Prilaženje damama ALL ABOUT

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1 Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by _BataZiv_0809 »

Prilaženje muškarca dami koja je zaokupila njegovu pažnju je nešto najljepše, najuzbudljivije, ali istovremeno je i korak na koji se muškarci sve teže odlučuju.

Da li je to zbog Facebooka, jer je puno lakše javiti se na chatu ili su današnji muškarci puno manje macho nego prije, ili su današnje žene puno odbojnije nego prije, ili je razlog neki sasvim deseti?

Međutim najviše bih volio bih da pažnju usmjerimo NAČINIMA PRILAŽENJA, dakle kojom rečenicom započinjete razgovor, kako se ponašate u slučaju da ne naiđete na dobrodošlicu, kad se uopće odlučujete na prilaženje i sve ostalo, draga gospodo :)

Drage dame bih molio da se uključe odgovarajući na isto pitanje, naravno sa svog aspekta-KAKO VOLITE DA VAM SE PRILAZI, koji biste savjet udijelile muškarcima, koji signali djeluju kao zeleno, a koji kao crveno svijetlo za prilaženje...eto mogu se i anegdote ispirčati mada takvih tema ima sasvim dovoljno. :)

Opletite :thumbup:
klixoris

#2 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by klixoris »

Ne prilazim.... One meni prilaze... I bez pitanja penju na motor :oops:

Salu na stranu, nikad nisam prilazio onako na slijepo i nepoznatoj curi. Ko grom iz vedra neba...
Sve djevojke sa kojima sam se spetljao, upoznao sam preko drustva, na nekom party-ju, potrefio se za istim stolom u kafani itd.
sheilak

#3 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by sheilak »

klixoris wrote:Ne prilazim.... One meni prilaze... I bez pitanja penju na motor :oops:
pa izvini. al stoji samo tu, sav super nekakav. :oops: sta ces, neg se pocet penjat. mahinalno skroz. :D
klixoris

#4 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by klixoris »

sheilak wrote:
klixoris wrote:Ne prilazim.... One meni prilaze... I bez pitanja penju na motor :oops:
pa izvini. al stoji samo tu, sav super nekakav. :oops: sta ces, neg se pocet penjat. mahinalno skroz. :D
hFala :D :oops:
KPNCTNJAH

#5 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by KPNCTNJAH »

Klixo onda mora da imas pravo dosadne zime, ako je sve do motora :razz: :mrgreen:

Koliko cujem od ovih zena, uglavnom im prilaze oni koje one ne zele na prvu, a ovi koji su im gotivni stoje sa strane... i onda one jadne sta ce, odu s tim papkom sto je imao damu da pridje... :mrgreen:
Ramzess Veliki

#6 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Ramzess Veliki »

Napadam čim mi se svidi ono nešto. Ne čekam ni časa.
sema911s

#7 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by sema911s »

klixo vozi motor i zimi,.,ugradio grijanje dupeta
SaraFina

#8 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by SaraFina »

Volim neki orginalan i nesvakidašnji pristup. Recimo kad vidim da je " politički potkovan" ko Hafis :D

Šalu na stranu...

Ja nazalost ne posjedujem vjestine/osobine koje krase pojedine prestavnice zenskog spola, kao što je tajanstvenost, nedodirljivost i sl ..

Iako te osobine loze onaj predatorski tip muškaraca ja sam opet nazalost operirana od njih. :D

Nije mi problem pokazati ni kad mi se neko posebno dopada.

Manipulacije ne volim, a ne volim ni da pokušavaju manipulirati sa mnom.
klixoris

#9 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by klixoris »

KPNCTNJAH wrote:Klixo onda mora da imas pravo dosadne zime, ako je sve do motora :razz: :mrgreen:
Ja to ko pcela - ljeti skupljam nektar i pravim zalihu meda, a preko zime ga jedem :D
Last edited by klixoris on 14/11/2014 12:57, edited 2 times in total.
SaraFina

#10 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by SaraFina »

Ramzess Veliki wrote:Napadam čim mi se svidi ono nešto. Ne čekam ni časa.

Predator!

Nego, jesi ti sapnuo Bakiru šta bolan Ramo?

