Prijava inspekciji

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

corei3

#1 Prijava inspekciji

Post by corei3 »

Imam ogromnih problema sa kupljenim cipelama.
Cipele sam kupio u prodavnici https://www.facebook.com/pages/category ... 637386856/
sa 5 godina garancije.
Cipele su pukle nakon jednog nosenja. Zaljepljene su i opet su odma pukle. Ne zele da nam vrate novac nego da ih opet ljepe.
Kojoj se inspekciji obratiti i kako vratiti novac.
bude

#2 Re: Prijava inspekciji

Post by bude »

nlt

#3 Re: Prijava inspekciji

Post by nlt »

neko je na forum postavljao neki obrazac, imaš na web stranici od inspekcije ja mislim. kad im taj papir poneseš, odmah prihvaćaju tvoje uslove :D
uglavnom sve je na tvojoj strani, samo je bitno da imaš fiskalni
Milenkov buraz

#4 Re: Prijava inspekciji

Post by Milenkov buraz »

corei3 wrote:Imam ogromnih problema sa kupljenim cipelama.
Cipele sam kupio u prodavnici https://www.facebook.com/pages/category ... 637386856/
sa 5 godina garancije.
Cipele su pukle nakon jednog nosenja. Zaljepljene su i opet su odma pukle. Ne zele da nam vrate novac nego da ih opet ljepe.
Kojoj se inspekciji obratiti i kako vratiti novac.
E čuj sa 5 godina garancije, taj ko je dao toliku garanciju je lud. :shock:
zforumas

#5 Re: Prijava inspekciji

Post by zforumas »

Milenkov buraz wrote: E čuj sa 5 godina garancije, taj ko je dao toliku garanciju je lud. :shock:
Pise na dnu sitnim slovima

*ako svih 5 godina stoje u ormaru i ne nose se
moonca

#6 Re: Prijava inspekciji

Post by moonca »

Ko' traktor da si kupio-- :roll: 5 god. garancija --- Image

--koliko si ih platio- ako nije ... 8)
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#7 Re: Prijava inspekciji

Post by un1ted »

Ma ovo su oni fejk prodavači. Jesi li dobio račun? Imas li neki dokaz o kupovini?
Milenkov buraz

#8 Re: Prijava inspekciji

Post by Milenkov buraz »

zforumas wrote:
Milenkov buraz wrote: E čuj sa 5 godina garancije, taj ko je dao toliku garanciju je lud. :shock:
Pise na dnu sitnim slovima

*ako svih 5 godina stoje u ormaru i ne nose se
:lol:
corei3

#9 Re: Prijava inspekciji

Post by corei3 »

Imam racun. Platio 120. Jednom obukao, JEDNOM, i otpao džon. Jos su jako bezibrazni, ni inspekcije se ne boje iako smo prijetili.
mali jomu

#10 Re: Prijava inspekciji

Post by mali jomu »

corei3 wrote: Imam racun. Platio 120. Jednom obukao, JEDNOM, i otpao džon. Jos su jako bezibrazni, ni inspekcije se ne boje iako smo prijetili.

5g garancija je kad su ne raspakovane, a kad ih raspakujes onda racun mjesas sa ljepilom i tad imas 8g garancije, imas upustvo kako se to sve radi...

cuj cipele 5g garancije, dobro si proso, moglo je pisati 10g garancije a ne dobijes racun :thumbup:
mali jomu

#11 Re: Prijava inspekciji

Post by mali jomu »

corei3 wrote:Imam racun.----

vrati te cipele i uzmi druge, pare ti nece vratiti ali ce ti dati druge..... ti njih zajebi i na padaj vise nikad na nikakve garancije :thumbup:
moonca

#12 Re: Prijava inspekciji

Post by moonca »

Nisam ni znala da se daje garancija na obucu ili--odjecu.

Nema inspekcija nista s tim. Politika firme-kako ce prodavati i pod kojim uslovima.

hm - nisu jeftine- sta mozes -vrati na popravku...
Bodkin

#13 Re: Prijava inspekciji

Post by Bodkin »

moonca wrote:Nisam ni znala da se daje garancija na obucu ili--odjecu.

Nema inspekcija nista s tim. Politika firme-kako ce prodavati i pod kojim uslovima.

