Evo jos malo oni ,,najvjerniji,,maxell_sarajevo wrote:Joj odbrane i tarabe, a jos veca taraba na golu.
Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- luckylaka
#201 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
- ganjeta
#202 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Ja bih rado sada,ako ikako moze-LIBERO- wrote:Poraz nam je vrlo realan. Nerjeseno bih vidio kao uspjeh. Pobejda...o tome cemo neki drugi put
- veljaca
#203 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
luckylaka wrote:Evo jos malo oni ,,najvjerniji,,maxell_sarajevo wrote:Joj odbrane i tarabe, a jos veca taraba na golu.Nesto se usutili.
IBRAHIM SEHIC
- luckylaka
#204 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Ove maloljetne i ne racunamoTarik19 wrote:Poraz od 2-3 gola razlike nece biti nikakva blamaza vec ce to biti realnost.
- and
#205 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
džeko je napokon prebacio u drugu,može on još puno bolje.
pjanić,misimović,medunjanin,rahimić,spahić maestralno.
lulić mora puno bolje,salihović dobar.
vranješ nije loš,malo treme,ali biće dobra zamjena mujdži.očekivao sam da će bešić ući mjesto pandže.
sve u svemu izledamo kao velika reprezentacija,igramo,držimo loptu,napokon,dajemo golove i razvaljujemo ove ozbiljnije reprezentacije.
pjanić,misimović,medunjanin,rahimić,spahić maestralno.
lulić mora puno bolje,salihović dobar.
vranješ nije loš,malo treme,ali biće dobra zamjena mujdži.očekivao sam da će bešić ući mjesto pandže.
sve u svemu izledamo kao velika reprezentacija,igramo,držimo loptu,napokon,dajemo golove i razvaljujemo ove ozbiljnije reprezentacije.
Last edited by and on 17/11/2010 19:32, edited 1 time in total.
- ganjeta
#206 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Ovaj je dobitnik danapoostar wrote:ja sam odigro 100KM na Slovacku, pa nek bude sta bude...odlicna kvota 2,vjerujem da ce kvota pasti na 1.80-1.85 kad kladionice saznaju ko nam sutra brani i da Spahic vjerovatno nece igrati.
Cestitamo
- JThomas
#207 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
žao je i meni vede, ali stvarno puno bolje igramo ovako. kad su on i džeko visili u napadu, bili su totalno odsječeni obojica, ovako sa jačim veznim redom stvaramo puno više šansi.
- Šibicar
#208 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
ganjeta wrote:Ovaj je dobitnik danapoostar wrote:ja sam odigro 100KM na Slovacku, pa nek bude sta bude...odlicna kvota 2,vjerujem da ce kvota pasti na 1.80-1.85 kad kladionice saznaju ko nam sutra brani i da Spahic vjerovatno nece igrati.![]()
![]()
Cestitamo
- luckylaka
#209 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
BiH: Šehić
, Vranješ (
od 80. Bešić),
Spahić,
Pandža,
Lulić ,
Salihović
(od 62. Subašić),
Rahimić,
Medunjanin,
Misimović
(od 75. Muslimović)
, Pjanić
(od 86. Ibričić),
Džeko
(od 83. Ibišević).

- Baltazar_khan
#210 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Da nije možda ovo onaj što je prokocko˙ penzijeganjeta wrote:Ovaj je dobitnik danapoostar wrote:ja sam odigro 100KM na Slovacku, pa nek bude sta bude...odlicna kvota 2,vjerujem da ce kvota pasti na 1.80-1.85 kad kladionice saznaju ko nam sutra brani i da Spahic vjerovatno nece igrati.![]()
![]()
Cestitamo
- JThomas
#211 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
da nije "onaj" poštar što je penzije zijanio?

