Protesti u Danskoj

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

Edna21 wrote:Ne ne,ja ne pripadam ni jednoj stranci na taj nacin ali ipak podrzavam Socialdemokraten..ali izgleda da ce izgubiti sljedeci izbor a Moderater pobjediti :roll:

Ni jedna nije usla u parlament,u pravu si ali rastu(i ako taj njihov rast nije znacajan ipak je negativan)
...ne ne, ti sjedi i kukaj...mozda ti to najbolje i stoji... :oops:
Edna21

Post by Edna21 »

sekiracija wrote:
Edna21 wrote:Ne ne,ja ne pripadam ni jednoj stranci na taj nacin ali ipak podrzavam Socialdemokraten..ali izgleda da ce izgubiti sljedeci izbor a Moderater pobjediti :roll:

Ni jedna nije usla u parlament,u pravu si ali rastu(i ako taj njihov rast nije znacajan ipak je negativan)
Cudi me vas politicki neukus kao da tamo nema Krscanske stranke :roll: :D
Ima ali njihov znacaj je bezvrijedan imaju malo vise od 4% glasova..i prijeti im da izgube mjesto u parlamentu jer ispod 4% znaci da nemozes biti u parlamentu
Shoshana

Post by Shoshana »

Zna li iko koju zemlju da je tolerantnija prema strancima nego Svedska?

A kad kazes Edna, da su prije bili tolerantniji, a sada su vise nacionalisti (ili da to kazem tvojim rijecima - drze do svoga), ja bih voljela da preciziras: prije...cega?
manijak1

Post by manijak1 »

Jednostavno me čudi :oops: otkud toliki Muslimani i Bošnjaci u skandinavskim zemljama ...........jel' se varam ili jedna protjerana osoba ženskog spola tokom velikosrpske agresije na BiH ...........zastupa u EU interese :D :D oprostite mi što ne znam jel' ta Bošnjakinja :D kao Edna sama što je ; ovlaštena ispred Švedske , Danske ili Norveške :oops:
Last edited by manijak1 on 23/10/2005 17:49, edited 1 time in total.
sekiracija

Post by sekiracija »

Edna21 wrote:
sekiracija wrote:

Cudi me vas politicki neukus kao da tamo nema Krscanske stranke :roll: :D
Ima ali njihov znacaj je bezvrijedan imaju malo vise od 4% glasova..i prijeti im da izgube mjesto u parlamentu jer ispod 4% znaci da nemozes biti u parlamentu
Tim vise imate razloga da ih obogatite islamskom mislju i izvedete na put prosperiteta :D
The_Fluid

Post by The_Fluid »

Podrzavas, jer jos nemas pravo glasa??? Sta ce tek onda biti?
Zagorit ce baklava!!
Edna21

Post by Edna21 »

The_Fluid wrote:

Podrzavas, jer jos nemas pravo glasa??? Sta ce tek onda biti?
Zagorit ce baklava!!
Da, bas tako kad budem mogla glasat cu za Socialdemokratsku partiju u Svedskoj a inace sad za sad oni gube nazalost.

A ako zelim mogu se uclaniti u neke organizacije za mlade..ali nisam toliko zainteresovana :-)
Zox

Post by Zox »

Ma ja, sjedi i kukaj...
Post Reply