Ima. Ako ima garancija, ili dobije druge ili lovu nazad. Cuj nema
moonca

#14 Re: Prijava inspekciji

Post by moonca »

Bodkin wrote:

Ima. Ako ima garancija, ili dobije druge ili lovu nazad. Cuj nema
Mogu zamjeniti ili dati gift card-- ali, kako je naveo - novac ne vracaju. Mozda da se zali, ako je kupio kreditnom carticom- njima.
JThomas

#15 Re: Prijava inspekciji

Post by JThomas »

ovo ko oni vicevi lete dvije muhe i jedna ubrza i ode...
Optimus09

#16 Re: Prijava inspekciji

Post by Optimus09 »

Desava se,tesko je dobiti novac nazad :-D
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#17 Re: Prijava inspekciji

Post by japin_mutapi »

koji si kurac uopste kupovao cipele
focko

#18 Re: Prijava inspekciji

Post by focko »

svakome se ovo moze desiti ... druze savjet ... pismeno podnesi zalbu i trazi zamjenu ili povrat novca ... ako ne odgovore zovi inspekciju i prijavi. to sto rade je bezobrazluk. sa inspekcijom ces se nacekati ali ces dobiti svoje. sretno.
Humljanin

#19 Re: Prijava inspekciji

Post by Humljanin »

japin_mutapi wrote:koji si kurac uopste kupovao cipele
Najnormalniji komentar ovdje. :thumbup:
Svi ostali nešto pametuju
Dogoljubac

#20 Re: Prijava inspekciji

Post by Dogoljubac »

focko wrote:svakome se ovo moze desiti ... druze savjet ... pismeno podnesi zalbu i trazi zamjenu ili povrat novca ... ako ne odgovore zovi inspekciju i prijavi. to sto rade je bezobrazluk. sa inspekcijom ces se nacekati ali ces dobiti svoje. sretno.
Kupim gojzerice u Intersportu,350 maraka.Nepromocive sa garancijom.Gorotex.Prvi put na noge-prokvasile.Reklamacija-uzeli,provjerila nekakva masina da li propustaju.Masina dala nalaz da ne propustaju.Žalio se inspekciji i NIŠTA,APSOLUTNO NIŠTA nisu uradili.Meni noge mokre.Mašina ne laže,ja lažem da su mi mokre noge.Toliko o inspekciji.
Krizzia

#21 Re: Prijava inspekciji

Post by Krizzia »

Dogoljubac wrote:
focko wrote:svakome se ovo moze desiti ... druze savjet ... pismeno podnesi zalbu i trazi zamjenu ili povrat novca ... ako ne odgovore zovi inspekciju i prijavi. to sto rade je bezobrazluk. sa inspekcijom ces se nacekati ali ces dobiti svoje. sretno.
Kupim gojzerice u Intersportu,350 maraka.Nepromocive sa garancijom.Gorotex.Prvi put na noge-prokvasile.Reklamacija-uzeli,provjerila nekakva masina da li propustaju.Masina dala nalaz da ne propustaju.Žalio se inspekciji i NIŠTA,APSOLUTNO NIŠTA nisu uradili.Meni noge mokre.Mašina ne laže,ja lažem da su mi mokre noge.Toliko o inspekciji.
:D :D :D
Mozda se samo previse znoje noge? :run: :P
Dogoljubac

#22 Re: Prijava inspekciji

Post by Dogoljubac »

Krizzia wrote:
Dogoljubac wrote:
:D :D :D
Mozda se samo previse znoje noge? :run: :P
Moguce al je interesantno da se znoje samo kad je kiša.Kad je suho i vruce ne znoje se.Interesantno je da se ne znoje u tenama sa pijace od trjes marki.Mozda mi se taban iznenadio na skupe kundure
CPT

#23 Re: Prijava inspekciji

Post by CPT »

Ima garancija. Politika nema veze sa tim. Za cipelu rucne izrade sa 5 godina garancije su dzaba.... To je prosjecna cipela iz Kine sa "eko" kozom (plastikater).
Dogoljubac

#24 Re: Prijava inspekciji

Post by Dogoljubac »

Kakvu popravku?Po njima se nema šta popraviti kad je sve ok.Valjda ne znam jesu li mokre noge.Nudiio prodavacu da navuce te gojzerice i izadje na kišu.Ništa...mašina kaže sve je ok,inspekcija ne reaguje...žalio sam se komšiji,on me bar saslušao.Sažalio se bar.
Krizzia

#25 Re: Prijava inspekciji

Post by Krizzia »

Nisi bio dovoljno uporan.
Post Reply