to ti o aliji?Tariq_rambo wrote:Haj da im je bar taj čovjek sta dobro uradio,pa bi ih i razumio nego samo od njih napravio bijedu, prevario i slagao dosta toga,UTUVIO IM U GLAVU NEKU SRPSKU IDILU, Ukrao para i para, Neki dan je bio iznjet podatak nekih 100tinjak miliona maraka da je pokupio iz centralne banke,
Dohakali su ti!
I treba vala kad nam Aliju diras!
-
aris_angelis
Pocisti svoju avliju prvo.gavrilo wrote:je l'?aris_angelis wrote:Gavro sve si reko o sebi.gavrilo wrote: to ti o aliji?
-
Nenadv24
U Srbiji radikali nisu na vlasti iako su u veoma velikom broju zastupljeni u parlamentu za razliku od BiH gdje "demokrate" vladaju 15 najtežih godina.sule_krug wrote:gavrilo ti nisi normalan kao prvo prica se o radovanu kao drugo citav svijet ga optuzuje a ti ga ko eto branis. srbija i Rs su radikalne tvorevine isto ko i nacisticka njemacka ili islamski iran. prema tome niko normalan nebi branio takvo nesto. ti imas pravo na svoje misljenje ali pogledaj se malo i razmisli jeli to zdrav razum govori ili bolestan um fantazira.gavrilo wrote:to ti o aliji?Tariq_rambo wrote:Haj da im je bar taj čovjek sta dobro uradio,pa bi ih i razumio nego samo od njih napravio bijedu, prevario i slagao dosta toga,UTUVIO IM U GLAVU NEKU SRPSKU IDILU, Ukrao para i para, Neki dan je bio iznjet podatak nekih 100tinjak miliona maraka da je pokupio iz centralne banke,
Vjeruj mi da u Srbiji ima normalnijih i tolerantnijih ljudi(sigurno nisu svi kao kreteni sa Serbian Cafe-a kako se ovdje prikazuje a i Serbian Cafe posjećuje uglavnom dijaspora i Srbi iz RS i Srbi protjerani s područja FBiH i lijepe im domovine Hrvatske i frustrirani ljudi ) nego u BiH. Problem je što se ovdje sve gleda kroz mržnju pa tako znači s obzirom da sam Srbin ma 99.999% sam psihopata, mentalno poremećen, zadojen mržnjom i ako dođe do rata klaću i ubijaću.
Stvarno sramota da možete uopšte povlačiti takve paralele.
Na svakom forumu pa i ovom ima svakakvih, izuzetak je jedino b92 gdje su najtoleratniji a i nema ovakvih ispada na račun drugih naroda. Učite od njih yebo vas Serbian Cafe.
Last edited by Nenadv24 on 11/05/2005 00:09, edited 1 time in total.
-
plavi9
Ne vidim razloga za ljutnju kad se spominju koalicioni partneri onda i tim treba popuniti sa preostalim clanom a to je Stjepan Kljujic.
E sad ko je za sta i koliko odgovoran to treba utvrditi.
Radovan za njegovo a bogami i Alija i Stjepan za njihovo jer sve trojica su nas zaveli u crno.
E sad ko je za sta i koliko odgovoran to treba utvrditi.
Radovan za njegovo a bogami i Alija i Stjepan za njihovo jer sve trojica su nas zaveli u crno.
-
gavrilo
nenade sad si sve o sebi reko...Nenadv24 wrote:U Srbiji radikali nisu na vlasti iako su u veoma velikom broju zastupljeni u parlamentu za razliku od BiH gdje "demokrate" vladaju 15 najtežih godina.sule_krug wrote:gavrilo ti nisi normalan kao prvo prica se o radovanu kao drugo citav svijet ga optuzuje a ti ga ko eto branis. srbija i Rs su radikalne tvorevine isto ko i nacisticka njemacka ili islamski iran. prema tome niko normalan nebi branio takvo nesto. ti imas pravo na svoje misljenje ali pogledaj se malo i razmisli jeli to zdrav razum govori ili bolestan um fantazira.gavrilo wrote: to ti o aliji?
