prepisivanje na ispitima

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Prince

Post by Prince »

Hendrix wrote:Imam specijalne tole za prepisivanje,to su one tzv. vijetnamke,sa đžepovima sa strana,pa možeš nagurati 20 kg đonova,teka,knjiga.Samo sam pravo ofiran kad u njima dođem na ispit,jednom me je profesor provalio kaže "E mogo si još i ceker ponijeti,jel ti sve stalo u džepove?" :D Ali rega tip pravo,nisam ni prepiso ništa,položio, tako bude uvijek kod dorbih i poštenih profa,kod gnjida i govana koristim sve metode.
Koliko sam skontao gnjide i govna su oni koji nešto traže, a dobri i pošteni su oni koji te puste bez ikakvog znanja ?
Shoshana

Post by Shoshana »

Ja sam imala jednog profesora koji je uvijek govorio studentima da slobodno ponesu na ispit jedan papir sa ispisanim "crticama". Kaze, ako ste u stanju uz pomoc nekoliko podataka (sa papira) napisati pismeni od nekoliko stranica - vi ste gradivo savladali. A u vasoj karijeri cete i ovako i onako uvijek imati pri ruci svu potrebnu literaturu. Vazno je znati sta i gdje traziti.
Lace

Post by Lace »

gavrilo wrote:
Lace wrote:imam ispit u petak :D

a visis na forumu... tststs.... :D
dala sam 20 ispita viseci na forumu...nekako mi se poklopio upis na fakultet s otkrivanjem sa-x-a :D

ma past cu ovaj...al izlazim da ne ispadnem iz fola (nisam od oktobra nista polagala) :D
Lace

Post by Lace »

Shoshana wrote:Ja sam imala jednog profesora koji je uvijek govorio studentima da slobodno ponesu na ispit jedan papir sa ispisanim "crticama". Kaze, ako ste u stanju uz pomoc nekoliko podataka (sa papira) napisati pismeni od nekoliko stranica - vi ste gradivo savladali. A u vasoj karijeri cete i ovako i onako uvijek imati pri ruci svu potrebnu literaturu. Vazno je znati sta i gdje traziti.
taj je pravi...ja sam imala slicnog nastavnika u srednjoj...koji nam recimo zada zadatke za kontrolni a onda nam kaze otvorite sveske s predavanja i radite zadatke...sto bi reklo...ne trebate uciti formule napamet...svakako cete ih imati vec odstampane na formularima ako ikad budete radili ovaj posao...bitno je da znate uvrstiti podatke :)
stella_sa

Post by stella_sa »

Dajte ljudi kakvih konkretnih ideja i savjeta za prepisivanje. Meni pismeni iduci ponedjeljak :roll: :D
Post Reply