MTV wrote:Telemacha nema u Hrvatskoj. Samo Total. Htjeli su kupiti u hr bnet al je bnet prodan vip-u.
U pravu si, moja greska, mislio sam da su kupili B.net. Ipak, kupovinam kanala CME grupe, United Group je usla I na hrvatsko trziste.
Moderator: Benq
MTV wrote:Telemacha nema u Hrvatskoj. Samo Total. Htjeli su kupiti u hr bnet al je bnet prodan vip-u.
150 Mbps (koliko vidim, oko 9 upload) nije uopste malo. Neka je 100/6 na ovom paketu, vise je nego odlicno. Uz to je i povoljno jer je full paket sa TV-om (60 KM i TV i ovakav net). Prije nekoliko godina je ovo bilo nezamislivo. Meni treba samo da je upload iznad 3. Download moze i 10 da bude, sto se mene tice.avaks wrote:Daleko je ovod od strašnih brzina prika moj ali pošto su nas godinama unazadile firme kao BHT i slični onda i jeste svemirska ponudaPlayItCoolowski wrote: Strasne brzine. Reci mi jos koliko kosta taj paket?![]()
Ja plaćam 59.90KM ali sam u akciji a paket inače košta 73KM mjesečno (internet, digitala, telefon i ove ostale điđe - vod, d3go, tv unazad...)