Prijava inspekciji
-
Dogoljubac
#26 Re: Prijava inspekciji
Ozbiljno pitam-trazim savjet-šta da uradim.Još uvijek su pod garancijom.Žalio sam se i Udruženju za zaštitu potrošaca.Nikakvog odgovora.Bitno je da im je plata redovna i solidna.
Kupovina je izgledala ovako:
-Dobar dan,zelim obucu koje ne propušta vodu.
-Imamo ovaj model,garancija godinu dana.
-Probah.Zapakujte molim,koliko koštaju?
-350.
Hvala dovidjenja.
I mokre noge...cak i kad ne pada vec je vlazna cesta od prethodne kiše...
Kupovina je izgledala ovako:
-Dobar dan,zelim obucu koje ne propušta vodu.
-Imamo ovaj model,garancija godinu dana.
-Probah.Zapakujte molim,koliko koštaju?
-350.
Hvala dovidjenja.
I mokre noge...cak i kad ne pada vec je vlazna cesta od prethodne kiše...
- Krizzia
#27 Re: Prijava inspekciji
Pa kontaktiraj direktno goretex. I slijedeci put kupi timberland 
-
Dogoljubac
#28 Re: Prijava inspekciji
Rijec je o obuci Salomon,materijal gorotex.A moja sljedeca kupovina zimske obuce je vjerovatno"vani".Još malo i pozdrav Bosni.
-
moonca
#29 Re: Prijava inspekciji
Mislim da nisam ovdje pisala- Meni se Prada raspala setajuci- tene /cipele, kupjlene prije hm ..vise od 5 godina ali ih nisam nosala ..par puta -svega.No ja zivim u toploj klimi i u kuci je klima -non stop.CPT wrote:Ima garancija. Politika nema veze sa tim. Za cipelu rucne izrade sa 5 godina garancije su dzaba.... To je prosjecna cipela iz Kine sa "eko" kozom (plastikater).moonca wrote:Nisam ni znala da se daje garancija na obucu ili--odjecu.
Nema inspekcija nista s tim. Politika firme-kako ce prodavati i pod kojim uslovima.
hm - nisu jeftine- sta mozes -vrati na popravku...
Sta se desilo ne znam --ali imam npr cipele Ferragamo-gumeni dzon - i bez probelma.....
pokusat cu postaviti sliku

- CPT
#30 Re: Prijava inspekciji
Pa ovo bas i nije nesto cudno za 5+ godina staru plastiku/gumu... guma stari i dolazi do loma, pogotovo na tom dijelu (jos ako si vozac...)
-
moonca
#31 Re: Prijava inspekciji
Ne mogu vjerovati- ipak- ne , nisam vozila u njima- setala par puta i stajale u closet-u-- necu se zaliti-ipak je proslo puno godina - znaju po serijskom broju-
- i agree
#32 Re: Prijava inspekciji
Ovo se acare vidi da je neko-nesto izgrizlo,mozda ti je mis kakav uletiomoonca wrote:Ne mogu vjerovati- ipak- ne , nisam vozila u njima- setala par puta i stajale u closet-u-- necu se zaliti-ipak je proslo puno godina - znaju po serijskom broju-
-
moonca
#33 Re: Prijava inspekciji
..nije - krhka plastika- vjerujem da sam ih nosala, ovo se ne bi desilo...i agree wrote:Ovo se acare vidi da je neko-nesto izgrizlo,mozda ti je mis kakav uletiomoonca wrote:Ne mogu vjerovati- ipak- ne , nisam vozila u njima- setala par puta i stajale u closet-u-- necu se zaliti-ipak je proslo puno godina - znaju po serijskom broju-
- i agree
#34 Re: Prijava inspekciji
pa sto nije i druga ako je od stajanja,ili ih je neko sjebo da ne znas ili mis,samo od sebe nema sanse
-
moonca
#35 Re: Prijava inspekciji
nisam dovoljno nosila,kad se desilo-- moguce da bi i druga..i agree wrote:pa sto nije i druga ako je od stajanja,ili ih je neko sjebo da ne znas ili mis,samo od sebe nema sanse
- i agree
#36 Re: Prijava inspekciji
aha,znaci jednu nosas pa kad ode onda drugu,zanimljivomoonca wrote:nisam dovoljno nosila,kad se desilo-- moguce da bi i druga..i agree wrote:pa sto nije i druga ako je od stajanja,ili ih je neko sjebo da ne znas ili mis,samo od sebe nema sanse
-
moonca
#37 Re: Prijava inspekciji
ma znas sta - ....i agree wrote:aha,znaci jednu nosas pa kad ode onda drugu,zanimljivomoonca wrote:nisam dovoljno nosila,kad se desilo-- moguce da bi i druga..i agree wrote:pa sto nije i druga ako je od stajanja,ili ih je neko sjebo da ne znas ili mis,samo od sebe nema sanse
-
Naslovnica
#38 Re: Prijava inspekciji
Kakvi Gorotexi, mačke piterine i sl...
