...ne ne, ti sjedi i kukaj...mozda ti to najbolje i stoji...Edna21 wrote:Ne ne,ja ne pripadam ni jednoj stranci na taj nacin ali ipak podrzavam Socialdemokraten..ali izgleda da ce izgubiti sljedeci izbor a Moderater pobjediti
Ni jedna nije usla u parlament,u pravu si ali rastu(i ako taj njihov rast nije znacajan ipak je negativan)
Protesti u Danskoj
- Soul_Sista
-
Edna21
Ima ali njihov znacaj je bezvrijedan imaju malo vise od 4% glasova..i prijeti im da izgube mjesto u parlamentu jer ispod 4% znaci da nemozes biti u parlamentusekiracija wrote:Cudi me vas politicki neukus kao da tamo nema Krscanske strankeEdna21 wrote:Ne ne,ja ne pripadam ni jednoj stranci na taj nacin ali ipak podrzavam Socialdemokraten..ali izgleda da ce izgubiti sljedeci izbor a Moderater pobjediti
Ni jedna nije usla u parlament,u pravu si ali rastu(i ako taj njihov rast nije znacajan ipak je negativan)![]()
-
Shoshana
Zna li iko koju zemlju da je tolerantnija prema strancima nego Svedska?
A kad kazes Edna, da su prije bili tolerantniji, a sada su vise nacionalisti (ili da to kazem tvojim rijecima - drze do svoga), ja bih voljela da preciziras: prije...cega?
A kad kazes Edna, da su prije bili tolerantniji, a sada su vise nacionalisti (ili da to kazem tvojim rijecima - drze do svoga), ja bih voljela da preciziras: prije...cega?
- manijak1
Jednostavno me čudi
otkud toliki Muslimani i Bošnjaci u skandinavskim zemljama ...........jel' se varam ili jedna protjerana osoba ženskog spola tokom velikosrpske agresije na BiH ...........zastupa u EU interese
oprostite mi što ne znam jel' ta Bošnjakinja
kao Edna sama što je ; ovlaštena ispred Švedske , Danske ili Norveške 
Last edited by manijak1 on 23/10/2005 17:49, edited 1 time in total.
- sekiracija
Tim vise imate razloga da ih obogatite islamskom mislju i izvedete na put prosperitetaEdna21 wrote:Ima ali njihov znacaj je bezvrijedan imaju malo vise od 4% glasova..i prijeti im da izgube mjesto u parlamentu jer ispod 4% znaci da nemozes biti u parlamentusekiracija wrote:Cudi me vas politicki neukus kao da tamo nema Krscanske strankeEdna21 wrote:Ne ne,ja ne pripadam ni jednoj stranci na taj nacin ali ipak podrzavam Socialdemokraten..ali izgleda da ce izgubiti sljedeci izbor a Moderater pobjediti
Ni jedna nije usla u parlament,u pravu si ali rastu(i ako taj njihov rast nije znacajan ipak je negativan)![]()
-
The_Fluid
Podrzavas, jer jos nemas pravo glasa??? Sta ce tek onda biti?Edna21 wrote:Ne ne,ja ne pripadam ni jednoj stranci na taj nacin ali ipak podrzavam Socialdemokraten..ali izgleda da ce izgubiti sljedeci izbor a Moderater pobjediti
Ni jedna nije usla u parlament,u pravu si ali rastu(i ako taj njihov rast nije znacajan ipak je negativan)
Zagorit ce baklava!!
-
Edna21
Da, bas tako kad budem mogla glasat cu za Socialdemokratsku partiju u Svedskoj a inace sad za sad oni gube nazalost.The_Fluid wrote:Podrzavas, jer jos nemas pravo glasa??? Sta ce tek onda biti?Edna21 wrote:Ne ne,ja ne pripadam ni jednoj stranci na taj nacin ali ipak podrzavam Socialdemokraten..ali izgleda da ce izgubiti sljedeci izbor a Moderater pobjediti
Zagorit ce baklava!!
A ako zelim mogu se uclaniti u neke organizacije za mlade..ali nisam toliko zainteresovana