Ebo ga ti..tech10 wrote:Moze ako je zenska dobro ruznane slazem se sa tom mamom....
mislim da moze biti prijateljstva bez iceg drugog....
Ne mozemo sve ni fine biti.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Kako cu ja dobro ruzan, biti prijatelj sa dobro ruznim zenama?tech10 wrote:Moze ako je zenska dobro ruznane slazem se sa tom mamom....
mislim da moze biti prijateljstva bez iceg drugog....
hvala na brizi....rumenko wrote:vidi nije anais otvorila ovu temu...da nije sta bolesna...
pa sta ti hoces od nje? i zasto te je strah? da ce se opet desiti? ili da se nece vise desiti? ili da cete biti uhvaceni?bez wrote:znamo se deset godina, dobri smo prijatelji. nekada smo visili zajedno, a sada je to postalo rijeđe, ali jednako kvalitetno. oduvijek smo u čvrstim vezama, volimo svoje partnere. prije četiri godine smo prvi put vodili ljubav, kasnije rijetko i neredovno - možda dva puta godišnje - ali predivno. nakon toga se mrzimo, i svaki put odlučimo da je to bio posljednji, ali se - makar sljedeće godine - opet desi. nikada ne razgovaramo o onome što osjećamo jedno za drugo, niti o opciji da budemo zajedno. prošlog mjeseca smo se stalno viđali, što namjerno, što slučajno, i ništa se nije desilo, ali ja predosjećam da uskoro opet hoće, i prosto me je strah..
Neeboj se.....bez wrote:znamo se deset godina, dobri smo prijatelji. nekada smo visili zajedno, a sada je to postalo rijeđe, ali jednako kvalitetno. oduvijek smo u čvrstim vezama, volimo svoje partnere. prije četiri godine smo prvi put vodili ljubav, kasnije rijetko i neredovno - možda dva puta godišnje - ali predivno. nakon toga se mrzimo, i svaki put odlučimo da je to bio posljednji, ali se - makar sljedeće godine - opet desi. nikada ne razgovaramo o onome što osjećamo jedno za drugo, niti o opciji da budemo zajedno. prošlog mjeseca smo se stalno viđali, što namjerno, što slučajno, i ništa se nije desilo, ali ja predosjećam da uskoro opet hoće, i prosto me je strah..
Ja nesto ne vidim ovdje indicije da su u pitanju ON i ONA.anais_nin wrote:pa sta ti hoces od nje? i zasto te je strah? da ce se opet desiti? ili da se nece vise desiti? ili da cete biti uhvaceni?bez wrote:znamo se deset godina, dobri smo prijatelji. nekada smo visili zajedno, a sada je to postalo rijeđe, ali jednako kvalitetno. oduvijek smo u čvrstim vezama, volimo svoje partnere. prije četiri godine smo prvi put vodili ljubav, kasnije rijetko i neredovno - možda dva puta godišnje - ali predivno. nakon toga se mrzimo, i svaki put odlučimo da je to bio posljednji, ali se - makar sljedeće godine - opet desi. nikada ne razgovaramo o onome što osjećamo jedno za drugo, niti o opciji da budemo zajedno. prošlog mjeseca smo se stalno viđali, što namjerno, što slučajno, i ništa se nije desilo, ali ja predosjećam da uskoro opet hoće, i prosto me je strah..
prije nego sto se TO ponovo desi mozda bi trebao skontati sta ti u stvari zelis od nje ili S njom? jer meni se cini da ti imas neka osjecanja za tu prijateljicu koja nemaju veze ni sa prijateljstvom, a ni sa cisto fizickom privlacnoscu....
i mozda bi nakon 4 godine bio bitan momenat da porazgovarate o tome jer ce vam se ovo inace kad tad razbiti od glavu....
a tad kad ste "visili zajedno" jesi ti osjeca nesto za nju vise od prijateljstva? tako se barem meni ucinilo....