Prijava inspekciji
-
corei3
#1 Prijava inspekciji
Imam ogromnih problema sa kupljenim cipelama.
Cipele sam kupio u prodavnici https://www.facebook.com/pages/category ... 637386856/
sa 5 godina garancije.
Cipele su pukle nakon jednog nosenja. Zaljepljene su i opet su odma pukle. Ne zele da nam vrate novac nego da ih opet ljepe.
Kojoj se inspekciji obratiti i kako vratiti novac.
Cipele sam kupio u prodavnici https://www.facebook.com/pages/category ... 637386856/
sa 5 godina garancije.
Cipele su pukle nakon jednog nosenja. Zaljepljene su i opet su odma pukle. Ne zele da nam vrate novac nego da ih opet ljepe.
- bude
-
nlt
#3 Re: Prijava inspekciji
neko je na forum postavljao neki obrazac, imaš na web stranici od inspekcije ja mislim. kad im taj papir poneseš, odmah prihvaćaju tvoje uslove
uglavnom sve je na tvojoj strani, samo je bitno da imaš fiskalni
uglavnom sve je na tvojoj strani, samo je bitno da imaš fiskalni
-
Milenkov buraz
#4 Re: Prijava inspekciji
E čuj sa 5 godina garancije, taj ko je dao toliku garanciju je lud.corei3 wrote:Imam ogromnih problema sa kupljenim cipelama.
sa 5 godina garancije.
- zforumas
#5 Re: Prijava inspekciji
Pise na dnu sitnim slovimaMilenkov buraz wrote: E čuj sa 5 godina garancije, taj ko je dao toliku garanciju je lud.
*ako svih 5 godina stoje u ormaru i ne nose se
-
moonca
#6 Re: Prijava inspekciji
Ko' traktor da si kupio--
5 god. garancija --- 
--koliko si ih platio- ako nije ...

--koliko si ih platio- ako nije ...
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#7 Re: Prijava inspekciji
Ma ovo su oni fejk prodavači. Jesi li dobio račun? Imas li neki dokaz o kupovini?
-
Milenkov buraz
#8 Re: Prijava inspekciji
zforumas wrote:Pise na dnu sitnim slovimaMilenkov buraz wrote: E čuj sa 5 godina garancije, taj ko je dao toliku garanciju je lud.
*ako svih 5 godina stoje u ormaru i ne nose se
-
corei3
#9 Re: Prijava inspekciji
Imam racun. Platio 120. Jednom obukao, JEDNOM, i otpao džon. Jos su jako bezibrazni, ni inspekcije se ne boje iako smo prijetili.
-
mali jomu
#10 Re: Prijava inspekciji
corei3 wrote: Imam racun. Platio 120. Jednom obukao, JEDNOM, i otpao džon. Jos su jako bezibrazni, ni inspekcije se ne boje iako smo prijetili.
5g garancija je kad su ne raspakovane, a kad ih raspakujes onda racun mjesas sa ljepilom i tad imas 8g garancije, imas upustvo kako se to sve radi...
cuj cipele 5g garancije, dobro si proso, moglo je pisati 10g garancije a ne dobijes racun
-
mali jomu
#11 Re: Prijava inspekciji
corei3 wrote:Imam racun.----
vrati te cipele i uzmi druge, pare ti nece vratiti ali ce ti dati druge..... ti njih zajebi i na padaj vise nikad na nikakve garancije
-
moonca
#12 Re: Prijava inspekciji
Nisam ni znala da se daje garancija na obucu ili--odjecu.
Nema inspekcija nista s tim. Politika firme-kako ce prodavati i pod kojim uslovima.
hm - nisu jeftine- sta mozes -vrati na popravku...
Nema inspekcija nista s tim. Politika firme-kako ce prodavati i pod kojim uslovima.
-
Bodkin
#13 Re: Prijava inspekciji
Ima. Ako ima garancija, ili dobije druge ili lovu nazad. Cuj nemamoonca wrote:Nisam ni znala da se daje garancija na obucu ili--odjecu.
-
moonca
#14 Re: Prijava inspekciji
Mogu zamjeniti ili dati gift card-- ali, kako je naveo - novac ne vracaju. Mozda da se zali, ako je kupio kreditnom carticom- njima.Bodkin wrote:Ima. Ako ima garancija, ili dobije druge ili lovu nazad. Cuj nemamoonca wrote:Nisam ni znala da se daje garancija na obucu ili--odjecu.
- JThomas
#15 Re: Prijava inspekciji
ovo ko oni vicevi lete dvije muhe i jedna ubrza i ode...
