Prilaženje damama ALL ABOUT
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- yoda82
#401 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Da čiko bonu 
- Dr. Kuca
#402 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Cuj stara, mojne bit bezobrazan.edo_79 wrote:Starija maloljetnicasheilak wrote: puter predatorili predator putera
- Brkooo
#403 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
ma samo nek je djaba
nemoj samo puno stiskat

nemoj samo puno stiskat
- edo_79
#404 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Hajd nek bude mlađa, samo da se ne svađamoDr. Kuca wrote:Cuj stara, mojne bit bezobrazan.edo_79 wrote:Starija maloljetnicasheilak wrote: puter predatorili predator putera
- Bloo
- Globalna šefica
#405 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Brkooo wrote:ma samo nek je djaba![]()
nemoj samo puno stiskat![]()
ti si fino pošteno čeljade
- Dr Kova
#406 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
edo_79 wrote:E'o dobitne strategije:
- Momci slušaj vamo, pogled na 7 sati, 6 udavača u čoporu u separeu, valjalo bi atakovat na njihov teritorijalni integritet, nepoderivost i nepromočivost.
- Uuuu, može. Fini komadi krtine u zoni poprsja i donjoleđne regije. Bato ti si strateg, komanduj kako da napadamo.
- Paz vam. Оne dvije s čela će nas bodi čekovati u startu. Тreba nam jedan razbijač, Ramke upadaj ti si moj čo'ek. I treba nam još jedan kojeg boli qrac za sve, sema upadaj. S4mpione ti imaš curu tako da i nemaš neki interes u atakovanju na teritorijalni integritet, nepoderivost i nepromočivost, ti uleti klizeći drugoj i one su amentubillah. Ona žuja je najbolja treba, njoji ćemo spičit ignore, teško da će ona dat nekom. Na preostale tri idemo Edo, klixo i ja. Koliko vidim sve zone su pokrivene.
- Konobar dajder po jedan vinjak svakom. Hajd eksirajte to i tekbir. Jen, dva, tri, i....!
- U pičkeeee!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahahahha, kralju... oplakah
- Bloo
- Globalna šefica
#408 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
baš sam vas zamislila
s tim da Edo kopa nos i izgleda ko alan ford
- ćiribiribela
#409 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
kliks cosmopolitan. 
- klixoris
#410 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ma najbolje se prisunjati, baciti onu policijsku "stun grenade", pa dok je dama jos uvijek osamucena i dezorijentisana, uprtit' je na rame i pravac u pecinu... Kasnije joj sav "akt" opravdas pricom da su uletili teroristi u kafanu a ti je, u stvari, spasio od belaja... Odveo kuci, na sigurno... 
-
Jokericious
#411 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Jesam. Priznajem.Bloo wrote:nisam napastvovala to godišteBrkooo wrote:od 96 + su puteri
- sema911s
#412 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
ona koji cesto prodje je:: pitas je ima li upaljac, za ovo treba malo vremena vidjet jel psusac il ne,. ako ponudi upaljac pitanje ponovit par puta,
a ako kaze da nepusi tad se otvorite o ekologoji zdravom zivotu, cak pred njom obecate da necete vise pusit, bacite cigaru, uz rijeci da ne duvate otrov u nju,
a ako kaze da nepusi tad se otvorite o ekologoji zdravom zivotu, cak pred njom obecate da necete vise pusit, bacite cigaru, uz rijeci da ne duvate otrov u nju,
- klixoris
#413 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Kod mene je vazda bio problem uspostavljanje tog prvog kontakta (citaj: ne prilazim damama po kafanama, na ulici, ko grom iz vedra neba) ali kada se kontakt konacno nekako uspostavi i progovorimo par rijeci, odmah se zaljube
Je li do mene ili... ?
Je li do mene ili... ?
- klixoris
#414 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Sto je najcudnije, nisam nista od toga sto si nabrojala... nit' visok, nit' lijep... A opet se zaljube, cim progovorimo... Ne kontam...Eurosa wrote:klixoris wrote:Kod mene je vazda bio problem uspostavljanje tog prvog kontakta (citaj: ne prilazim damama po kafanama, na ulici, ko grom iz vedra neba) ali kada se kontakt konacno nekako uspostavi i progovorimo par rijeci, odmah se zaljube![]()
