prijateljstvo i sex

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

PR80.

Post by PR80. »

tech10 wrote:
ne slazem se sa tom mamom....

mislim da moze biti prijateljstva bez iceg drugog....
Moze ako je zenska dobro ruzna :(
Ebo ga ti.. :D .. neko treba i tu stranu rasporeda da popuni. :D
Ne mozemo sve ni fine biti. :lol: :lol: :lol: :lol:
Nesferatu

Post by Nesferatu »

tech10 wrote:
ne slazem se sa tom mamom....

mislim da moze biti prijateljstva bez iceg drugog....
Moze ako je zenska dobro ruzna :(
Kako cu ja dobro ruzan, biti prijatelj sa dobro ruznim zenama? :lol:

Interesatno je to, u sustini, kad vidis zenske "prijatelje", ili su sa nekim pejanom ili sa nekim likom kojeg posmatraju kao asexsualno bice.

I onda im smeta, sto muskarci nisu toliko komplikovani.

Mi smo prijatelji, zna se zbog cega...Nije kibernetika
anais_nin

Post by anais_nin »

rumenko wrote:vidi nije anais otvorila ovu temu...da nije sta bolesna...
hvala na brizi.... :D zdrava sam...i ne seksam se sa prijateljima....niti otvaram teme tipa "forume daj mi savijet" :D ...ja sam vise tip za diskusija :D :D :D
tigris

Post by tigris »

sex i prijateljstvo......nije lose..... :-)

mislim da muskima u dosta slucajeva odgovara bilo koja kombinacija u kojoj ima sexa......jaranski,prijateljski,komsijski,pa s onom s posla,pa sa poznanicom ......

zenske vise od muskih prave te izuzetke.......il je to samo kobajagi :?

a mozda i lupam :D sve ovo :D :D
anais_nin

#30 Re: prijateljstvo i sex

Post by anais_nin »

bez wrote:znamo se deset godina, dobri smo prijatelji. nekada smo visili zajedno, a sada je to postalo rijeđe, ali jednako kvalitetno. oduvijek smo u čvrstim vezama, volimo svoje partnere. prije četiri godine smo prvi put vodili ljubav, kasnije rijetko i neredovno - možda dva puta godišnje - ali predivno. nakon toga se mrzimo, i svaki put odlučimo da je to bio posljednji, ali se - makar sljedeće godine - opet desi. nikada ne razgovaramo o onome što osjećamo jedno za drugo, niti o opciji da budemo zajedno. prošlog mjeseca smo se stalno viđali, što namjerno, što slučajno, i ništa se nije desilo, ali ja predosjećam da uskoro opet hoće, i prosto me je strah..
pa sta ti hoces od nje? i zasto te je strah? da ce se opet desiti? ili da se nece vise desiti? ili da cete biti uhvaceni?

prije nego sto se TO ponovo desi mozda bi trebao skontati sta ti u stvari zelis od nje ili S njom? jer meni se cini da ti imas neka osjecanja za tu prijateljicu koja nemaju veze ni sa prijateljstvom, a ni sa cisto fizickom privlacnoscu....

i mozda bi nakon 4 godine bio bitan momenat da porazgovarate o tome jer ce vam se ovo inace kad tad razbiti od glavu....

a tad kad ste "visili zajedno" jesi ti osjeca nesto za nju vise od prijateljstva? tako se barem meni ucinilo....
*.muf

#31 Re: prijateljstvo i sex

Post by *.muf »

bez wrote:znamo se deset godina, dobri smo prijatelji. nekada smo visili zajedno, a sada je to postalo rijeđe, ali jednako kvalitetno. oduvijek smo u čvrstim vezama, volimo svoje partnere. prije četiri godine smo prvi put vodili ljubav, kasnije rijetko i neredovno - možda dva puta godišnje - ali predivno. nakon toga se mrzimo, i svaki put odlučimo da je to bio posljednji, ali se - makar sljedeće godine - opet desi. nikada ne razgovaramo o onome što osjećamo jedno za drugo, niti o opciji da budemo zajedno. prošlog mjeseca smo se stalno viđali, što namjerno, što slučajno, i ništa se nije desilo, ali ja predosjećam da uskoro opet hoće, i prosto me je strah..
Neeboj se.....
Vala jesi se raspekmezio :sad: pravo, budi musko i reci DA...
Last edited by *.muf on 08/11/2005 01:12, edited 1 time in total.
DaysleepeR

#32 Re: prijateljstvo i sex

Post by DaysleepeR »

anais_nin wrote:
pa sta ti hoces od nje? i zasto te je strah? da ce se opet desiti? ili da se nece vise desiti? ili da cete biti uhvaceni?

prije nego sto se TO ponovo desi mozda bi trebao skontati sta ti u stvari zelis od nje ili S njom? jer meni se cini da ti imas neka osjecanja za tu prijateljicu koja nemaju veze ni sa prijateljstvom, a ni sa cisto fizickom privlacnoscu....

i mozda bi nakon 4 godine bio bitan momenat da porazgovarate o tome jer ce vam se ovo inace kad tad razbiti od glavu....

a tad kad ste "visili zajedno" jesi ti osjeca nesto za nju vise od prijateljstva? tako se barem meni ucinilo....
Ja nesto ne vidim ovdje indicije da su u pitanju ON i ONA.

Moguce je vrlo da se radi o ONA i ONA ili ON i ON.
Sto naravno jos vise komplikuje situaciju.

Izvol'te :D
silentbob

Post by silentbob »

najbolji je sex medju prijateljima....sto te jaran moze naguzit nemoze niko drugi
Post Reply