Haj da i ja odgovorim na sopstvenu temu
Ljubav je igra bez pravila, tako da sve sto cu napisati u daljem toku izlaganja, vazi u velikoj vecini slucajeva, ali ne i uvijek. Ljudi smo, nismo roboti i neke nepredvidjene situacije koje ispadnu super su uvijek dobro dosle
Ali da krenemo redom:
U principu skoro nikad ne prilazim djevojkama koje nijednim gestom nisu pokazale da su uopce primijetile moje egzistiranje

. Iako neka iskustva govore da to uopce ne mora biti eliminacioni faktor, moram priznati da za takvu vrstu prilaska nemam afiniteta (mortus pijana prilazenja, nekad davno na ekskurziji, ne spadaju sustinski u to).
Ako primijetim da djevojka koja je privukla moju paznju gleda u mom smijeru, tad uglavnom po njenom ponasanju procjenjujem da li je zainteresovana. Ukoliko je neki random pogled kojim kruzi po kafani, pa i prema meni, opet se rijetko odlucujem na prilazenje.
Naravno ukoliko uzvraca pogled, osmjehuje se, odgovara na nazdravljanje, to shvatim kao zeleno svijetlo i prilazim (mada se i u tim slucajevima znala desiti pokoja korpa, jer kako rekoh, nema pravila

)
Ne znam da li sam ikad prisao koristeci rijeci upoznavanja kao ulaznu recenicu. Obicno je to neka duhovita opaska, tipa "ej izvini jel' mi se rascupala kosa, nesto me cudno raja gleda" (duhovito je jer sam celav

) i onda stvari idu svojim tokom
Najbolje su situacije kada ti neka okolnost krene na ruku i olaksa upoznavanje (npr. pridržavanje vrata, podizanje nečega što joj je ispalo i slično...)
Uh alaj se napisah.
P.S. Na forumu ne "prilazim" da se zna

. Samo je jedna forumasica do sad privukla moju paznju i virtuelno sam joj prisao