Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hoce li tamo biti mog omiljenog sladoleda, pa da navratim?
Ja cu najvjerovatnije negdje na more, eh sad pitanje gdje (muka mi je od Makarske i Neuma), ali svejedno mi ne treba puno za veselje.. dragi ljudi, suncan dan i pogled na more.. ihhh meraka!
Naravno da će biti, samo navrati...i dosadno je na moru, u mom drustvu je zanimljivije
Posto ja nemam nikakvih planova mogu li i ja doci...
Hoce li tamo biti mog omiljenog sladoleda, pa da navratim?
Ja cu najvjerovatnije negdje na more, eh sad pitanje gdje (muka mi je od Makarske i Neuma), ali svejedno mi ne treba puno za veselje.. dragi ljudi, suncan dan i pogled na more.. ihhh meraka!
Naravno da će biti, samo navrati...i dosadno je na moru, u mom drustvu je zanimljivije
...pretpostavljam da ce se neko od vas ili svi sjetiti posjetiti plato pred skupstinom... ili ko je u mogucnosti SUTRA biti gost Pokreta DOSTA na TVPink-u...
ili na forumu svi imaju dugorocno rijesenu buducnost a stariji sadasnjost... i svi puni para ko brodovi..
ne radi se samo o pitanju prezivljavanja, egzistencije i sl., nego o barem nekakvoj forumskoj solidarnosti i jedinstvu.