preteče me
preteče me
- Meho Kodro
#212 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
sampioni... nema na planetu boljih
-
BaileyS
#213 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Pa da se opet vratimo na 40% posjeda lopte protiv EstonijeSocijalista wrote: Ja sam zadovoljam tekmom kako god prodje, ali ljudi fali nama Ciro imamo kvalitet predobar, a Susis mi se cini nekako staromodan trener. Bemti ekipu koja jednom pobjedi jednom nerijeseno pa popushi pa onda kockaj se i pitaj sta ce biti sljedece.
Promijeniti igru kakvu je forsirao Blazevic nije lako preko noci. Ne garantujem da je Susic kalibar koji to moze inijeti ali u jedno sam siguran, Blazevicevu formaciju i nacin igre je trebalo mijenjati (bez obzira na rezultate) ako ikad zelimo postati nesto vise od ekipe koja igra na kontre i iznenadjenja.
Nikad od kako je nastala reprezentacija mi nismo imali kontrolu lopte a to se sad polako mijenja. Vjerujem da Susicu ovaj novi stil nece ici glatko ni u buducnosti te da ce biti jos padova ali ovo treba gajiti bez obzira ko bude selektor (jer igrace za tako nesto imamo)
- ganjeta
#214 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Ma postar bi mu pozavidioBaltazar_khan wrote:Da nije možda ovo onaj što je prokocko˙ penzijeganjeta wrote:Ovaj je dobitnik danapoostar wrote:ja sam odigro 100KM na Slovacku, pa nek bude sta bude...odlicna kvota 2,vjerujem da ce kvota pasti na 1.80-1.85 kad kladionice saznaju ko nam sutra brani i da Spahic vjerovatno nece igrati.![]()
![]()
Cestitamo
Ovaj je blizu da ga dostigne
- Šibicar
#215 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
BaileyS wrote:Pa da se opet vratimo na 40% posjeda lopte protiv EstonijeSocijalista wrote: Ja sam zadovoljam tekmom kako god prodje, ali ljudi fali nama Ciro imamo kvalitet predobar, a Susis mi se cini nekako staromodan trener. Bemti ekipu koja jednom pobjedi jednom nerijeseno pa popushi pa onda kockaj se i pitaj sta ce biti sljedece.![]()
Promijeniti igru kakvu je forsirao Blazevic nije lako preko noci. Ne garantujem da je Susic kalibar koji to moze inijeti ali u jedno sam siguran, Blazevicevu formaciju i nacin igre je trebalo mijenjati (bez obzira na rezultate) ako ikad zelimo postati nesto vise od ekipe koja igra na kontre i iznenadjenja.
Nikad od kako je nastala reprezentacija mi nismo imali kontrolu lopte a to se sad polako mijenja. Vjerujem da Susicu ovaj novi stil nece ici glatko ni u buducnosti te da ce biti jos padova ali ovo treba gajiti bez obzira ko bude selektor (jer igrace za tako nesto imamo)
Ovo je bit svega,i apsolutno se slažem sa tim.
-
LSD
#216 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Kaže Kristić: Lulić se nije najbolje snašao
situacija kad ga je neko proigrao i izbacio pred samog golmana slovacke.
NE ZNA, a ne Nije se snašo...ne zna, jer se ono puca po zemlji (a prije toga da priupita golmana u koju stranu da puca) a ne dizati loptu
, da zna zabio bi onaj zicer bez ikakvih problema.
NE ZNA, a ne Nije se snašo...ne zna, jer se ono puca po zemlji (a prije toga da priupita golmana u koju stranu da puca) a ne dizati loptu
Last edited by LSD on 17/11/2010 19:42, edited 3 times in total.
- Baltazar_khan
#217 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Al fakat ne kontam koliki dušman moraš da budeš pa da igraš protiv svoje reprezentacije ko ovaj gore delegatganjeta wrote:Ma postar bi mu pozavidioBaltazar_khan wrote:
Da nije možda ovo onaj što je prokocko˙ penzijeon se bar kladi na sigurno.
Last edited by Baltazar_khan on 17/11/2010 19:42, edited 1 time in total.
- ganjeta
#218 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Jos pasica opalio stoju hladno
e bas dusmanski 
- jutarnji
#219 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Ne da smo jaci od onih mohikanaca, mi smo za njih Brazil!
Jos dok se to malo uigra, pogotovo tandem Medunjanin-Rahimic, ima da isprasimo Rumune i one wannabe Ruse isto k'o ove sto smo danas. Nama bi najveca pouka iz ove tekme trebalo da bude izbor mjesta okupljanja. Znaci pred svaku tekmu okupljanje vani, daleko od nasih govnara sto sebe nazivaju novinarima, a jos dalje od nekakvih kafancuga po Sarajevu.
Jos dok se to malo uigra, pogotovo tandem Medunjanin-Rahimic, ima da isprasimo Rumune i one wannabe Ruse isto k'o ove sto smo danas. Nama bi najveca pouka iz ove tekme trebalo da bude izbor mjesta okupljanja. Znaci pred svaku tekmu okupljanje vani, daleko od nasih govnara sto sebe nazivaju novinarima, a jos dalje od nekakvih kafancuga po Sarajevu.
-
michio
#220 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Rijetko dobro odigrana utakmica.
-
donja_crtica
#221 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Nisam neki ekspert, daleko od toga, ali kako me sjecanju sluzi ovdje je bilo i kontrole i igreBaileyS wrote: Nikad od kako je nastala reprezentacija mi nismo imali kontrolu lopte a to se sad polako mijenja.
http://www.youtube.com/watch?v=bggHLAHP2hc
- Šibicar
#222 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Al fakat ne kontam koliki dušman moraš da budeš pa da igraš protiv svoje reprezentacije ko ovaj gore delegatBaltazar_khan wrote:Ma postar bi mu pozavidioganjeta wrote:
Da nije možda ovo onaj što je prokocko˙ penzijeon se bar kladi na sigurno.
Vala baš,to me podsjeti na jednu situaciju kad sam bio u Zagrebu,i sad sjedim u kafani s nekom zagrebačkom škvadrom,i onaj jedan izvadio tiket kladionice i ja ga pitam šta si igrao,kaže on meni onako stidljivo "evo igrao sam i na Norvešku protiv BiH,nešto ste slabi u zadnje vrijeme",a to je bilo onda kad je bio bojkot reprezentativaca i kad smo Norvežane u Norveškoj dobili 2-1.
- xXBl0odXx
#223 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Joj koliko god meni Ibisevic bio drag kao igrac, AGONIJA ga je gledati dok radi biciklo

- Chivas1
#224 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Jesam ja jedini kome ovaj "zmaj" ne lici na zmaja nego na nesto drugo

-
Frankyee
#225 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Napokon da Susic pogodi taktiku, tek sad mi nije jasno sto nismo igrali 4-5-1 protiv Francuza.
Dobro je, iskreno ocekivao sam poraz i to zestok, poslije otkaza nekoliko igraca. Bravo majstori, Medo je dao gol i igrao dobro.
Ali i dalje mi nije jasno sto Susic drzi u igri Rahimica umjesto da trazi zamjenu na tom mjestu???
Jedino Pandza je nekako tanak ili se to meni mozda cini samo,...
Dobro je, iskreno ocekivao sam poraz i to zestok, poslije otkaza nekoliko igraca. Bravo majstori, Medo je dao gol i igrao dobro.
Ali i dalje mi nije jasno sto Susic drzi u igri Rahimica umjesto da trazi zamjenu na tom mjestu???
Jedino Pandza je nekako tanak ili se to meni mozda cini samo,...