Jedino su nepromočive gumene čizme, sve ostalo je 'kockanje'.
-
Dzontra_Volta
#39 Re: Prijava inspekciji
Kako završi ova priča? Jesi li uspio šta?corei3 wrote:Imam ogromnih problema sa kupljenim cipelama.
Cipele sam kupio u prodavnici https://www.facebook.com/pages/category ... 637386856/
sa 5 godina garancije.
Cipele su pukle nakon jednog nosenja. Zaljepljene su i opet su odma pukle. Ne zele da nam vrate novac nego da ih opet ljepe.
Kojoj se inspekciji obratiti i kako vratiti novac.
- Optimus09
#40 Re: Prijava inspekciji
Lose ljepilo,koza nije dovoljno obradjena ili djonovi tako nisu dovoljno obradjeni.Vise faktora su u igri.
Dok nekvalitetni djonovi brzo pucaju.
Dok nekvalitetni djonovi brzo pucaju.
-
Dogoljubac
#41 Re: Prijava inspekciji
Jebo čizme.Mene boli što nas stalno neko vara.Glasaš za nekog jer ima dobar program,dobije izbore i onda nas zajebe.Svi nešto garantuju,velike rijeci,bilo da kupujes auto gume,servisiras auto,placas registraciju i vozis se po uzasnim cestama,odvaja se za vode,šume i ko zna šta vec.Razne administacije žive ko bubreg u loju od tih para a ne rade svoj posao.Nit se imas kome pozalit nit pije vode kad se zalis.Pored ovog još dosta gluposti i zato narod ode...žalosno...Naslovnica wrote:Kakvi Gorotexi, mačke piterine i sl...
-
maliq53
#42 Re: Prijava inspekciji
Ja narucio vani salomon cizme sa goretexom da imam po planini hodat' i odma kad su dosle prva setnja otisao malo po brdu hodat', bio je jos snijeg i namjerno sam gazao po lokvama na sumskom putu. Lokve su bile dubine dokle je onaj goretex materijal odnosno do polovine jezika cizmi... Tu sam izgazao ko lud i nikad nista nije propustilo tako da 100% goretex nece propustit... Cudi me za te salomonke al' ja nisam imao problema... Ili je to neki fejk ili su te salomonke stajale godinama negdje u skladistu pa mozda taj materijal izgubio svojstva...Dogoljubac wrote:Rijec je o obuci Salomon,materijal gorotex.A moja sljedeca kupovina zimske obuce je vjerovatno"vani".Još malo i pozdrav Bosni.
-
Dogoljubac
#43 Re: Prijava inspekciji
Intersport,Ložionicka.
- Krizzia
#44 Re: Prijava inspekciji
https://www.gore-tex.com/support/contact-us
Evo nek se zali.
Evo nek se zali.