Prilaženje damama ALL ABOUT
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
prog321
#426 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
U pravu sam. PMS znaci ?
Halucinacije. fantazije.. razna scenarija././../
Pij mnogo vode.
Pij mnogo vode.
Last edited by prog321 on 19/11/2014 21:00, edited 1 time in total.
- sema911s
#427 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
doktore, imaj jedan problem de i meni daj dijagnozuprog321 wrote:U pravu sam. PMS znaci ?
Pij mnogo vode.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#428 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Samo sam jednom prišao djevojci i to sasvim slučajno...Zadesilo se da sam tugovao za nekom hanumicom i pijem s društvom u kafani i ovaj ti moj jaro mene cijelo večer handri li handri, provocira me što sam zglajzo za ovom ko idiot. Elem nebitno, hocu reci da me taj jaro uvijek podcjenjuje, on je kao veeeeliki faker a ja veze nemam. I tako primijetim ja na stolu nasuprot nas neke đevojke i govorim vidi jesu dobre, a on opet ma šta ti gledaš, nije to za tebe. Mene već pijanska uhvatila, bmk da je dole Heidi Klum a ne neka riđokosa a i treba mi para za pivce i predložim ja njemu da se opkladimo, ako uzmem broj od te riđe on me časti dok se ne ublebam ko svinja (a noć je još mlada). Može jarane? - Dogovoreno!
I šta ću ja, eksiram svoju pivu i ja ti dole za njihov stol. Odmah reko" Ja se stvarno izvinjavam što vas ometam ove fine večeri, ako može samo minut vašeg vremena, one se nisu već ni snašle a ja ono: "Može? E super" i tako ti ja reko vidite onog gore idiota, e to je maj jaran i on mene stalno podcjenjuje i reko stvarno mi je više to dosadilo, hajde ti riđa molim te budi kolegijalna i daj mi svoj broj telefona, naime kladio sam se sa papkom po pive da ću dobiti tvoj broj, a reko ponestalo mi para već" Njima je to nešto bilo simpatično i riđa kaže "ajde što da ne, daj mobitel" i ukuca ona svoj broj i onda se fino upoznam sa njima, okuražio se, stanem još koju progovorim, provaljujem, ponudim ih pljugom. I taman kad sam se pobjednički htio vratit za sto šejtan me navede da probam otici i korak dalje, a reko da li bi tebi bio problem kada bi ja ovaj broj stvarno iskoristio, ona reče naravno da ne i tek onda skontah kako je to dobar fazon tj ulet bio
Naravno pošto ja više volim patit za onima što ih ne mogu imat ja ridju nisam nikad nazvao. I ovaj fazon sam obećao sebi ponovit još jednom, ali nikad opet ne skupih hrabrosti za to.
Et' nemojte mi se smijat ko najvećem idiotu sad
I šta ću ja, eksiram svoju pivu i ja ti dole za njihov stol. Odmah reko" Ja se stvarno izvinjavam što vas ometam ove fine večeri, ako može samo minut vašeg vremena, one se nisu već ni snašle a ja ono: "Može? E super" i tako ti ja reko vidite onog gore idiota, e to je maj jaran i on mene stalno podcjenjuje i reko stvarno mi je više to dosadilo, hajde ti riđa molim te budi kolegijalna i daj mi svoj broj telefona, naime kladio sam se sa papkom po pive da ću dobiti tvoj broj, a reko ponestalo mi para već" Njima je to nešto bilo simpatično i riđa kaže "ajde što da ne, daj mobitel" i ukuca ona svoj broj i onda se fino upoznam sa njima, okuražio se, stanem još koju progovorim, provaljujem, ponudim ih pljugom. I taman kad sam se pobjednički htio vratit za sto šejtan me navede da probam otici i korak dalje, a reko da li bi tebi bio problem kada bi ja ovaj broj stvarno iskoristio, ona reče naravno da ne i tek onda skontah kako je to dobar fazon tj ulet bio
Naravno pošto ja više volim patit za onima što ih ne mogu imat ja ridju nisam nikad nazvao. I ovaj fazon sam obećao sebi ponovit još jednom, ali nikad opet ne skupih hrabrosti za to.
-
bang and blame
#429 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
A, ti ne fantaziraj o "dugogodisnjoj".. Scenario : ti dominiras.. Ne treba ti voda, treba ti budjenje nakon takvih snova i fantazija.prog321 wrote:U pravu sam. PMS znaci ?
Pij mnogo vode.
