Nema nekog prostora za eksperimentisanje, obzirom da BiH ima selektora ziharasa, bez ikakve vizije, pa nije ni pozvao neke igrace koje je valjalo isprobati....Ali ipak ocekujem neke novitete.
Recimo da mladi Besic odigra najmanje pola sata na zadnjem veznom; obzirom da je tu ulogu ponekad igrao i u drugom timu HSV-a. Ne treba napominjati zasto, Rahimic erodira, jedva da sakupi 90 min za citavu polusezonu, a nama to mjesto ponajvise gori. (Medunjanin je samo zakrpa)
iz onog sto sam ja vidio (iako je nekih 11 min. mali uzorak
Dalje; ocekujem da Semir Stilic odigra najmanje jedno poluvrijeme. Misimovic, koliko znam, nije jos obezbjedio prvih 11 Galate, a i sumnjam da ce nesto gristi na jednoj prijateljskoj. Ne grize ni u kvalifikacionim kako treba.
Ostalo kako rekoh, nema nekog prostora. Mozda da Pjanic starta kao jedini play (sa Besicem i Medunjaninom kao podrskom pozadi) medjutim, ni Pjanic ne blista u Lyonu.... Mozda bi trebao razmislit o promjeni sredine (s Gourcuffom garantujem da nema saradnje, pa prema tome ni buducnosti)
Dalje; vjerovatno ce Pandza startat. Hajde da i to vidimo. Gori od Mravca sigurno nije. Vjerovatno su podjednaki
Helem, rezultat je mozda u drugom planu, samo nek se probaju neki novi modaliteti. Obzirom da je bajram, da ce nasi uci opusteno, ocekujem lagani poraz