Tehnicki gledano-vratila se za sto sa dobrom sansom da bude zauzetaklixoris wrote:
Otisla piskit kao libero, izasla zauzeta
Prilaženje damama ALL ABOUT
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#101 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#102 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
PotpisS4mpion wrote: Ne prilaze, jer im nije svejedno kome će prići. Neki su sposobni satima pratiti djevojku i njeno ponašanje kako bi sebi stvorili neku procjenu. Kad sjedite u istom društvu i kad postoji razgovor, djevojku je moguće procijeniti za 10 minuta, međutim, u kafiću, gdje je ona za nekim 10-tim stolom malo toga možeš saznati o njoj za 10 minuta.
S druge strane, postoje oni koje nije baš mnogo briga kome će prići, pa prilaze odmah. Žene takve muškarce više cijene navodno zbog hrabrosti, ali hrabrost je, nerijetko, i ludost.
Milion puta mi se neka cura svidi na prvu, da bih poslije pola sata skont`o da je prava sreća što joj nisam priš`o.
Jel dobro `vako?
- edo_79
#103 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ramketa za precjednika!!!!!Ramzess Veliki wrote:Evo savjet - u ovoj situaciji upadneš u tu gomilu tegljeći svoju stolicu i izvineš se svima jer ćeš da bariš plavu dok ne popusti. Sjedneš i započneš priču. Nikakav problem. Samo je pitanje šta sa njom kad je osvojiš - da li si to htjeo ili ne? Moraš znati i taktiku za bježanje.Eurosa wrote: Evo savjet: kad su cure ovako u coporu, i onaj koji se ususdi i direktno pridje nekoj od njih, imat ce prolaz 100%. Cure cijene hrabrost!
- SaraFina
#104 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
klixoris wrote:Otisla piskit kao libero, izasla zauzeta_BataZiv_0809 wrote:I probao u praksiSaraFina wrote:
Tvoja posvećenost i razmišljanje idu toliko daleko da si jednostavno sve moguće situacije predvidio
Izbaciće me s posla. Radim u ozbiljnoj drzavnoj instituciji!
- sema911s
#105 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ja sam nekad negdje pitala zašto muškarci ne prilaze a, recimo, gledaju curu, satima 
Nema kakvih odgovora nisam dobila, pa čak i onih da se tako ego hrani i to je sve. Nije mi to jasno?
[/quote]
gledaju satima zato sto nemaju damu,. stidno celjade iz fine porodice-takav i ako pridje nema fajde od njega,. a dosta ih prica samo sa sobom kada vidi zensko da ga mjerka, ako ne krenes odmah cim dobijes signal ne isplati se cekast sta znas ko je jos vidio
Nema kakvih odgovora nisam dobila, pa čak i onih da se tako ego hrani i to je sve. Nije mi to jasno?
gledaju satima zato sto nemaju damu,. stidno celjade iz fine porodice-takav i ako pridje nema fajde od njega,. a dosta ih prica samo sa sobom kada vidi zensko da ga mjerka, ako ne krenes odmah cim dobijes signal ne isplati se cekast sta znas ko je jos vidio
- klixoris
#106 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Meni je sada puno jasnije zasto coporativno idete u WC - trazite frajeraSaraFina wrote:
Izbaciće me s posla. Radim u ozbiljnoj drzavnoj instituciji!
- edo_79
#107 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ništa nemoj da se brineš ... Bata čeka kraj ćenife ... čim izađeš odmah si zauzeta, tj angažovana do daljnjegSaraFina wrote: Izbaciće me s posla. Radim u ozbiljnoj drzavnoj instituciji!
- SaraFina
#108 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
klixoris wrote:Meni je sada puno jasnije zasto coporativno idete u WC - trazite frajeraSaraFina wrote:
Izbaciće me s posla. Radim u ozbiljnoj drzavnoj instituciji!![]()
Opasnost vreba jarane!
- edo_79
#109 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
E a pazi sad ovo .... dođem ti ja iz jedne provincije u ovaj Elemenat jalti ''Last chance'' ..... ko momak sa sela nikog neznam i svidi mi se, hajmo reć ova treća s lijeve strane ..... hajd što je tu čopor, hajd što valja njih nekako taktički nadmudrit al kako da ja znam da ona nema kakvog zagondžiju i da ja ne dobijem po pichci ako joj se približim?KPNCTNJAH wrote:
I hajd ti pridji ovoj lijevo u sredini pored ovih rospija![]()
- Ramzess Veliki
#110 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ne ... da bi bio uspješan zavodnik kopiraj uspješne žene.SaraFina wrote: Nego fakat je li istina da ste VI muškarci te fore zavodjenja izmislili, pa se sad bunite kad su zene prešle svojom umješnošću u bundesligu a VI ostali u šabanlizi?
Istina je da smo za žene male mace.
- SaraFina
#111 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
edo_79 wrote:Ništa nemoj da se brineš ... Bata čeka kraj ćenife ... čim izađeš odmah si zauzeta, tj angažovana do daljnjegSaraFina wrote: Izbaciće me s posla. Radim u ozbiljnoj drzavnoj instituciji!
Ludi ste skroz!
Imacu paranoju u diskotekama! U onom mraku..
- SaraFina
#112 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ramzess Veliki wrote:Ne ... da bi bio uspješan zavodnik kopiraj uspješne žene.SaraFina wrote: Nego fakat je li istina da ste VI muškarci te fore zavodjenja izmislili, pa se sad bunite kad su zene prešle svojom umješnošću u bundesligu a VI ostali u šabanlizi?
![]()
Istina je da smo za žene male mace.
To Ramo priznaj!
Ovi levate nekim strategijama.