![]()
Je li do mene ili... ?
Jeste![]()
![]()
sav si sesan, lijep,visok....
-
prog321
#415 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Moras biti zestoka riba da bi privukla paznju karizmaticnima.
Znamo da nisi.(niti je vecina dama koje navrate)
Ne trebate nabijati komplekse klincima ovdje
- SpiritCrusher
#416 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ne 'sve'. Ima ih i koje vole suprotno od ovog što si opisalo/la, pa bi nešto kao da ih 'spašavaju' i 'ispravljaju'. Znam po sebi.Eurosa wrote:Nemam pojma, neki muskarci valjda na prvi pogled imaju ono...nesto.Neko to zove harizma, neko x faktor, a ja mislim da je to samo ono kad je covjek zadovoljan samim sobom i u sebi, vidi se to,a to dame vole, jer takav odaje utisak snage, moci i sigurnosti kojoj sve pripadnice njeznijeg spola teze.
- edo_79
#417 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ratni poklič je glavni .... pored vinjakaBuckethead wrote:edo_79 wrote:E'o dobitne strategije:
- Momci slušaj vamo, pogled na 7 sati, 6 udavača u čoporu u separeu, valjalo bi atakovat na njihov teritorijalni integritet, nepoderivost i nepromočivost.
- Uuuu, može. Fini komadi krtine u zoni poprsja i donjoleđne regije. Bato ti si strateg, komanduj kako da napadamo.
- Paz vam. Оne dvije s čela će nas bodi čekovati u startu. Тreba nam jedan razbijač, Ramke upadaj ti si moj čo'ek. I treba nam još jedan kojeg boli qrac za sve, sema upadaj. S4mpione ti imaš curu tako da i nemaš neki interes u atakovanju na teritorijalni integritet, nepoderivost i nepromočivost, ti uleti klizeći drugoj i one su amentubillah. Ona žuja je najbolja treba, njoji ćemo spičit ignore, teško da će ona dat nekom. Na preostale tri idemo Edo, klixo i ja. Koliko vidim sve zone su pokrivene.
- Konobar dajder po jedan vinjak svakom. Hajd eksirajte to i tekbir. Jen, dva, tri, i....!
- U pičkeeee!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahahahha, kralju... oplakah![]()
![]()
![]()
- edo_79
#418 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Džaba mi se ba nabacuješ kad znaš da nemam prolaz kod tebeBloo wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
baš sam vas zamislila![]()
![]()
s tim da Edo kopa nos i izgleda ko alan ford
- edo_79
#419 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ma najbolje se prišunjati, baciti onu policijsku "stun grenade", pa dok je dama jos uvijek osamucena i dezorijentisana opkolit je i ošin't kakvim parmakom po tinari, uprtit' je na rame i pravac u pećinu... Kasnije joj sav "akt" opravdaš pričom da su uletili teroristi u kafanu a ti je, u stvari, spasio od belaja... ''Jbg mala... ja sam mor'o mor'o
......

- topcam
- Vozim: uzbrdo
#420 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ti kod vecine dama koje navracaju, moras biti poslusan i vodu donosit.prog321 wrote:Moras biti zestoka riba da bi privukla paznju karizmaticnima.
Znam ja da ti to vrlo dobro znas, ali evo da ti i ja jednom kazem.
-
prog321
#421 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
PMS,. ha ?
Imam osjecaj da je tvoj omiljeni film kara 'te kid

Imam osjecaj da je tvoj omiljeni film kara 'te kid

-
prog321
#422 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Nisi shvatila foru 
- topcam
#423 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Jarane mozes li ti svoju cunu sebi medju guzove staviti?prog321 wrote:Nisi shvatila foru
- topcam
#425 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ne daj mu snikers, znas gdje ce zavrsitiEurosa wrote: ide, mogu te i drugacije otkaciti. Molila bih te da malo popustis, nazovi curu istresi se na nju,sjedi,zapali, oguli jabuku...sta god ce ti pomoci, samo mene malo popusti.Ok? Ili uzmi