-
bang and blame
#430 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Sam' si treb'o nazvat'Jimmy McNulty wrote:Samo sam jednom prišao djevojci i to sasvim slučajno...Zadesilo se da sam tugovao za nekom hanumicom i pijem s društvom u kafani i ovaj ti moj jaro mene cijelo večer handri li handri, provocira me što sam zglajzo za ovom ko idiot. Elem nebitno, hocu reci da me taj jaro uvijek podcjenjuje, on je kao veeeeliki faker a ja veze nemam. I tako primijetim ja na stolu nasuprot nas neke đevojke i govorim vidi jesu dobre, a on opet ma šta ti gledaš, nije to za tebe. Mene već pijanska uhvatila, bmk da je dole Heidi Klum a ne neka riđokosa a i treba mi para za pivce i predložim ja njemu da se opkladimo, ako uzmem broj od te riđe on me časti dok se ne ublebam ko svinja (a noć je još mlada). Može jarane? - Dogovoreno!
I šta ću ja, eksiram svoju pivu i ja ti dole za njihov stol. Odmah reko" Ja se stvarno izvinjavam što vas ometam ove fine večeri, ako može samo minut vašeg vremena, one se nisu već ni snašle a ja ono: "Može? E super" i tako ti ja reko vidite onog gore idiota, e to je maj jaran i on mene stalno podcjenjuje i reko stvarno mi je više to dosadilo, hajde ti riđa molim te budi kolegijalna i daj mi svoj broj telefona, naime kladio sam se sa papkom po pive da ću dobiti tvoj broj, a reko ponestalo mi para već" Njima je to nešto bilo simpatično i riđa kaže "ajde što da ne, daj mobitel" i ukuca ona svoj broj i onda se fino upoznam sa njima, okuražio se, stanem još koju progovorim, provaljujem, ponudim ih pljugom. I taman kad sam se pobjednički htio vratit za sto šejtan me navede da probam otici i korak dalje, a reko da li bi tebi bio problem kada bi ja ovaj broj stvarno iskoristio, ona reče naravno da ne i tek onda skontah kako je to dobar fazon tj ulet bio![]()
- Bloo
- Globalna šefica
#431 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
topcam wrote:Jarane mozes li ti svoju cunu sebi medju guzove staviti?prog321 wrote:Nisi shvatila foru
pics or it didn't happen
- Emocija
#432 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Jimmy McNulty wrote:Samo sam jednom prišao djevojci i to sasvim slučajno...Zadesilo se da sam tugovao za nekom hanumicom i pijem s društvom u kafani i ovaj ti moj jaro mene cijelo večer handri li handri, provocira me što sam zglajzo za ovom ko idiot. Elem nebitno, hocu reci da me taj jaro uvijek podcjenjuje, on je kao veeeeliki faker a ja veze nemam. I tako primijetim ja na stolu nasuprot nas neke đevojke i govorim vidi jesu dobre, a on opet ma šta ti gledaš, nije to za tebe. Mene već pijanska uhvatila, bmk da je dole Heidi Klum a ne neka riđokosa a i treba mi para za pivce i predložim ja njemu da se opkladimo, ako uzmem broj od te riđe on me časti dok se ne ublebam ko svinja (a noć je još mlada). Može jarane? - Dogovoreno!
I šta ću ja, eksiram svoju pivu i ja ti dole za njihov stol. Odmah reko" Ja se stvarno izvinjavam što vas ometam ove fine večeri, ako može samo minut vašeg vremena, one se nisu već ni snašle a ja ono: "Može? E super" i tako ti ja reko vidite onog gore idiota, e to je maj jaran i on mene stalno podcjenjuje i reko stvarno mi je više to dosadilo, hajde ti riđa molim te budi kolegijalna i daj mi svoj broj telefona, naime kladio sam se sa papkom po pive da ću dobiti tvoj broj, a reko ponestalo mi para već" Njima je to nešto bilo simpatično i riđa kaže "ajde što da ne, daj mobitel" i ukuca ona svoj broj i onda se fino upoznam sa njima, okuražio se, stanem još koju progovorim, provaljujem, ponudim ih pljugom. I taman kad sam se pobjednički htio vratit za sto šejtan me navede da probam otici i korak dalje, a reko da li bi tebi bio problem kada bi ja ovaj broj stvarno iskoristio, ona reče naravno da ne i tek onda skontah kako je to dobar fazon tj ulet bio![]()
svidja mi se.. djecko sa dusom ..
- dale cooper
#433 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Damn it Jimmy!Jimmy McNulty wrote:Samo sam jednom prišao djevojci i to sasvim slučajno...Zadesilo se da sam tugovao za nekom hanumicom i pijem s društvom u kafani i ovaj ti moj jaro mene cijelo večer handri li handri, provocira me što sam zglajzo za ovom ko idiot. Elem nebitno, hocu reci da me taj jaro uvijek podcjenjuje, on je kao veeeeliki faker a ja veze nemam. I tako primijetim ja na stolu nasuprot nas neke đevojke i govorim vidi jesu dobre, a on opet ma šta ti gledaš, nije to za tebe. Mene već pijanska uhvatila, bmk da je dole Heidi Klum a ne neka riđokosa a i treba mi para za pivce i predložim ja njemu da se opkladimo, ako uzmem broj od te riđe on me časti dok se ne ublebam ko svinja (a noć je još mlada). Može jarane? - Dogovoreno!
