Prilaženje damama ALL ABOUT

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#101 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by _BataZiv_0809 »

klixoris wrote:
Otisla piskit kao libero, izasla zauzeta :D
Tehnicki gledano-vratila se za sto sa dobrom sansom da bude zauzeta :mrgreen:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#102 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by _BataZiv_0809 »

S4mpion wrote: Ne prilaze, jer im nije svejedno kome će prići. Neki su sposobni satima pratiti djevojku i njeno ponašanje kako bi sebi stvorili neku procjenu. Kad sjedite u istom društvu i kad postoji razgovor, djevojku je moguće procijeniti za 10 minuta, međutim, u kafiću, gdje je ona za nekim 10-tim stolom malo toga možeš saznati o njoj za 10 minuta.

S druge strane, postoje oni koje nije baš mnogo briga kome će prići, pa prilaze odmah. Žene takve muškarce više cijene navodno zbog hrabrosti, ali hrabrost je, nerijetko, i ludost. :pusi2:

Milion puta mi se neka cura svidi na prvu, da bih poslije pola sata skont`o da je prava sreća što joj nisam priš`o. :pusi2:

Jel dobro `vako? :pusi2:
Potpis :thumbup:
edo_79

#103 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by edo_79 »

Ramzess Veliki wrote:
Eurosa wrote: Evo savjet: kad su cure ovako u coporu, i onaj koji se ususdi i direktno pridje nekoj od njih, imat ce prolaz 100%. Cure cijene hrabrost! :thumbup:
Evo savjet - u ovoj situaciji upadneš u tu gomilu tegljeći svoju stolicu i izvineš se svima jer ćeš da bariš plavu dok ne popusti. Sjedneš i započneš priču. Nikakav problem. Samo je pitanje šta sa njom kad je osvojiš - da li si to htjeo ili ne? Moraš znati i taktiku za bježanje. :lol:
Ramketa za precjednika!!!!! :lol:
SaraFina

#104 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by SaraFina »

klixoris wrote:
_BataZiv_0809 wrote:
SaraFina wrote:

Tvoja posvećenost i razmišljanje idu toliko daleko da si jednostavno sve moguće situacije predvidio :P
I probao u praksi :per:
Otisla piskit kao libero, izasla zauzeta :D
:D

Izbaciće me s posla. Radim u ozbiljnoj drzavnoj instituciji!
sema911s

#105 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by sema911s »

Ja sam nekad negdje pitala zašto muškarci ne prilaze a, recimo, gledaju curu, satima :stolica1:
Nema kakvih odgovora nisam dobila, pa čak i onih da se tako ego hrani i to je sve. Nije mi to jasno? :hm:[/quote]

gledaju satima zato sto nemaju damu,. stidno celjade iz fine porodice-takav i ako pridje nema fajde od njega,. a dosta ih prica samo sa sobom kada vidi zensko da ga mjerka, ako ne krenes odmah cim dobijes signal ne isplati se cekast sta znas ko je jos vidio
klixoris

#106 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by klixoris »

SaraFina wrote: :D

Meni je sada puno jasnije zasto coporativno idete u WC - trazite frajera :D :razz:
edo_79

#107 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by edo_79 »

SaraFina wrote: Izbaciće me s posla. Radim u ozbiljnoj drzavnoj instituciji!
Ništa nemoj da se brineš ... Bata čeka kraj ćenife ... čim izađeš odmah si zauzeta, tj angažovana do daljnjeg :lol:
SaraFina

#108 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by SaraFina »

klixoris wrote:
SaraFina wrote: :D

Meni je sada puno jasnije zasto coporativno idete u WC - trazite frajera :D :razz:

Opasnost vreba jarane!

edo_79

#109 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by edo_79 »

KPNCTNJAH wrote:Image

I hajd ti pridji ovoj lijevo u sredini pored ovih rospija :mrgreen: :evil:
E a pazi sad ovo .... dođem ti ja iz jedne provincije u ovaj Elemenat jalti ''Last chance'' ..... ko momak sa sela nikog neznam i svidi mi se, hajmo reć ova treća s lijeve strane ..... hajd što je tu čopor, hajd što valja njih nekako taktički nadmudrit al kako da ja znam da ona nema kakvog zagondžiju i da ja ne dobijem po pichci ako joj se približim? :blento:
Ramzess Veliki

#110 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Ramzess Veliki »

SaraFina wrote: Nego fakat je li istina da ste VI muškarci te fore zavodjenja izmislili, pa se sad bunite kad su zene prešle svojom umješnošću u bundesligu a VI ostali u šabanlizi?

Ne ... da bi bio uspješan zavodnik kopiraj uspješne žene. :thumbup:
Istina je da smo za žene male mace. :sad:
SaraFina

#111 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by SaraFina »

edo_79 wrote:
Ništa nemoj da se brineš ... Bata čeka kraj ćenife ... čim izađeš odmah si zauzeta, tj angažovana do daljnjeg :lol:

Ludi ste skroz!

Imacu paranoju u diskotekama! U onom mraku..
SaraFina

#112 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by SaraFina »

Ramzess Veliki wrote:
SaraFina wrote: Nego fakat je li istina da ste VI muškarci te fore zavodjenja izmislili, pa se sad bunite kad su zene prešle svojom umješnošću u bundesligu a VI ostali u šabanlizi?

Ne ... da bi bio uspješan zavodnik kopiraj uspješne žene. :thumbup:
Istina je da smo za žene male mace. :sad:

To Ramo priznaj!

