Homer_Simpson wrote:uvjek dobar gost wrote:100% SPREMANJE.....
100% Nezavisno Kosovo
Uoou jeea!
Eo ja vec u omiljenoj slasticarni pijem Skenderbeg!
A sad ozbiljno ... aj nek neko navede bar jedan pametan razlog kakve koristi nama svima (i uopste bilo kome osim kosovskim albancima i mozda amerima od nezavisnog kosova) ..
al to je ono nek su im shuknuli...
Barem 90% bosanskih navijaca za samostalno Kosovo radi to da bi, kao, shuknuli Srbiji! Za Albance ih je briga kao i za lanjski snijeg, mada to jos ne znaju...
I mene je isto toliko briga koliko i njih s tom razlikom da ja ZNAM da je to tako!
A onda kad na sve to pogledam iz perspektive moje zemlje, osjetim hladne trnce duz kicme na svaku pomisao rusenja onog principa koji zapadnim zemljama nije omogucio da popuste pred Miloshevicevim ubilachkim sharmom....
Naravno, mislim na nepovredivost granica...
Svi bukachi ovdje koje bi da dreknu kako to nema veze s nama, neka se ne javljaju...
Ja sam samo jednako oprezan kao sto su to i jedan Spanjolac, Britanac ili Belgijanac npr...
S tom razikom sto pripadnici pobrojanih nacija i drzava imaju sposobne lidere, a moju zemlju vodi shaka lopova i sitnih shichardzija kojima nista na svijetu nije sveto osim njihovog dzepa a moze ih se kupiti za shaku hashlama...
Jer, oni su merhametli i dobri ljudi...
Svi do jednoga....
I uostalom, da oni gore pomenuti navijaci barem malo ukljuce svoje mozgice, skontali bi se da bi navijanje da Kosovo OSTANE u Srbiji bilo jedini nacin da se shukne onima u Beogradu! Ako im je vec do toga stalo, je li....
Jer, jedino to rjesenje predstavlja pravu i stvarnu jebadu Srbiji koja time dobija
svoju "Republiku Srpsku" u formi Kosova na jugu zemlje...
A ako se pak ta ista Srbija rijesi Kosova i Kosovara, mogu samo naprijed da idu i to mnogo, mnogo brze nego sto cemo mi ikad moci!
Uglavnom zbog "navijaca" koji vazda igraju na pogresne klubove!
Dokazano!