- Optimus09
#16 Re: Prijava inspekciji
Desava se,tesko je dobiti novac nazad 
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#17 Re: Prijava inspekciji
koji si kurac uopste kupovao cipele
-
focko
#18 Re: Prijava inspekciji
svakome se ovo moze desiti ... druze savjet ... pismeno podnesi zalbu i trazi zamjenu ili povrat novca ... ako ne odgovore zovi inspekciju i prijavi. to sto rade je bezobrazluk. sa inspekcijom ces se nacekati ali ces dobiti svoje. sretno.
- Humljanin
#19 Re: Prijava inspekciji
Najnormalniji komentar ovdje.japin_mutapi wrote:koji si kurac uopste kupovao cipele
Svi ostali nešto pametuju
-
Dogoljubac
#20 Re: Prijava inspekciji
Kupim gojzerice u Intersportu,350 maraka.Nepromocive sa garancijom.Gorotex.Prvi put na noge-prokvasile.Reklamacija-uzeli,provjerila nekakva masina da li propustaju.Masina dala nalaz da ne propustaju.Žalio se inspekciji i NIŠTA,APSOLUTNO NIŠTA nisu uradili.Meni noge mokre.Mašina ne laže,ja lažem da su mi mokre noge.Toliko o inspekciji.focko wrote:svakome se ovo moze desiti ... druze savjet ... pismeno podnesi zalbu i trazi zamjenu ili povrat novca ... ako ne odgovore zovi inspekciju i prijavi. to sto rade je bezobrazluk. sa inspekcijom ces se nacekati ali ces dobiti svoje. sretno.
- Krizzia
#21 Re: Prijava inspekciji
Dogoljubac wrote:Kupim gojzerice u Intersportu,350 maraka.Nepromocive sa garancijom.Gorotex.Prvi put na noge-prokvasile.Reklamacija-uzeli,provjerila nekakva masina da li propustaju.Masina dala nalaz da ne propustaju.Žalio se inspekciji i NIŠTA,APSOLUTNO NIŠTA nisu uradili.Meni noge mokre.Mašina ne laže,ja lažem da su mi mokre noge.Toliko o inspekciji.focko wrote:svakome se ovo moze desiti ... druze savjet ... pismeno podnesi zalbu i trazi zamjenu ili povrat novca ... ako ne odgovore zovi inspekciju i prijavi. to sto rade je bezobrazluk. sa inspekcijom ces se nacekati ali ces dobiti svoje. sretno.
Mozda se samo previse znoje noge?
-
Dogoljubac
#22 Re: Prijava inspekciji
Moguce al je interesantno da se znoje samo kad je kiša.Kad je suho i vruce ne znoje se.Interesantno je da se ne znoje u tenama sa pijace od trjes marki.Mozda mi se taban iznenadio na skupe kundureKrizzia wrote:Dogoljubac wrote:Kupim gojzerice u Intersportu,350 maraka.Nepromocive sa garancijom.Gorotex.Prvi put na noge-prokvasile.Reklamacija-uzeli,provjerila nekakva masina da li propustaju.Masina dala nalaz da ne propustaju.Žalio se inspekciji i NIŠTA,APSOLUTNO NIŠTA nisu uradili.Meni noge mokre.Mašina ne laže,ja lažem da su mi mokre noge.Toliko o inspekciji.focko wrote:svakome se ovo moze desiti ... druze savjet ... pismeno podnesi zalbu i trazi zamjenu ili povrat novca ... ako ne odgovore zovi inspekciju i prijavi. to sto rade je bezobrazluk. sa inspekcijom ces se nacekati ali ces dobiti svoje. sretno.![]()
![]()
![]()
Mozda se samo previse znoje noge?![]()
- CPT
#23 Re: Prijava inspekciji
Ima garancija. Politika nema veze sa tim. Za cipelu rucne izrade sa 5 godina garancije su dzaba.... To je prosjecna cipela iz Kine sa "eko" kozom (plastikater).moonca wrote:Nisam ni znala da se daje garancija na obucu ili--odjecu.
-
Dogoljubac
#24 Re: Prijava inspekciji
Kakvu popravku?Po njima se nema šta popraviti kad je sve ok.Valjda ne znam jesu li mokre noge.Nudiio prodavacu da navuce te gojzerice i izadje na kišu.Ništa...mašina kaže sve je ok,inspekcija ne reaguje...žalio sam se komšiji,on me bar saslušao.Sažalio se bar.
- Krizzia
#25 Re: Prijava inspekciji
Nisi bio dovoljno uporan.