prijateljstvo i sex
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
bez
#1 prijateljstvo i sex
znamo se deset godina, dobri smo prijatelji. nekada smo visili zajedno, a sada je to postalo rijeđe, ali jednako kvalitetno. oduvijek smo u čvrstim vezama, volimo svoje partnere. prije četiri godine smo prvi put vodili ljubav, kasnije rijetko i neredovno - možda dva puta godišnje - ali predivno. nakon toga se mrzimo, i svaki put odlučimo da je to bio posljednji, ali se - makar sljedeće godine - opet desi. nikada ne razgovaramo o onome što osjećamo jedno za drugo, niti o opciji da budemo zajedno. prošlog mjeseca smo se stalno viđali, što namjerno, što slučajno, i ništa se nije desilo, ali ja predosjećam da uskoro opet hoće, i prosto me je strah..
-
FortunaBela
#3 Re: prijateljstvo i sex
Uvijek postoji ta čarobna riječ NEbez wrote:znamo se deset godina, dobri smo prijatelji. nekada smo visili zajedno, a sada je to postalo rijeđe, ali jednako kvalitetno. oduvijek smo u čvrstim vezama, volimo svoje partnere. prije četiri godine smo prvi put vodili ljubav, kasnije rijetko i neredovno - možda dva puta godišnje - ali predivno. nakon toga se mrzimo, i svaki put odlučimo da je to bio posljednji, ali se - makar sljedeće godine - opet desi. nikada ne razgovaramo o onome što osjećamo jedno za drugo, niti o opciji da budemo zajedno. prošlog mjeseca smo se stalno viđali, što namjerno, što slučajno, i ništa se nije desilo, ali ja predosjećam da uskoro opet hoće, i prosto me je strah..
-
PR80.
Pa cek, jesi ti u vezi sa osobom koju volis
a pored toga gledas nesto sa svojom najboljom prijateljicom?
Nema tu ljubavi.
A ako si vec tako odlucio rascisti smece oko sebe pa porazgovaraj sa prijateljicom i rijesite vec jednom da li cete i dalje ostati "prijatelji" ili nesto vise.
Nema tu ljubavi.
A ako si vec tako odlucio rascisti smece oko sebe pa porazgovaraj sa prijateljicom i rijesite vec jednom da li cete i dalje ostati "prijatelji" ili nesto vise.
-
Nesferatu
Ama nema tu nista dalje. Ocigledno je da nisu oni jedno za drugo.
Jesu samo, kad surfaju na talasu hormona, i onda na svoj najbolji dan, kad se zvjezde poklope pasu jedno drugom ko kec na desetku. Kuja mahne repom, pas urlikne av av.
Medjutim, mene nesto iznenadi opis onih veza, stabilne, dugorocne, volimo partnere. Ako je to sve tako, onda ili ukljuci i partnere u ove aktivnosti ili ne brljaj sa strane, mora se nesto i zrtvovati da bi se imalo sta i spasiti.
Jesu samo, kad surfaju na talasu hormona, i onda na svoj najbolji dan, kad se zvjezde poklope pasu jedno drugom ko kec na desetku. Kuja mahne repom, pas urlikne av av.
Medjutim, mene nesto iznenadi opis onih veza, stabilne, dugorocne, volimo partnere. Ako je to sve tako, onda ili ukljuci i partnere u ove aktivnosti ili ne brljaj sa strane, mora se nesto i zrtvovati da bi se imalo sta i spasiti.
- danas
mama mog najboljeg prijatelja nam davala savjete kad smo bili klinci...
pa kaze... da nema prijateljstva izmedju muskarca i zene... jer ili ona misli i nada se da tu ima nesto vise... ili on misli da tu ima nesto vise... ili svijet misli da medju njima ima nesto vise...
pa skontajte...
pa kaze... da nema prijateljstva izmedju muskarca i zene... jer ili ona misli i nada se da tu ima nesto vise... ili on misli da tu ima nesto vise... ili svijet misli da medju njima ima nesto vise...
pa skontajte...
-
PR80.
Pitat cu Toozlu da li je skontao.danas wrote:mama mog najboljeg prijatelja nam davala savjete kad smo bili klinci...![]()
pa skontajte...
- danas
sto?PR80. wrote:Pitat cu Toozlu da li je skontao.danas wrote:mama mog najboljeg prijatelja nam davala savjete kad smo bili klinci...![]()
pa skontajte...
- bug
#11 Re: prijateljstvo i sex
sta josbez wrote:nikada ne razgovaramo o onome što osjećamo jedno za drugo, niti o opciji da budemo zajedno. .
-
Vozdra_123
ne slazem se sa tom mamom....danas wrote:mama mog najboljeg prijatelja nam davala savjete kad smo bili klinci...![]()
pa skontajte...
mislim da moze biti prijateljstva bez iceg drugog....
jednostavno ljudi imaju potrebu da se druze ili dijele razlicite probleme...
raja mogu pricati sta hoce.... ali libo me neka stvar sta raja misle
- danas
zaboravljas vozdraVozdra_123 wrote:ne slazem se sa tom mamom....danas wrote:mama mog najboljeg prijatelja nam davala savjete kad smo bili klinci...![]()
pa skontajte...
raja mogu pricati sta hoce.... ali libo me neka stvar sta raja misle
pa nije se jedna veza raspala oko toga sta "raja prica"...
-
Vozdra_123
pa nemam pojma kako to ide u bihdanas wrote:zaboravljas vozdraVozdra_123 wrote:ne slazem se sa tom mamom....danas wrote:mama mog najboljeg prijatelja nam davala savjete kad smo bili klinci...![]()
pa skontajte...
raja mogu pricati sta hoce.... ali libo me neka stvar sta raja mislekako to ide...
a i ne zivis vise dole...
![]()
pa nije se jedna veza raspala oko toga sta "raja prica"...
zivim gdje zivim .... i razvijam svoja misljenja na osnovu toga