@Šejla, evo pitala sam Ramu :)
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#11 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by _BataZiv_0809 »

Haj da i ja odgovorim na sopstvenu temu :D

Ljubav je igra bez pravila, tako da sve sto cu napisati u daljem toku izlaganja, vazi u velikoj vecini slucajeva, ali ne i uvijek. Ljudi smo, nismo roboti i neke nepredvidjene situacije koje ispadnu super su uvijek dobro dosle :D

Ali da krenemo redom:

U principu skoro nikad ne prilazim djevojkama koje nijednim gestom nisu pokazale da su uopce primijetile moje egzistiranje :D . Iako neka iskustva govore da to uopce ne mora biti eliminacioni faktor, moram priznati da za takvu vrstu prilaska nemam afiniteta (mortus pijana prilazenja, nekad davno na ekskurziji, ne spadaju sustinski u to).

Ako primijetim da djevojka koja je privukla moju paznju gleda u mom smijeru, tad uglavnom po njenom ponasanju procjenjujem da li je zainteresovana. Ukoliko je neki random pogled kojim kruzi po kafani, pa i prema meni, opet se rijetko odlucujem na prilazenje.

Naravno ukoliko uzvraca pogled, osmjehuje se, odgovara na nazdravljanje, to shvatim kao zeleno svijetlo i prilazim (mada se i u tim slucajevima znala desiti pokoja korpa, jer kako rekoh, nema pravila :D )

Ne znam da li sam ikad prisao koristeci rijeci upoznavanja kao ulaznu recenicu. Obicno je to neka duhovita opaska, tipa "ej izvini jel' mi se rascupala kosa, nesto me cudno raja gleda" (duhovito je jer sam celav :P ) i onda stvari idu svojim tokom :thumbup:

Najbolje su situacije kada ti neka okolnost krene na ruku i olaksa upoznavanje (npr. pridržavanje vrata, podizanje nečega što joj je ispalo i slično...)

Uh alaj se napisah.

P.S. Na forumu ne "prilazim" da se zna :mrgreen: . Samo je jedna forumasica do sad privukla moju paznju i virtuelno sam joj prisao :kiss: :thumbup:
Ramzess Veliki

#12 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Ramzess Veliki »

SaraFina wrote:

Predator!

Kojem Bakiru šta šapnuo ... :?
hizo ramidovic

#13 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by hizo ramidovic »

KPNCTNJAH wrote:Klixo onda mora da imas pravo dosadne zime, ako je sve do motora :razz: :mrgreen:

Koliko cujem od ovih zena, uglavnom im prilaze oni koje one ne zele na prvu, a ovi koji su im gotivni stoje sa strane... i onda one jadne sta ce, odu s tim papkom sto je imao damu da pridje... :mrgreen:
ovdje je vrlo diskutabilno ko je papak: onaj sto ima damu i pridje ili smokljo sto stoji, drhti i ceka sa strane...
sheilak

#14 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by sheilak »

SaraFina wrote: Nego, jesi ti sapnuo Bakiru šta bolan Ramo?

ahaaa :D hahhaha sorry, za onaj upad na temi. :D ;-)
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#15 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by _BataZiv_0809 »

Ramzess Veliki wrote:
SaraFina wrote:

Predator!

Necu spam na ovoj temi. Ima tema Saptac Bakiru Izetbegovicu, pa dedera vi to tamo :thumbup: :bih:
sema911s

#16 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by sema911s »

SaraFina wrote:Volim neki orginalan i nesvakidašnji pristup. Recimo kad vidim da je " politički potkovan" ko Hafis :D

Šalu na stranu...

Ja nazalost ne posjedujem vjestine/osobine koje krase pojedine prestavnice zenskog spola, kao što je tajanstvenost, nedodirljivost i sl ..

Iako te osobine loze onaj predatorski tip muškaraca ja sam opet nazalost operirana od njih. :D

malo je takvih ko ti,. vecina je ko foke, dignu nos jer su zbavile neku prado torbicu ako nemas neki zaheban telefon, kola od kroma i nepijes amanzaman nesto kako god da probas poceti razgovor foka faca,. a onda poslije kukaju jer ju je neki kromirani telefondzija ****/*/*/,.

ali za postavljaca najbolje su sale, zahebancija, evo mene su malo opili i nagovorili da pridjem svakoj u kafani(noge me zabolile hodajuci) ujutro vaki kaki sam 108poziva propustenih,.,

ali ako ti se neko ono u nekom cosku dopadne, ruza cvjetic, onako slucajno joj doneses,., prolaz zagarantovan
4m3l

#17 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by 4m3l »

KOlio sam puta otisao kuci, kajajuci se sto nisam prisao :D
SaraFina

#18 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by SaraFina »

Ramzess Veliki wrote:
SaraFina wrote:

Predator!