Ovi levate nekim strategijama.
klixoris

#113 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by klixoris »

Eurosa wrote:Pocesto mi padne napamet citajuci forum da bi odlicna poslovna ideja bila osnovati kakav biro za spajanje samaca,Matchmaker Agency :D
Muka kad vam pridju, muka kad ne pridju, onaj bi priso al sta znas, mozda je na prvu fina a na drugu rospija, il je on gleda al joj i nije nesto, al bi i mogo biti ... :hm:
Ne mijesaj se u Dale Cooperov biznis :D
Last edited by klixoris on 14/11/2014 14:37, edited 1 time in total.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#114 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by _BataZiv_0809 »

A sto Element zovu Zadnjom sansom? Fkt ozbiljno pitam :thumbup:

On topic:

Vidim da me ismijavate zbog taktike :P Eto moze i opcija da je izasla vani da telefonira, pa sam i ja osjetio potrebu za svjezim zrakom :per:
edo_79

#115 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by edo_79 »

SaraFina wrote:
edo_79 wrote:

Ludi ste skroz!

Imacu paranoju u diskotekama! U onom mraku..
Čim izađe iz ćenife ima da joj se Bata prikaže ko Gospa iz Međugorja :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
amiliana

#116 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by amiliana »

Ne vidim sta je problem momcima da pridju djevojci da se upoznaju nego sve nesto sa strane e ova mi se svidja i sl.ili npr preko mog druga pokusava da dodje do mene :roll:
Ramzess Veliki

#117 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Ramzess Veliki »

KPNCTNJAH wrote:Image

I hajd ti pridji ovoj lijevo u sredini pored ovih rospija :mrgreen: :evil:
Mene u ovoj slici brinu drugi detalji koji su ovdje uredno postavljeni na scenu:
Tefsija sa jeftinom grupnom mezom treba da kaže da dame vole da ih se izvodi na večeru uz muziku i da očekuju da ti plaćaš jer su one potrošile pare na one cekere sa fino upakovanim kutijicama koje treba da izgledaju skupo ...
klixoris

#118 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by klixoris »

_BataZiv_0809 wrote:A sto Element zovu Zadnjom sansom? Fkt ozbiljno pitam :thumbup:

On topic:

Vidim da me ismijavate zbog taktike :P Eto moze i opcija da je izasla vani da telefonira, pa sam i ja osjetio potrebu za svjezim zrakom :per:
...a ona na telefonu sa frajerom :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#119 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by _BataZiv_0809 »

klixoris wrote:
_BataZiv_0809 wrote:A sto Element zovu Zadnjom sansom? Fkt ozbiljno pitam :thumbup:

On topic:

Sto znaci da on nije prisutan, a ona mu mozda govori: "Da duso, idem spavati samo dok operem zubice" :per:

i da ponovim pitanje-Što ELEMENT zovu zadnjom sansom?
Ramzess Veliki

#120 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Ramzess Veliki »

_BataZiv_0809 wrote:
S4mpion wrote: Ne prilaze, jer im nije svejedno kome će prići. Neki su sposobni satima pratiti djevojku i njeno ponašanje kako bi sebi stvorili neku procjenu. Kad sjedite u istom društvu i kad postoji razgovor, djevojku je moguće procijeniti za 10 minuta, međutim, u kafiću, gdje je ona za nekim 10-tim stolom malo toga možeš saznati o njoj za 10 minuta.

S druge strane, postoje oni koje nije baš mnogo briga kome će prići, pa prilaze odmah. Žene takve muškarce više cijene navodno zbog hrabrosti, ali hrabrost je, nerijetko, i ludost. :pusi2:

Milion puta mi se neka cura svidi na prvu, da bih poslije pola sata skont`o da je prava sreća što joj nisam priš`o. :pusi2:

Jel dobro `vako? :pusi2:
Potpis :thumbup:
I moj potpis. :thumbup:
I da dodam, drage dame, strašno griješite kod procjene muškaraca koji vam prilaze, lako vas je izigrati, toliko lako da nije ni interesantno. Da pametnije razmišljate i vi bi satima proučavale frajera da otkrijete naznake njegovih stvarnih osobina, i startale bi ga bez straha.
edo_79

#121 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by edo_79 »

Ramzess Veliki wrote: I moj potpis. :thumbup:
I da dodam, drage dame, strašno griješite kod procjene muškaraca koji vam prilaze, lako vas je izigrati, toliko lako da nije ni interesantno. Da pametnije razmišljate i vi bi satima proučavale frajera da otkrijete naznake njegovih stvarnih osobina, i startale bi ga bez straha.
To Ramke majstore .... samo ovo ti se maalkice kosi sa tvojim postom da treba kopirati uspješne žene ako hoš bit dobar zagondžija :mrgreen:
SaraFina

#122 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by SaraFina »

klixoris wrote:

On topic:

Trazice ti neka zabranu prilaska.

Stalkeru :kiss:
ultima_palabra

#123 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by ultima_palabra »

Zadnja šansa... pa valjda zato što sponzoruše to mjesto vide kao zadnju šansu da upecaju lovatora.
sema911s

#124 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by sema911s »

ultima_palabra wrote:Zadnja šansa... pa valjda zato što sponzoruše to mjesto vide kao zadnju šansu da upecaju lovatora.
jadne te sponzoruse sto u elementu traze lovatora,.,
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#125 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by _BataZiv_0809 »

ultima_palabra wrote:Zadnja šansa... pa valjda zato što sponzoruše to mjesto vide kao zadnju šansu da upecaju lovatora.
Nije valjda :run:
Post Reply