- klixoris
#113 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ne mijesaj se u Dale Cooperov biznisEurosa wrote:Pocesto mi padne napamet citajuci forum da bi odlicna poslovna ideja bila osnovati kakav biro za spajanje samaca,Matchmaker Agency![]()
Muka kad vam pridju, muka kad ne pridju, onaj bi priso al sta znas, mozda je na prvu fina a na drugu rospija, il je on gleda al joj i nije nesto, al bi i mogo biti ...
Last edited by klixoris on 14/11/2014 14:37, edited 1 time in total.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#114 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
A sto Element zovu Zadnjom sansom? Fkt ozbiljno pitam
On topic:
Vidim da me ismijavate zbog taktike
Eto moze i opcija da je izasla vani da telefonira, pa sam i ja osjetio potrebu za svjezim zrakom 
On topic:
Vidim da me ismijavate zbog taktike
- edo_79
#115 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Čim izađe iz ćenife ima da joj se Bata prikaže ko Gospa iz MeđugorjaSaraFina wrote:edo_79 wrote:Ništa nemoj da se brineš ... Bata čeka kraj ćenife ... čim izađeš odmah si zauzeta, tj angažovana do daljnjegSaraFina wrote: Izbaciće me s posla. Radim u ozbiljnoj drzavnoj instituciji!
Ludi ste skroz!
Imacu paranoju u diskotekama! U onom mraku..
- amiliana
#116 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ne vidim sta je problem momcima da pridju djevojci da se upoznaju nego sve nesto sa strane e ova mi se svidja i sl.ili npr preko mog druga pokusava da dodje do mene 
- Ramzess Veliki
#117 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Mene u ovoj slici brinu drugi detalji koji su ovdje uredno postavljeni na scenu:KPNCTNJAH wrote:
I hajd ti pridji ovoj lijevo u sredini pored ovih rospija![]()
Tefsija sa jeftinom grupnom mezom treba da kaže da dame vole da ih se izvodi na večeru uz muziku i da očekuju da ti plaćaš jer su one potrošile pare na one cekere sa fino upakovanim kutijicama koje treba da izgledaju skupo ...
- klixoris
#118 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
...a ona na telefonu sa frajerom_BataZiv_0809 wrote:A sto Element zovu Zadnjom sansom? Fkt ozbiljno pitam![]()
On topic:
Vidim da me ismijavate zbog taktikeEto moze i opcija da je izasla vani da telefonira, pa sam i ja osjetio potrebu za svjezim zrakom
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#119 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Sto znaci da on nije prisutan, a ona mu mozda govori: "Da duso, idem spavati samo dok operem zubice"klixoris wrote:...a ona na telefonu sa frajerom_BataZiv_0809 wrote:A sto Element zovu Zadnjom sansom? Fkt ozbiljno pitam![]()
On topic:
Vidim da me ismijavate zbog taktikeEto moze i opcija da je izasla vani da telefonira, pa sam i ja osjetio potrebu za svjezim zrakom
i da ponovim pitanje-Što ELEMENT zovu zadnjom sansom?
- Ramzess Veliki
#120 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
I moj potpis._BataZiv_0809 wrote:PotpisS4mpion wrote: Ne prilaze, jer im nije svejedno kome će prići. Neki su sposobni satima pratiti djevojku i njeno ponašanje kako bi sebi stvorili neku procjenu. Kad sjedite u istom društvu i kad postoji razgovor, djevojku je moguće procijeniti za 10 minuta, međutim, u kafiću, gdje je ona za nekim 10-tim stolom malo toga možeš saznati o njoj za 10 minuta.
S druge strane, postoje oni koje nije baš mnogo briga kome će prići, pa prilaze odmah. Žene takve muškarce više cijene navodno zbog hrabrosti, ali hrabrost je, nerijetko, i ludost.
Milion puta mi se neka cura svidi na prvu, da bih poslije pola sata skont`o da je prava sreća što joj nisam priš`o.
Jel dobro `vako?
I da dodam, drage dame, strašno griješite kod procjene muškaraca koji vam prilaze, lako vas je izigrati, toliko lako da nije ni interesantno. Da pametnije razmišljate i vi bi satima proučavale frajera da otkrijete naznake njegovih stvarnih osobina, i startale bi ga bez straha.
- edo_79
#121 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
To Ramke majstore .... samo ovo ti se maalkice kosi sa tvojim postom da treba kopirati uspješne žene ako hoš bit dobar zagondžijaRamzess Veliki wrote: I moj potpis.![]()
I da dodam, drage dame, strašno griješite kod procjene muškaraca koji vam prilaze, lako vas je izigrati, toliko lako da nije ni interesantno. Da pametnije razmišljate i vi bi satima proučavale frajera da otkrijete naznake njegovih stvarnih osobina, i startale bi ga bez straha.
- SaraFina
#122 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
klixoris wrote:...a ona na telefonu sa frajerom_BataZiv_0809 wrote:A sto Element zovu Zadnjom sansom? Fkt ozbiljno pitam![]()
On topic:
Trazice ti neka zabranu prilaska.
Stalkeru
- ultima_palabra
#123 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Zadnja šansa... pa valjda zato što sponzoruše to mjesto vide kao zadnju šansu da upecaju lovatora.
- sema911s
#124 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
jadne te sponzoruse sto u elementu traze lovatora,.,ultima_palabra wrote:Zadnja šansa... pa valjda zato što sponzoruše to mjesto vide kao zadnju šansu da upecaju lovatora.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#125 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Nije valjdaultima_palabra wrote:Zadnja šansa... pa valjda zato što sponzoruše to mjesto vide kao zadnju šansu da upecaju lovatora.