Ovo je fora izmedju mene i Šejle ..

Znaš da ti je Bloo sugerirala da promijeniš nick?

To sam ja iskoristila opet na politici. Riječ šaptač :)
KPNCTNJAH

#19 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by KPNCTNJAH »

_BataZiv_0809 wrote:Samo je jedna forumasica do sad privukla moju paznju i virtuelno sam joj prisao :kiss: :thumbup:
Basum Sagosum :mrgreen:

@hizo... oni kojim je navika prilaziti svakoj, zna se na koje nacine to rade... zato kazem papci, jer da tad tu nije bila bas ta djevojka, bila bi neka druga kojoj bi prisao... a ja se ne nalazim ni medju ovim sto stoje sa strane... :mrgreen:
Big Ang

#20 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Big Ang »

Zanimljiva tema.
SaraFina

#21 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by SaraFina »

sema911s wrote:
SaraFina wrote:Volim neki orginalan i nesvakidašnji pristup. Recimo kad vidim da je " politički potkovan" ko Hafis :D

Šalu na stranu...

malo je takvih ko ti,. vecina je ko foke, dignu nos jer su zbavile neku prado torbicu ako nemas neki zaheban telefon, kola od kroma i nepijes amanzaman nesto kako god da probas poceti razgovor foka faca,. a onda poslije kukaju jer ju je neki kromirani telefondzija ****/*/*/,.

ali za postavljaca najbolje su sale, zahebancija, evo mene su malo opili i nagovorili da pridjem svakoj u kafani(noge me zabolile hodajuci) ujutro vaki kaki sam 108poziva propustenih,.,

ali ako ti se neko ono u nekom cosku dopadne, ruza cvjetic, onako slucajno joj doneses,., prolaz zagarantovan

Moj dobar prijatelj a veliki zavodnik, još kad je FB bio u povojima kaze da je to opet greška kod mene.
VI muškarci navodno volite nedokučive zene, da ih osvajate a da one nikad do kraja nisu vaše.
Meni je to smor jarane da se non stop pravim i namještam fazone.

Ali eto. Sto ljudi i sto ćudi.
JThomas

#22 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by JThomas »

naslov teme je totalno diskriminatoran. i papanke, droce, kalašture, polovnjače, ofajle su isto žene i ljudska bića...
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#23 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by _BataZiv_0809 »

SaraFina wrote:

Moj dobar prijatelj a veliki zavodnik, još kad je FB bio u povojima kaze da je to opet greška kod mene.
VI muškarci navodno volite nedokučive zene, da ih osvajate a da one nikad do kraja nisu vaše.

Ali eto. Sto ljudi i sto ćudi.
Mislim da ti nisi bas najbolje skontala svog druga, inace velikog zavodnika. :lol:

Mi volimo da osvajamo zene kada sa njima uspostavimo kontakt, ali prilikom samog uspostavljanja, dakle konkretno prilaženja, većina muškaraca voli da su žene kooperativne. Šokantno, zar ne :D

Mislim, uvijek ima fantoma koji ne znaju za riječ NE, ali smatram da neka većina prosječnih muškaraca voli dobiti broj telefona i nagovještaj izlaska, pa da krene osvajati :D
sema911s

#24 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by sema911s »

Ali eto. Sto ljudi i sto ćudi.[/quote]

ta nedostiznost koliko je dobra toliko je losa jer nikada neznas sta hoce,

a najbolje je kada znas sta neko misli i sta hoce i kad je opet iznenadis tada vi zene znate da nabacite onaj osmjeh

zene dosta glume skrecu paznu na sebe vecinom tako pogresni se privuku pa kukaju poslijee
Ramzess Veliki

#25 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Ramzess Veliki »

SaraFina wrote:
Ramzess Veliki wrote:Kojem Bakiru šta šapnuo ... :?

Ovo je fora izmedju mene i Šejle ..

Znaš da ti je Bloo sugerirala da promijeniš nick?

To sam ja iskoristila opet na politici. Riječ šaptač :)
Aaaaaa .... ali on mi ne liči na ... znaš ... nemoj da mi je ogadiš baciću ti sihire! :twisted:

Joj užasa ... već je počelo djelovati, već vidim ti širiš noge, kad ono BAAAAKIR!!!! :run:
Post Reply