Proslava 1. maja...
- zena21
#1 Proslava 1. maja...
Dragi moji i drage moje, posto nam se blizi ovaj praznik, interesuje me da li ga uopste proslavljate, i ako da - kakvi su vam planovi...
- Bosanac_21
U BiH se ovaj praznik prije rata obiljezavao, a sad poslije rata cini mi se da se obiljezava vise nego ikad prije. I onaj koji ima i koji nema bilo kako se snadje i ipak ga proslavi s porodicom ili drustvom.
-
senada
...ma daj molim te ... narodu je tako sve divno i krasno.. pametnije se odmarati, pustiti mozak na pasu a onda se zaliti i kukati kako ih tretiraju ko stoku...BASTA wrote:pred skupstinu!!Irm@ wrote:mi se svi skupili i sve pripremili samo...ne znamo gdje cemo![]()
prijedlozi?? za ovak 20-30 ljudi
-
senada
...idi ti sa rajom na Vrelo Bosne... nacugajte se lijepo.. ostavite flase, kese, konzerve iza sebe... a za one koji vam kroje buducnost vrelo je davno presahlo... vi mladi ste njihovo vrelo, njihov nepresusan izvor prihoda od kojih si mogu carter letom priustiti svaki vikend u prekookeanskim elitnim hotelima sa deset zvjezdica...Santos wrote:Da li se jos uvjek postoji prvomajski dernek na Vrelu Bosne.Ako bude ja cu tamo da se malo prisjetim derneka i cuganja sa rajom na Vrelu bosne.
ugodno cuganje na livadi i u zdravlje...
- taxi_driver
ja zivim na zapadu i kod nas toga nema.ja radim za prvi maj.ali izvuci cu se nekako.ako bude lijepo vrijeme otici ce se negdje na rostilj.
-
senada
...umjesto da se zakacite na plato vi se kacite da prostis za hajvan vagone... kada si vidio nekoga od onih sto vam vise ko mac nad glavom da se kace za tranvajSantos wrote:Fino je kad dodjes .Rostilj cuga meza folovi sane mane ali kad se vracas jebeno.Ono cugnut a aleji nikad kraja kad se ufatim tramvaja zaspem u sekundi.
-
Santos
Senada popusti me zivotati.Nit sam mlad nit cu ic sa rajom nego sa famelijom.Kazem samo kako se sjecam kako je bilo fino.A za skupstinu dao sam trecinu noge za te iz skupstine pa se kasnije ispalio.Sad dolazim dole za 1 Maj i za to pitam da li se jos uvjek odrzava prvomajski dernek.Ziva bila ti meni a i ostalim.
-
enigma svijeta
Hoce li tamo biti mog omiljenog sladoleda, pa da navratim?Meshtar wrote:Semizovac gori!!
Ima da roštiljam do smrti![]()
Ja cu najvjerovatnije negdje na more, eh sad pitanje gdje (muka mi je od Makarske i Neuma), ali svejedno mi ne treba puno za veselje.. dragi ljudi, suncan dan i pogled na more.. ihhh meraka!
- lejlasa
Ma evo kazu bice i ove godine to okupljanje dole na Vrelu Bosne, ali iz "Parka" najavljuju da ce eko-policajci biti na svakom koraku kako bi barem pokusali spasiti onu ljepotu od onih sto nemaju savjesti ni odgojasenada wrote:...valjda se jos uvijek odrzava ta manifestacija na kojoj ja nikada nisam bila... mislim da da.. u svakom slucaju sretan ti dolazak ovdje..
- Meshtar
Naravno da će biti, samo navrati...i dosadno je na moru, u mom drustvu je zanimljivijeenigma svijeta wrote:Hoce li tamo biti mog omiljenog sladoleda, pa da navratim?Meshtar wrote:Semizovac gori!!
Ima da roštiljam do smrti![]()
![]()
Ja cu najvjerovatnije negdje na more, eh sad pitanje gdje (muka mi je od Makarske i Neuma), ali svejedno mi ne treba puno za veselje.. dragi ljudi, suncan dan i pogled na more.. ihhh meraka!