Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
esmasaric wrote:Svaka normalna djevojka cijeni hrabrost.
Kad je uhvatiš na suprise, to je lutrija, zavisi od dosta faktora, ali ako joj se bar malo malo učiniš simpatičan pristat će na kafu.
Kad se sjetim kakve sam gluposti radio, sve okolo, pa tamo vamo...a sve muškarčina, zalickan, sređen, tegovi, fazoni, ovi upadi ...ma čemu to gubiš vrijeme i blamiraš se ? i onda shvatiš da jednostavan i otvoren hrabar pristup najbolji da priđeš djevojci i da je zainteresuješ da izađete i eventualno počnete sa vezom...
I kad bih smogao hrabrosti da priđem pogubio bih se i ispo kreten neviđeni. Bukvalno ne bih znao šta reći, još ako je cura malo teža. S druge strane FB i ostale zajebancije su još gluplje, ma sve je glupo ustvari kad skontam. Najbolje je bilo dok je brak bio ugovoran pa šta te zapadne
sherbett wrote:Ma nista to njihovo prilazenje, ja najvolim kad mu ja pridjem...onda nek prilazi kako god zeli
Ti isto jedna Spanjolka (ima tome 10-ak godina), gledam je, ona ono prstom, kao dodji sta cu, pridjem.....ali kratko je trajalo, naruzi je trenerica (neki odbojkaski klub bio u prolazu).
Jimmy McNulty wrote:I kad bih smogao hrabrosti da priđem pogubio bih se i ispo kreten neviđeni. Bukvalno ne bih znao šta reći, još ako je cura malo teža. S druge strane FB i ostale zajebancije su još gluplje, ma sve je glupo ustvari kad skontam. Najbolje je bilo dok je brak bio ugovoran pa šta te zapadne
Ti mi postajes jedan od boljih forumasa, iskren si
supercali wrote:bjezi ba to prilazenje je bas lutrija
na kakve sam kretenizme imao prolaz a na kakve su me odbijale mogle bi se meksicke serije praviti
Sinoc 9 sati ulazim u neki kafic nema tv-a
Nema tv-a nema muskaraca
Ne trebas a reci pola ih zavedeno
Drugo pola posebno mladja garda pogledas ih vec zavedene
Do 12 sati sam bio s njima bukvalno
To produzeci to penali
na kakve sam kretenizme imao prolaz a na kakve su me odbijale mogle bi se meksicke serije praviti
kod mene imaš prolaz i da usta ne otvoriš
uglavnom nemoj usta otvarat
Đe si Bloo... Ismijah se na sabahu...
Moramo na kafu...
kod mene imaš prolaz i da usta ne otvoriš
uglavnom nemoj usta otvarat
Đe si Bloo... Ismijah se na sabahu...
Moramo na kafu...
moramooo
htjela sam naletiti na onu kafu u subotu u PUB-u, ali sam skontala da neće niko od meni poznath doć a ne znam kako ostatak ljudi izgleda, pa ne dođoh jbg
htjela sam naletiti na onu kafu u subotu u PUB-u, ali sam skontala da neće niko od meni poznath doć a ne znam kako ostatak ljudi izgleda, pa ne dođoh jbg
Kako bona, pa bili su ti Inžinjer i Nuovavita? Elunu i Esmu još ne znaš...
Jimmy McNulty wrote:I kad bih smogao hrabrosti da priđem pogubio bih se i ispo kreten neviđeni. Bukvalno ne bih znao šta reći, još ako je cura malo teža. S druge strane FB i ostale zajebancije su još gluplje, ma sve je glupo ustvari kad skontam. Najbolje je bilo dok je brak bio ugovoran pa šta te zapadne
Ti mi postajes jedan od boljih forumasa, iskren si
A nemam šta lagat, dok istinu govorim možda me neko i uputi, nešto i naučim, nešto mi objasni pa mi bude valjalo danas-sutra.
supercali wrote:Sinoc 9 sati ulazim u neki kafic nema tv-a
Nema tv-a nema muskaraca
Ne trebas a reci pola ih zavedeno
Drugo pola posebno mladja garda pogledas ih vec zavedene
Do 12 sati sam bio s njima bukvalno
To produzeci to penali
Ma bježi brate kad vidim kakvi mentoli prilaze i kakvi im uleti prolaze dođe mi da odem u monahe. Nije sve za svakog jebiga, valja imat želudac za to.