- Bloo
- Globalna šefica
- Bloo
- Globalna šefica
#435 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
odoh prić samoj sebi, možda mi se posreći
- Bloo
- Globalna šefica
#436 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
a sta bude kad se otrijeznekiki-miki wrote:Meni prilazile Budaletine, a sad mi smiju prići i Normalni, ali kad popiju![]()
![]()
- Bloo
- Globalna šefica
#437 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
traže broj natragkiki-miki wrote:Zovu na kafu
to ono kafa da počnete ispočetka
cute
-
todd_smith
#438 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ne prilazim. Iz coska virim.

-
todd_smith
#439 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Sto? Sta mu fali? Ima rep ko roker kakav.
- sema911s
#440 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Sta mu falii.
Sano zamislii da GA primjetis negdje u cosku da bulji u tebee
Sano zamislii da GA primjetis negdje u cosku da bulji u tebee
- sema911s
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#442 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
E moj Dzimi, pa kad bi one krimose pohvatao u Baltimoreu da si tako neodlucan bioJimmy McNulty wrote:Samo sam jednom prišao djevojci i to sasvim slučajno...Zadesilo se da sam tugovao za nekom hanumicom i pijem s društvom u kafani i ovaj ti moj jaro mene cijelo večer handri li handri, provocira me što sam zglajzo za ovom ko idiot. Elem nebitno, hocu reci da me taj jaro uvijek podcjenjuje, on je kao veeeeliki faker a ja veze nemam. I tako primijetim ja na stolu nasuprot nas neke đevojke i govorim vidi jesu dobre, a on opet ma šta ti gledaš, nije to za tebe. Mene već pijanska uhvatila, bmk da je dole Heidi Klum a ne neka riđokosa a i treba mi para za pivce i predložim ja njemu da se opkladimo, ako uzmem broj od te riđe on me časti dok se ne ublebam ko svinja (a noć je još mlada). Može jarane? - Dogovoreno!
Elem ulet nije los, samo ima nekoliko slabih tacaka:
1) Ako pijes pive i inhaliras duvanski dim, dobro bi bilo provjeriti sta tvoja meta konzumira. Ako pije cappy od ribizle i zvace zvaku, mislit ce da se cernobilska plomba otvorila i da je radijacija stigla do Zenice, kad joj pridjes. Ako sastavlja pelinkovce, naprijed.
2) NIKAD, NIKAD, I JOS JEDNOM NIKAD nemoj drugove zvati levatima i papcima.
3) Treceg nema, zajebo se ja
- Henry Chinaski
#443 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Nije da ne volim i druge opcije ali najviše volim da im priđem s leđa...
-
bang and blame
#444 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
S leđa?! To je tako kukavicki!Henry Chinaski wrote:Nije da ne volim i druge opcije ali najviše volim da im priđem s leđa...
- Henry Chinaski
#445 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ma znam.
I'm not proud of it...
I'm not proud of it...
- Adriatic
#446 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Eto, to je dokaz da ženama nije važan izgled, tj. da najviše cijene iskrenost.sherbett wrote:pa ovome ni ne preostaje ništa drugotodd_smith wrote:Ne prilazim. Iz coska virim.
-
bang and blame
#447 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Da. Najbitnije je , kakav je dusi.. Da je, ono, "dusevan"Adriatic wrote:Eto, to je dokaz da ženama nije važan izgled, tj. da najviše cijene iskrenost.sherbett wrote:pa ovome ni ne preostaje ništa drugotodd_smith wrote:Ne prilazim. Iz coska virim.
- Brkooo
#448 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
ooooj vi nauku pravite od prilazenja

- Henry Chinaski
#449 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Da je "duševan" minimalno 18 cm?bang and blame wrote:Da. Najbitnije je , kakav je dusi.. Da je, ono, "dusevan"
Ili minimalno 1 000 000 €?
-
todd_smith
#450 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Meni sega ba. I jedni i drugi previse pametuju.Brkooo wrote:ooooj vi nauku pravite od prilazenja![]()
Muskarci pametuju jer sta je najgora stvar sto ce se desiti? Reci ce ne, hvala. kao da je jedina djevojka na planeti jbte
A i djevojke pametuju, izlaze u grupicama i kada joj neki pridje, vise gleda sta ce joj raja reci pa na osnovu toga reaguje prema liku.