Vjeruj mi da u Srbiji ima normalnijih i tolerantnijih ljudi(sigurno nisu svi kao kreteni sa Serbian Cafe-a kako se ovdje prikazuje a i Serbian Cafe posjećuje uglavnom dijaspora i Srbi iz RS i Srbi protjerani s područja FBiH i lijepe im domovine Hrvatske i frustrirani ljudi ) nego u BiH. Problem je što se ovdje sve gleda kroz politiku pa tako znači s obzirom da sam Srbin ma 99.999% sam psihopata, mentalno poremećen, zadojen mržnjom i ako dođe do rata klaću i ubijaću.
Na svakom forumu pa i ovom ima svakakvih, izuzetak je jedino b92 gdje su najtoleratniji a i nema ovakvih ispada na račun drugih naroda. Učite od njih yebo vas Serbian Cafe.
- Alfons Kauders
Vodenjak wrote:Ja nisam rekao da ne treba, a ti kako hoces!gavrilo wrote:'ocu ja da cackam gdje ne trebaVodenjak wrote: Eto, gavro, sad si definitivno cetnik!
Dohakali su ti!![]()
I treba vala kad nam Aliju diras!![]()
![]()
Dje bolan na Aliju, cim si protiv Alije i partije - cetnik si...
- Vodenjak
Pa i vjecnici u tamo nekim domovima BiH vlasti iz reda SDA su ustashe pa im dlaka s glave ne fali! Cuvaju ih Ivo i Miro, a Jovic im drzi odstupnicu!Alfons Kauders wrote:Vodenjak wrote:Ja nisam rekao da ne treba, a ti kako hoces!gavrilo wrote: 'ocu ja da cackam gdje ne treba![]()
![]()
![]()
Dje bolan na Aliju, cim si protiv Alije i partije - cetnik si...
Hajd boga ti..
Sve je to danas isto!
-
Himera
Jarane da mogu i ti na b92 bi isto trubili al ne smiju jere onda najebaše odZ.Evrope koja jih sponzorira.Nenadv24 wrote:U Srbiji radikali nisu na vlasti iako su u veoma velikom broju zastupljeni u parlamentu za razliku od BiH gdje "demokrate" vladaju 15 najtežih godina.sule_krug wrote:gavrilo ti nisi normalan kao prvo prica se o radovanu kao drugo citav svijet ga optuzuje a ti ga ko eto branis. srbija i Rs su radikalne tvorevine isto ko i nacisticka njemacka ili islamski iran. prema tome niko normalan nebi branio takvo nesto. ti imas pravo na svoje misljenje ali pogledaj se malo i razmisli jeli to zdrav razum govori ili bolestan um fantazira.gavrilo wrote: to ti o aliji?
Vjeruj mi da u Srbiji ima normalnijih i tolerantnijih ljudi(sigurno nisu svi kao kreteni sa Serbian Cafe-a kako se ovdje prikazuje a i Serbian Cafe posjećuje uglavnom dijaspora i Srbi iz RS i Srbi protjerani s područja FBiH i lijepe im domovine Hrvatske i frustrirani ljudi ) nego u BiH. Problem je što se ovdje sve gleda kroz mržnju pa tako znači s obzirom da sam Srbin ma 99.999% sam psihopata, mentalno poremećen, zadojen mržnjom i ako dođe do rata klaću i ubijaću.
-
gavrilo
... ma nije ni onda bilo drugacije al' 'ajd...Vodenjak wrote:Pa i vjecnici u tamo nekim domovima BiH vlasti iz reda SDA su ustashe pa im dlaka s glave ne fali! Cuvaju ih Ivo i Miro, a Jovic im drzi odstupnicu!
Hajd boga ti..
Sve je to danas isto!
![]()